TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation – Celebrate Life, 28.5.2011

• Toto téma obsahuje celkem 152 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 154)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel]zdarek ele nevite jestli se objevi na letosni sensation erick e a laidback luke?[/quote]

line up : Martin Solveig,Marco V,Jerome Isma-Ae,Erick E,Mr. White,Michael Burian,více na http://www.unitedmusic.cz:o)

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj lidi 🙂
    jak víte sensation je tu za pár dní, mám lupen, sem ready, hadříky sou styl taky… ale.. jedna věc se nepodařila, mý přátelé co měli jéct nejednou… proto se ptám a prosím jestli je tu někdo z Karlovarskýho Kraje a potřebuje společníka 🙂 nebo někdo kdo by mě vzal mezi sebe tak se mi ozvěte prosím 🙂 buď e-mail a nebo Facebook kontakt : El Cartel

díky moc :)) Fally

D4ve
    Člen

[quote Anonymní uživatel]zdarek ele nevite jestli se objevi na letosni sensation erick e a laidback luke?[/quote]

pokud sis nevsiml tak uz je davno zverejnen line-up …

Anonymní uživatel
    Host

zdarek ele nevite jestli se objevi na letosni sensation erick e a laidback luke?

Nulda
    Účastník

Yarosslove +1 sm0 moje řeč

Anonymní uživatel
    Host

[quote Dexx]Vyvarujte se prosím poznámek, že Sensation stojí za hovno, to už jsme tu slyšeli tisíckrát a nechte laskavě diskutovat ty, které ta akce zajímá a baví.

Hm, uvidíme uvidíme jak to příští rok bude či nebude. Sice ty line-upy nejsou moc vytříbené, ale když se tam objeví pár chlapců z SHM, tak to je hned lákavější. Zatím nás ještě nepotkala hrůza ala Chuckie nebo Mr. White, za což můžeme být rádi.[/quote]

Máš ho tam (Mr. White), přání se ti přecijen vyplnilo:-DDDDD
    Jinak za ten lineup bych já dal tak dvě kila (za toho Máru), ale zas by mě museli UM zaplatit bolestný, že tam vydržim mezi těma 99% z oněch očekávaných 17 500 kusů, celou noc aniž bych byl na plech:-DDDDD. Takže suma sumárum by na mě UM eště prodělali, ptže tohle se fakt nedá…:-( …a to sem přemejšlel, že lupen koupim do litra od ňákýho překupníka (dá se to)…eště, že sem váhal a nekoupil to!

[quote Anonymní uživatel]Měli to být podobný dj´s jako loni .Sander van Doorn a Tocadisco určitě. Jerome Isma-ae a myslim, že i Mr White, tam měli být i tak. A ještě někdo... To nevim přesně , ale měl to být housevý dj. A určitě ne špatnej, protože by vycházel podle mě na hlavní čas.[/quote]

Nevím, jakej máš zdroj, ale bohužel není ani trochu věrohodnej.. UM uvažovali na Sensation akorát o Durandovi, ale po oboustranný domluvě bude na jiný akci od UM
    a na Pleasure Island se uvažoval Laidback Luke, ale nedopadlo to.

[quote Anonymní uživatel][quote styk pohlavson]
    a umělci šli navíc s cenou za gig cca o 1/3 dolů), aby to museli dělat vyloženě
    tutím způsobem..
    [/quote]

Pekna blbost... Nikdo nesel s cenou dolu..[/quote]

Není to blbost, top djs hrající na SW museli jít s cenama dolů, vím to od člověka z ID&T.
    Jestli to chceš prodiskutovat, napiš mi SZ, ať tady nezasíráme topic.

[quote Anonymní uživatel]hm. Brecim za Sandera... loni jsme na nem zaparili nejvic, 1 z mych top 3 DJs[/quote]

Nebreč, minimálně jednou se tady do konce roku prej objeví.. sm4

Anonymní uživatel
    Host

hm. Brecim za Sandera… loni jsme na nem zaparili nejvic, 1 z mych top 3 DJs

Anonymní uživatel
    Host

Měli to být podobný dj´s jako loni .Sander van Doorn a Tocadisco určitě. Jerome Isma-ae a myslim, že i Mr White, tam měli být i tak. A ještě někdo… To nevim přesně , ale měl to být housevý dj. A určitě ne špatnej, protože by vycházel podle mě na hlavní čas.

Anonymní uživatel
    Host

theplayer: Jací DJs tam meli vystupovat? At mame predstavu o kolik nas odrbali 🙂 Resp. ty , kteri maji lupen za cca 1500 Kc 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Tentokrát to s line-upem UM totálně zpackala. Měli tam vystupovat úplně jiný dj´s, ale bohužel je UM nebyla schopna zabookovat na správný datum, a proto je line up takový… Pro mě osobně dost škoda. Takže pokud nebude free ticket, tak určitě nejdu.

Anonymní uživatel
    Host

tak z line-upu určitě zklamání..sm7 čekal jsem trošičku jiná jména.. velmi zvažuju jestli půjdu no, asi jen když vyřešim free lupen, jinak ty gangy do toho cirkusu opravdu nedám.. je pravda, rok od roku line-up sw horší a horší.. asi klukům trošku narostl hřebínek..sm6 ale tak zase nebejt jich.. sm11

Anonymní uživatel
    Host

No čekal jsem výc,ale co se dá dělt,ještě,že ten M.B tam je..marco V ok…a Jerome Isma.Ae ten není vůbec špatnej…ale dřívější S.W byl Line-up daleko lepší…ale tak nechám se překvapit…

Anonymní uživatel
    Host

[quote styk pohlavson]
    a umělci šli navíc s cenou za gig cca o 1/3 dolů), aby to museli dělat vyloženě
    tutím způsobem..
    [/quote]

Pekna blbost… Nikdo nesel s cenou dolu..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 154)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.