TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation Black BE 25.4.2008

• Toto téma obsahuje celkem 119 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 123)
  • Autor
    Horvi
    Člen

Jinak snad gut…, boužel to bylo myšleno ironicky… škoda, budu si muset ještě nějakej rok počkat :o(

M4RT1NEK
    Člen

Chci se zeptat zdali je tady někdo kdo už teď ví že stoprocentně pojede ??? Protože dle mě Dave nesežene 35 lidí… (můj odhad) proto bych uvažoval , kdybychom byli 4, o rezervaci hotelu a nákupu lístků…sm2

SHP
    Člen

2 horvi: A jinak gut? Šance, že bude Dana v ČR je díky tomu, kolik stojí docela mizivá….

BoRo
    Člen

nevim o cem to mluvite

Horvi
    Člen

Kdyby to bylo v ČR tak jedu na 100% , ta Dana mě fakt láká no, ale zachraničí, e-e do pěti, musíme být u maminky v doupěti sm2 musíte tam udělat hroznej randál , aby to bylo i v Práglu :o)

Madaros
    Člen

no taky me zajima kdo bude tam ,ale ta SB zni moc slibne, nee kecám…. kurva to bude mazeeeec.. sm17

Starf
    Člen

ja si pockam este na lineup In Qontrol a pak uvidim 😮

SHP
    Člen

2 Anča: Shame on you sm13

dance-girl
    Člen

Promo, Neophyte sm5
    nejedu

Paya
    Člen

Showtek, Donkey Rollers, Neophyte sm5

SHP
    Člen

Jako já hodnotim line-up 95% největší lákadlo jsou Dopičky aka Donkey Rollers a Neophyte sm11

Starf
    Člen

wau, neophyte sm10

SHP
    Člen

Tákže, kdo nejede je p*ča. Strejda nácek nakonec, no to bude jízda sm16 whuíííííííííííííííííííííííííííí
    klsdflksksklfksd jááááááááááááááááááááákjabdkjbafkjbsfkskfj hohohohoh sm11 kůůůl

ceero
    Účastník

tak a je to tu ….

DJ Ghost
    Dark-E
    Showtek
    Donkey Rollers
    Black Identity
    Zatox & Activator
    Dana
    Promo
    Neophyte

teda zatox & activator sm5

SHP
    Člen

Tak pokud dostanu volno, jako, že snad jo, tak oslavíme v Belgii moje narozky 😉 whuíííííííííííííííí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 123)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.