TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation Black BE 25.4.2008

• Toto téma obsahuje celkem 119 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 123)
  • Autor
    SHP
    Člen

No jako fakt, jede se Dance Valley a večer Black. Napiš Dejvovi, dělá zájezd. DJs jsou super to jo, jen malo hardcoru

kluk08
    Člen

to jako fakt ? Ja jen, ze se o tehle party skoro nikde nemluvi. je mi to nejake divne, ale djs super

SHP
    Člen

kluk08: Jo, jasně

kluk08
    Člen

hele a jede nekdo na black do amstru ?

12.07.2008 http://www.black.eu

mimo jine faaakt huste udelany stranky

SHP
    Člen

Ghost – 90% N90aprosto nejlepší začátek party, kterej jsem kdy slyšel. First Rebirth bylo rozsekávající.
    Dark-E – 90% Ze začátku se mi ten jeho trancejump příliš nelíbil, ale pak začal hrát normálně, dal svůj Tranceballers, pak naprosto rozsekávající Jordan & Baker – Explode (ID schranz mix), což se překvapvě líbilo i mě. Na konci hrál hardstyle (D-block & S-te-fan – Ride With Uz)
    Showtek – 90% Ze začátku mě to dost sralo, ale pak přišlo Early Soundz, FTS. Mr. Puta – Green Stuff a hlavně nakonce naprosto uberozsekávající Tricky Nation – Tricky Tricky
    Donkey Rollers Live – 90% Ooooo můj bože, sáhl jsem si na Zanyho, tejden se nebudu mýt. Pure hardstyle set s hymnou In Qontrol, Silver Bullet, Fusion of Sound a dalšíma peckama, nádhera.
    Black Identity Live – 90% No občas mu to ujelo, ale já do bubnů taky bušit neumím. Fenomenální výběr tracků, včetně hymny Black, Brennan Heart – One Blade, Headhunterz – Forever Az One.
    Zatox & Activator – 90% I italský handz-up, pardon hardstyle mě bavil. Scooter vs. Marc Acardiplane – Maria (I Like It Loud) (Marc Acardiplane mix)byl srandovní. Zaznělo i Wilf Motherfuckers – Fother Mucker (Tatanka & Zatox mix) a SMD – Just Like You
    Dana – 90% Na loňské Sensation mě moc nebavila, ale tady mě naprosto dostala. Střídala IT a NL hardstyle a nakonec drtila hardcore. Prostě super.
    Promo – 95% Naprostá nádhera. Korsakoff – My Empty Bottle, pak svoje Escape From Hostile a Up Yours. Nakonec celou halu vydrtil s G-Shock – Demons (Promo mix)
    Neophyte – 100% Bezesrandy nejlepší set, kterej jsem kdy slyšel. Naprosté hudební orgie. Bodylotion – Braincracking, Mad Dog – Time Machine (Nightmare in Rotterdam Anthem), Evil Activities – Nobody Said It Was Easy a naprosto zdrcující Euromaster – Alles NAar De Klote (Neophyte & Evil Activites mix) a Neophyte vs. Evil Activities – One of These Days. Nádhera.

Holandskou Black letos stopro nevznech8m, i když je tam málo hardcoru.

deivis
    Člen

Autor: Freezer (IP zapsáno)
    Datum: 22.02.2008 05:38

to je dobrej trapasek to video. uff. to sem poslouchal pred cca 13ti lety 😀 😀 nechapu jak toto muze jeste nekdo obhajovat.. jeste ze tomu nekvete psenka u nas. to by byli zase tuny pika na akcich 🙂

SHP
    Člen

Nej párty mýho života, není co dodat….teda asi je, ale až se proberu sm4

Paya
    Člen

hey, enjoy!!sm4

SHP
    Člen

Takže, dva největší démoni taneční scény se chystají na výlet století.

Bude to party, na kterou se jen tak nezapomíná

+

=

Josh
    Člen

A jablka a hrušky jsou jest?

pupi
    Člen

SHP: To máš za to, že nechceš se mnou na In Qontrol sm16

A vůbec, jdu si radši koupit mobil sm2

SHP
    Člen

Pupi, smazal ses mi z ICQ., zasraný 2 go sm6

Stoupa
    Účastník

Got it sm3 Ozvu se až budu doma, v práci nemám ICQ…

pupi
    Člen

Stoupa: Mi ho (to icq) psal výše ;o)

Stoupa
    Účastník

SHP: nemám na Tebe ICQ… tak mi ho nahoď…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 123)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.