Nedá mi to, abych něco nenapsal…
Včera jsme si s jedním přispivatelem postěžovali nad úrovní tohohle fóra. Jde to skutečně od pěti k nule a ani mě už nebaví moc psát. Není to však jen přílivem nových „talentů“, ale bohužel taky zvýšenou mírou vulgarity. Mým společníkem překvapivě nebyl Škvára, jehož současný podpis (nejen) mě trochu uráží. Tím nechci dávat záminku, aby vypisoval, kdo z nás tím blbem není – to by bylo ještě horší. Také zde mám své oblíbence a neoblíbence, ale prezentovat veřejně je rozhodně nehodlám. Soráč. sm7
A ještě něco. Je vidět, že se tu vytvořila jakási hardparta, která si do krve hájí to svoje a vůbec se neohlíží na ostatní. Konkrétně třeba SHP. Ocenil bych, kdyby jsi trochu ubral a zvažoval co vypustíš sem na fórum. Škvára tě sice obhajuje tím, že se jedná o tvůj specifický humor. Bohužel já ve tvé nulové argumentaci a urážkách žádný vtip nevidím. A určitě nejsem sám. Někdo „nepobral“ Tyase, někdo Anjunu a někdo holt hardcore jako takový. Tak to prosím respektuj. Myslím, že Freezer narozdíl od tebe umí své zdravé rýpání podat s jakousi noblesou, která mi vždycky vykouzlí úsměv na rtech, a nazývat ho hned kvůli tomu idiotem nebo cucákem je trochu (více) pod úroveň.