TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation Black BE 25.4.2008

• Toto téma obsahuje celkem 119 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 123)
  • Autor
    SHP
    Člen

pupi: Nudnou? Se prober sm13

pupi
    Člen

SHP: Se mnou zase nece nikdo na In Qontrol sm18
    Že bych jel s váma na tuhle celkem nudnou akci? sm7

SHP
    Člen

Takže vážně jede jenom hardjumpista Tigi a (Dark/Drunk)master SHP? Teda lidi vy sajete sm12

Madaros
    Člen

SHP: vole… sm15

jinak zbytečný Flamewar úplně o ničem… sm13

SHP
    Člen

Do gelu na vlasy začali přidávat kokeš?

tak to zase la pardona ale pokud si o to třeba někdo řekne tak proste vyletí každý i já že.. sm0 ..

ale pak už od toho není forum ale nejlepe nejaké tiché místo kdy si to dotyční vyřeší mezi sebou..

Sickboy
    Člen

Ale tady už nejde ani tak o hudbu jako o slušné mravy.

sm12 bežte všichni na vzduch …sm3 hudba je pro všechny stejná..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo, jenže noví talenti se chtěj vytáhnout po způsobu už zde delší dobu přítomnýchsm6

Sq4Raa
    Člen

Myslím, že zvýšená míra vulgarity je způsobena oním přílivem nových talentů. Za podpis se omlouvám.

Sickboy
    Člen

Nedá mi to, abych něco nenapsal…

Včera jsme si s jedním přispivatelem postěžovali nad úrovní tohohle fóra. Jde to skutečně od pěti k nule a ani mě už nebaví moc psát. Není to však jen přílivem nových „talentů“, ale bohužel taky zvýšenou mírou vulgarity. Mým společníkem překvapivě nebyl Škvára, jehož současný podpis (nejen) mě trochu uráží. Tím nechci dávat záminku, aby vypisoval, kdo z nás tím blbem není – to by bylo ještě horší. Také zde mám své oblíbence a neoblíbence, ale prezentovat veřejně je rozhodně nehodlám. Soráč. sm7

A ještě něco. Je vidět, že se tu vytvořila jakási hardparta, která si do krve hájí to svoje a vůbec se neohlíží na ostatní. Konkrétně třeba SHP. Ocenil bych, kdyby jsi trochu ubral a zvažoval co vypustíš sem na fórum. Škvára tě sice obhajuje tím, že se jedná o tvůj specifický humor. Bohužel já ve tvé nulové argumentaci a urážkách žádný vtip nevidím. A určitě nejsem sám. Někdo „nepobral“ Tyase, někdo Anjunu a někdo holt hardcore jako takový. Tak to prosím respektuj. Myslím, že Freezer narozdíl od tebe umí své zdravé rýpání podat s jakousi noblesou, která mi vždycky vykouzlí úsměv na rtech, a nazývat ho hned kvůli tomu idiotem nebo cucákem je trochu (více) pod úroveň.

ceero
    Účastník

inferno : no tak to som nahodou tahal a stoji to za velke **** sm13

SHP
    Člen

inferno: haf sm13

inferno
    Člen

SHP

Trhej! sm0

SHP
    Člen

Jsi cucák, nesaháš mi po kontíky sm12

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 123)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.