Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Sensation – Celebrate Life, 28.5.2011
- Toto téma obsahuje celkem 152 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4. 6. 2011 v 17:36 #197661
honnem
Účastníkdrooper: máš dobrý postřehy:))). já letos nebyla
2. 6. 2011 v 18:35 #197575Dexx
ČlenMýma očima… 🙂
1. 6. 2011 v 15:04 #197517Anonymní uživatel
Hosti s tracklistem a vic linku: http://livesets.in/2011/06/01/hardwell-–-live-sensation-white-prague-czech-republic-–-28-05-2011/
1. 6. 2011 v 13:02 #197516Hanny
Člentak Hardwellův set ke stažení [url=http://www.djhardwell.com/2011/06/01/hardwell-live-sensation-prague-czech-republic-28-05-2011/]TADY[/url]
31. 5. 2011 v 17:06 #197479Anonymní uživatel
HostSensation som absolvoval tento rok po prvý krát, takže nemožem porovnávať s minulými ročníkmi ale čo som sa pýtal aj niektorých ludí na mieste,
tak vraj to bolo slabšie oproti minulým rokom , čo ma trocha mrzí.
Ako tu bolo ale spomenuté, premna bola primárna hudba a začiatok vinukajúco roztočil Mr. White, ten úvod mu vyšie, niektorý iný Dj s sa mi zdali
až prehnaný v hraní komerčných serepetičiek ale pauza z tancovania mi tiež bodla, takže mi to až tak nevadilo. Lutujem že som nevypočul HardWella,
niektorý ludia toho bohužial moc nevydržia, škoda.
Čo sa týka organizácie, boli tam nejaké muchy, napr. obliate superšmyklavé schody na ktorých sa vysipalo zopár ludí, málo stánkov na floore ale inak to bolo fajn.
Ohľadom party people, som bol trošička sklamaný, ani mi tak nevadili snoby, ale idioti ktorý si to pomýlili s lacnou diskotékov, na ktorej sa pochytajú kreténi okolo
ramien a vykrikujú trapné hlášky… Ked jedna tlupa začala kričať „Slovenskooo“ ,tak som sa hanbil za to že som Slovák … Zopár ludí to riadne prekoplo s fetom ale to
už sa dá na takejto akcii čakať, inak by tam tý zdravotáci neboli.
Celkovo tú akciu hodnotím pozitívne, i keď s cestovaním a vstupenkami mi riadne prevetrala peňaženku, ale na druhú stranu som tie peniaze nejako neľutoval.
Na SK moc akcií (kvalitných) nemáme , housových ešte menej.31. 5. 2011 v 10:19 #197454dance-event
ČlenTak údajně mají sety nahrané. Problém byl pouze s vysíláním přímého přenosu.
Ke zveřejnění nedali souhlas Fedde le Grand a AN21, takže jejich sety ze soboty neuslyšíme.
Teď záleží na radiu Dancetunes, kdy je zveřejní 🙂29. 5. 2011 v 21:12 #197411Dexx
ČlenJá jsem nad míru spokojen.
Nike žádnej problém, potkal jsem nové lidi, zapařil jsem si důstojně, největší nářez byl Fedde!
Lidi byly celkem slušní. Žádného hňupa jsem nepotkal. Místa na paření dostatek na sezení se taky vždycky našlo.
Show bývala sice minulý ročníky asi lepší, ale i tak to bylo fajn. Přece jen jsem tam byl primárně kvůli hudbě a ne cirkusu.Z mého pohledu byly možná některý sety slabší (vyloženě jsem se ale u žádnýho nenudil), ale každýmu se líbí něco jinýho. Někoho mohl dostat Sharam, někoho Hardwell, někoho Fedde. Když člověk poslouchá house, sedí mu hudba, kterou hrajou avizovaní DJs, tak se to dá suprově užít. Pak je to ještě o štěstí na jaký v průběhu narazíte lidi.
Takže i když tam chodí lidi aby byli in (nevím jestli většina nebo menšina), tak je to pořád fajn akce. sm3
29. 5. 2011 v 17:05 #197409Anonymní uživatel
HostČus, sety asi nebudou co?? Někde sem vyčetl, že byl technickej problém a live se nevysílalo z O2 :/
29. 5. 2011 v 10:34 #197389mitchel
ČlenHardwell to zachránil, jinak bych tam asi usnul 🙂 a jinak jako jo dalo se to, ale party people nic moc, na to jak každej řve už v metru tak na ploše ticho ticho, škoda
29. 5. 2011 v 6:45 #197386scorn
ČlenTak jsem doma, byl jsem zadarmo a ještě jsem vydělal nějakou korunu, takže po finanční stránce spokojenost. Byl jsem v roce 2007 a teď, takže můžu porovnat. Pochybuju, že se lístky blížili k vyprodání pyramida uprostřed zabralala pár tisícovkám návštěvníkům místo. Bylo to zbytečně veliký. Efekty nic moc pár rachejtlý střílelo do vzduchu. V rohách byly kříže na kterých se promítalo. Jinak nic. Těšil jsem se na nějakou show, tak jako v roce 2007 když se na megamix spouštěli roboti, ale letos vůbec nic. Jak jsem říkal pár rachejtlý a při megamixu kolem dokola stáli ve VIPý patře frajeří s pochodněma, to bylo co se týče efektů vše. Sety mě více méně nudily akorát Le Grand to trochu rozjel z té housové šedi a dokonce mi zahrál i Cirez D on off v nějakým mashupu. A nakonec jsem si užil Hardwella, kterej to začal konečně brát odpodlahy a dala se na to i docela slušně pařit. Překvaplil Tiestovkou Love comes again. Jsem rád, že jsem se dočkal i úseků na který se dalo zapařit – zadarmo dobrá akce. S cena spokojenost po TF, kde se pivkama člověk moc neuspokojil zde klasicky O2čkovej staropramen za 40 Kč, takže pohoda.
25. 5. 2011 v 19:02 #197314Sandeagle
ČlenHectic, to máš přeci proto aby ses tim mohl chlubit ne ? sm15 Jinak já radši než Albu tak Oliviu Wildesm16
25. 5. 2011 v 18:56 #197313Chelseaplayer
ÚčastníkNo ta cena je mazec,ale v Rusku se najde hodne blaznu co tuhle palku vysoli bez mrknuti okasm15
25. 5. 2011 v 18:04 #197311hectic
Členhttp://www.sensation.com/russia/en/tickets/event
Jestli v tom Diamond boxu neni free sex Jessicou Albou po celou akce, tak nevim za co to chtěj sm0
24. 5. 2011 v 16:14 #197292Anonymní uživatel
HostAhoj,
Prodám jeden lístek na sensation, cena – 1300kč
Zájemci se ozvěte na : kuba.pospec@gmail.com10. 5. 2011 v 1:14 #196597iamek
ČlenHmm v Rusku ta lajna …
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.