Toto téma obsahuje celkem 238 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel jan11 a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 239)
kdyz vidis kolik akci se ted u nas porada,tak to treba taky jednou takhle dopadne…u nas je jen blby,ze ceny akci rostou,kdezto platy zustavaj,coz neni uplne dobry…zarnej priklad,je nase Sensation,kdy listek pres 1000,- je celkem dost…a urcite to hodne lidi odradi…
2 Sq4Raa : ja myslim,ze tam to v urcitim smyslu takhle funguje…tady se snazis za svoje prachy party uzit na maximum,kdezto tam je to spis takovy,ze fakt zajdou na chvilku a vetsinou jen na urcity djs…viz moje prvni party v Hollandu Armada night,kde bylo porad poloprazdno,pak najednou na Armina 2 hodiny full a pak zas prazdno…
Sq4Raa – když se podíváš na to, že průměrnej věk návštěvníků Sensation Black je 23.4 let (medián 21.9), tak ti to snad na tvojí otázku odpoví. Moje první Sensation byla taky až ve 21 letech, dřív by se mi jen tak sehnat těch 10.000 na vejlet do Amsterdamu asi taky nepovedlo…