TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation – Celebrate Life, 28.5.2011

• Toto téma obsahuje celkem 152 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 151. až 154. (celkem z 154)
  • Autor
    Dexx
    Člen

Vyvarujte se prosím poznámek, že Sensation stojí za hovno, to už jsme tu slyšeli tisíckrát a nechte laskavě diskutovat ty, které ta akce zajímá a baví.

Hm, uvidíme uvidíme jak to příští rok bude či nebude. Sice ty line-upy nejsou moc vytříbené, ale když se tam objeví pár chlapců z SHM, tak to je hned lákavější. Zatím nás ještě nepotkala hrůza ala Chuckie nebo Mr. White, za což můžeme být rádi.

Nulda
    Účastník

ruku na srdce, kdyby místo toho udělali další a kvalitnější díl TM (co se obsazení týče), udělali by líp. na SW jsem byl letos poprvé a naposled…

bob
    Člen

já tedy nevim, ale podle mě Kučera v roce 2007 říkal, že UM maj licenci na rok 2007 s opcí na dva roky….

Anonymní uživatel
    Host

[color=#808080]Cau,
    dneska sem zkousel hledat neco o tom, jestli se bude poradat SW v CR i v roce 2010. Koukal sem na oficialni web a event kalendar tam nevidi dal jak do prosince tohoto roku a novinky dal jak do Belehradu v breznu pristiho roku. Pak sem narazil na nejakou zminku na strankach nejakyho podivnyho hotelu v Praze, ale to bude asi kktina. Zda se mi, ze minuly rok touto dobou uz se vedelo jestli bude nebo nebude, ci ne?[/color]

[size=x-small]Edit by K1aptcha: přejmenováno na aktuální Sensation[/size]

[center][img]http://unitedmusic.cz/files/sensation%20web.jpg[/img][/center]

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 151. až 154. (celkem z 154)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.