TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation – Celebrate Life, 28.5.2011

• Toto téma obsahuje celkem 152 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 154)
  • Autor

Takže Avicii nic nakonec.. sm19 Ještě, že jsem ten nakonec lupen nebral..

Hectic: Hele, Hardwell a Max Vangelli určitě nejsou špatný jména, hrajou solidní housík, ale já osobně bych na ně šel
    kamkoliv jinam nežli na SW, protože atmosféra tam loni byla tragická, pomine-li člověk nějakých asi 500 lidí, co se nějak snažili..

Jinak když se ptáš na ty jména, mě baví ještě třeba Funkagenda, Mark Knight, Paul Thomas, Dada Life nebo Oliver Twizt,
    ale chtít je tady na SW by bylo samozřejmě příliš troufalé a drzé.. sm4

hectic
    Člen

Jsou kromě SHM vůbec ještě nějaký housový jména, který za něco stojej? Co je tohle za lajnu? Asi jsem se nějak přestal v housu úplně orientovat.

Anonymní uživatel
    Host

tak lajnu uz zverejnila evropa 2 na fb. FLG, hardwell, max vangelli, mr.white, joris voorn,2000 and one

Michal + Tigi: Tak to teda fakt čumím chlapi s otevřenou držkou..sm10
    Podle mě ne příliš dobrá volba už kvůli těm dvěma důvodům, co jsem psal, ale vyprodáno budou mít tak jako tak,
    tak je to ani nemusí nějak zvlášť mrzet..

TIGI
    Člen

[quote Michal]FLG potvrdili sami UM uz driv na FB a Solveiga ted na tom videu zakladatel ID&T a jeste rezidenti Joris Voorn & 200 and One, ne ze by me to zajimalo, ale cely LU zverejni UM zitra v 13h[/quote]

Taky jsem na tu tiskovku koukal 🙂
    Ale když se ho ptali na lajnu tak pouze odpověděl, že máme počkat do zítra.

Michal
    Účastník

FLG potvrdili sami UM uz driv na FB a Solveiga ted na tom videu zakladatel ID&T a jeste rezidenti Joris Voorn & 200 and One, ne ze by me to zajimalo, ale cely LU zverejni UM zitra v 13h

Michal: Moc se mi tomu nechce věřit, Solveig byl loni a nevěřím, že by dali dva roky po sobě stejný jméno a FLG
    už má to nejlepší za sebou a na SW se dávaj většinou djs, co aktuálně „táhnou“.. Já slyšel o Aviciim, ale marně doufám,
    že to byl jenom kec a bude nakonec v klubu..

Michal
    Účastník

PURE Event Fedde Le Grand a Martin Solveig potvrdení na Sensation v Prahe 🙂

Michal
    Účastník

And where the cash goes, the pussy follows …

Dexx
    Člen

[quote Yarosslove]Máš ho tam (Mr. White), přání se ti přecijen vyplnilo:-DDDDD
    Jinak za ten lineup bych já dal tak dvě kila (za toho Máru), ale zas by mě museli UM zaplatit bolestný, že tam vydržim mezi těma 99% z oněch očekávaných 17 500 kusů, celou noc aniž bych byl na plech:-DDDDD. Takže suma sumárum by na mě UM eště prodělali, ptže tohle se fakt nedá...:-( ...a to sem přemejšlel, že lupen koupim do litra od ňákýho překupníka (dá se to)...eště, že sem váhal a nekoupil to![/quote]

V pohodě. sm3 Vykašlal jsem se na to. Lupeny co jsem měl koupený jsem prodal a ještě jsem další vyhrál a ty taky střelím, takže já jsem se Sensation spokojenej. sm15

Zochi
    Člen

Klapča: +1 sm15

K1aptcha
    Člen

TIGI: to proto, abys tam byl po co nejdelší dobu a měl co největší útratu sm15

TIGI
    Člen

21:30 | Erick E
    22:45 | Mr. White
    23:45 | Jerome Isma Ae
    00:45 | The Mix
    01:15 | Martin Solveig
    02:45 | Michael Burian ft. Peyton
    04:00 | Marco V
    05:30 | Konec

Nejvetší hvězdy jsou na začátku a na konci. Moc dobře tomu nerozumim.

SE7ENqUK
    Člen

Ani zadarmo …. Teda jedině zadarmo…

Anonymní uživatel
    Host

ahojte..ak je tu niekto zo ziliny a ide na sensation white, potrebovala by som vediet ci ide zo ziliny nejaky mikrobus alebo take cosi..sme 2baby a zatial nemame s kym ist..dik
    ak cosi, tak na daya55@azet.sk

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 154)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.