TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation Black BE 25.4.2008

• Toto téma obsahuje celkem 119 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 123)
  • Autor
    inferno
    Člen

ceero

Sensation 2007 obsahuje jen White edici. Freezer koukal na belgickou edici, kterou bych nedoporučil ani svému nejhoršímu nepříteli, je to hodně špatně zpracované, nemarni čas stahováním sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ceero: link bohužel nemám, ale mám to tuším z trancetraffic, pokud tam máš účet, tak si to opatři tam 😉

shp: přehled si myslím, že mám docela slušnej, ale to je fuk, já s tebou ukončuji diskuzi 🙂 s tebou ani žádná není…asi ti ta hudba už leze na mozek, kterou posloucháš(není divu), třeba z toho časem vyrosteš…

jednou si tu člověk rýpne (spíše jen ze srandy) a hned je tu za idiota atd…takhle kdybych já a i ostatní měl reagovat na vaše příspěvky, ve kterých se neustále navažíte do některých producentů, labelů a nevim čeho, tak fakt nevim jak by to tu vypadalo…to bysme se tu uidiotovali k smrti

ceero
    Účastník

freezer : nemas na to linky ? ja som nasiel len white …. ak mas tak by som sa neurazil keby si mi to posla na mail sm2

SHP
    Člen

Nejde o rýpání, jde o inteligenci a přehled, což obojí evidentně postrádáš. Ale tak co čekat od člověka, co má na myspace books sucks, žě?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ceero: normáloně to oficiální, je tam white i black najednou…z každého eventu půl hodinka

shp: copak nelíbí se ti kdyžt ti někdo rýpe do tvého vkusu že? tak to nedělej ani ty ostatním sm16

ceero
    Účastník

freezer : ono existuje black 2007 dvd ?

inferno
    Člen

Freezer

Pojeď na Dominator a bouchne ti hlava sm0

Btw. nekoukal jsi náhodou na to DVD z Belgie?

SHP
    Člen

Freezer: Jsi idiot

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to jsou ti vaši slavní Angerfist? sice děsný tvrďcáci v kápi a pěkné ohňostroje, ale jinak normální cheese jak prase..stačí posunout na zhruba 2. minutu, normální Starsplashovina s cheesy melodií 😛

say cheeeeeeeeeeeeese

a prudění zdar 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nejvíc mě právě zarailo DVD Sensation Black (asi půhodinovej sestřih z roku 2007), který jsem nedávno shlédnul s tím že si pustím pořádnej nářez, ale pak jsem jen kroutil hlavou samej jump a cheesy melodie, říkal jsem si to je spíš Senastion Pink a ne Black…prostě dřív to bylo jinak…Black bylo o technu, tech-trance a hardtranceu a dnes je o juchání ve stylu scooter a jeckyll a hyde….

ale tak lidem se to líbí a jim to neberu, jen jsem si to prostě představoval jinak

Sq4Raa
    Člen

Tak to seš asi úplnej mimoň…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

koukám na ten line-up a ještě by se měla zavést Sensation Pink a tam bych pěkně narval tuhle skupinku 🙂

do Black by měli patřit úplně jiný lidi…Yves Deruyter, Scot, Derb, Bas and Ram atd…prostě to je u mě black (hard) music…

SHP
    Člen

Takže je to tady, stránky jsou konečně ready, včetně pohyblivého lajnapu sm5 No řekněte, nesluší to tam Neophytovi? All hardcore motherfuckers must click here

Madaros
    Člen

Dejv uz natom pracuje a rek bych ze bude.. teda kdyz se sezene potrebnejch 30 lidi..

j.djsyky
    Člen

Tak COMBI vstupenka na White I Black stojí 79 Euro.
    bude teda zájezd ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 123)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.