Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Sensation – Celebrate Life, 28.5.2011
- Toto téma obsahuje celkem 152 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 4. 2010 v 11:44 #165139
Gizmo
Člen2Sexy : obě jsou toho schopné… ale já jim to do palice mačkat nebudu … uvidíme – jen se zeptám jestli nejdou :-)))
9. 4. 2010 v 11:08 #1651352Sexy
Člen[quote Gizmo]Na E2, Fajnu a tak řeknou 5x do hodiny že je to COOL a IN a to by bylo aby nebylo - se musim zeptat 2 kolegyň jestli nejdou - mají rádi kytary a novou Lady Gagu a černotu a chodí po diskotékách ... 2 typické ovce, které by se dlouho přesvědčovat nenechali - ještě tam dokonce nebyli ... sakra já je tam snad pošlu :-)))
(pozor netvrdím, že tam půjdou jen ovce- jen že ovce doplní halu... no možná většinově zaplní)[/quote]
Ja bych rekl, ze ty tvoje dve kolegyne co litaj po diskotekach nedaj pres 3 tisice za dva listky :-). Pak dej vedet jak to dopadlo 😀
9. 4. 2010 v 11:01 #165134Gizmo
ČlenNa E2, Fajnu a tak řeknou 5x do hodiny že je to COOL a IN a to by bylo aby nebylo – se musim zeptat 2 kolegyň jestli nejdou – mají rádi kytary a novou Lady Gagu a černotu a chodí po diskotékách … 2 typické ovce, které by se dlouho přesvědčovat nenechali – ještě tam dokonce nebyli … sakra já je tam snad pošlu :-)))
(pozor netvrdím, že tam půjdou jen ovce- jen že ovce doplní halu… no možná většinově zaplní)
9. 4. 2010 v 9:54 #165133styk pohlavson
Člen[quote TIGI]Už před dvěma lety, jsme věděli že tahle párty u trancu nezůstane a směřuje do housu, takže se není čemu divit.
Housovej lineup pomerně kvalitní.
Jerome je jeden z největších talentů poslední doby. Erick E patří zase k jedním z nejobsazovaněších housových producentů v extratřídě. No a Marco V je tech-housový král.Pro čechy bude na této akci nejznámější Burian a to myslím vážně.
Dave: Opravdu si myslíš že ty lístky nebude mít kdo koupit ? Já si myslim že těch 17 500 lidí tam bude znovu.
iamek: Nesrovnávej mě s takovýma nulama. Myslím že jsem známější :oD[/quote]
Já vím, Tigi, ale Jerome tady bude v létě na Pleasure Islandu, Erick E tady bylo potažmo loni na SW a Marco V byl na SW dva roky zpátky.
Nejde mi o jména, jde mi o to, že UM prostě moc dobře ví, že když sem někoho přitáhne 2x do roka, ten umělec jim dá 50% slevu na honorář
a já si nemyslím, že by jim chodilo lidí loni na parties o tolik míň (a umělci šli navíc s cenou za gig cca o 1/3 dolů), aby to museli dělat vyloženě
tutím způsobem..To samý Ottaviani a Emery na Pleasure Islandu (byli loni na SW), Markus (byl loni a bude i letos jakožto rezident na TM) atd. atd. sm7
Mrzí mě, že mám prostě ten pocit, že se UMko po pár letech, kdy se dostali na nějakej level, přestali „snažit“..
Já osobně si jinak myslím, že Martin Solveig bude takovej černej kůň akce a nejvíc se těším na toho holohlavýho pána samozřejmě.. sm3
8. 4. 2010 v 22:23 #165055Sq4Raa
ČlenTak aspoň bys třeba nevěděl jak hrajou a šel by ses tam vyloženě jen bavit.
8. 4. 2010 v 22:16 #165051D4ve
Člen[quote Sq4Raa]Jinak za sebe musím říct, že bych na ten line-up docela i šel, koneckonců zdá se mi to lepší, než chodit celej rok na 8 jmen dokola.[/quote]
taky pravda, otazkou je, jestli bych se tam dokazal bavit … sm3
8. 4. 2010 v 22:00 #165046Sq4Raa
Člen[quote nexxie]Sq4Raa : si nemyslim ze to je vina UM.. podle me kdyby mohli, tak by tam treba Ottavianiho nebo Schulze poslali hned.. ale imho holandani rekli "bude to takhle a takhle a pozvete tyhle, tyhle a nebo tyhle"..[/quote]
Hele jim je přece jedno, kdo tam bude hrát. Nechci z UM dělat nějakej ďábelskej aparát, ale tady jde pouze o peníze. A věřím, že tenhle komerčnější House má ještě větší potenciál naplnit halu, než měl trance.
Jinak za sebe musím říct, že bych na ten line-up docela i šel, koneckonců zdá se mi to lepší, než chodit celej rok na 8 jmen dokola.
Edit:
[quote Anonymní uživatel]ty woe vetsi sracka lineup za tolik penez sem nevidel..[/quote]To je fakt.
8. 4. 2010 v 11:04 #164996Anonymní uživatel
Hostty woe vetsi sracka lineup za tolik penez sem nevidel..
8. 4. 2010 v 8:32 #164981D4ve
Člentak jak pise Sq4Raa, lidi stejne prijdou a bude vyprodano, vetsine je uplne jedno, kdo tam vlastne vystupuje sm14
8. 4. 2010 v 8:17 #164980Nulda
Účastníkline-up sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15 tam mě nedostane nikdo
8. 4. 2010 v 7:48 #164976Dexx
Člen[quote Hustey]nevim jestli nekdo ocekaval podporu housoveho lineupu na strance trance.cz, kde je hodne lidi vyhranenych na uplifting az uplifting semtam tech :)[/quote]
Kdyby ten line-up za něco stál, tak bych se nebál podporu a spokojenost vyjádřit. Na Sensation jsem chodil a bavilo mě to, ale tohle je fakt bída i pro mě. Samozřejmě se dalo očekávat, že se vyjádří i ti, kteří na Sensation nechodí, house neposlouchají a jen se zase potřebují zviditelňovat.
8. 4. 2010 v 7:47 #164975nexxie
ČlenSq4Raa : si nemyslim ze to je vina UM.. podle me kdyby mohli, tak by tam treba Ottavianiho nebo Schulze poslali hned.. ale imho holandani rekli „bude to takhle a takhle a pozvete tyhle, tyhle a nebo tyhle“..
8. 4. 2010 v 7:28 #164974andre
Členbohužel, Sq4Raa má pravdu… Marco je tu pořád, tak akorát Solveig by mohl za to stát, ale zas dávat za něj takové prachy, to mě vůbec nemrzí, že tam nebudu…
8. 4. 2010 v 2:06 #164969Sq4Raa
Člen[quote DjDkD@ve]to TIGI:
Ja si nemyslim, ze se to letos vyproda........
Letosni Line-up je celkove hodne slabej co se zvucnosti jmen tyce, alespon tedy z meho pohledu.......[/quote]Na halovkách, a zejména na SW, tvoří drtivou většinu návštěvníci, kteří jdou na akci, a ne na DJe. Proto si tohle UM může dovolit, lidi stejně přijdou.
8. 4. 2010 v 2:02 #164968DjDkD@ve
Člento TIGI:
Ja si nemyslim, ze se to letos vyproda……..
Letosni Line-up je celkove hodne slabej co se zvucnosti jmen tyce, alespon tedy z meho pohledu…….Jerome Isma-Ae – sice je to talent, ale kdo si kvuli nemu koupi lupen za 1500 kacek?
Burian – taky hodne pochybuji, ze by si nekdo kupoval lupen za 1500 kvuli nemu, kdyz ho muze u nas slyset nekolikrat do mesice (maximalne tak skalni jadro jeho fandu)
Mr. White – ten asi prilaka davy sm15
Marco V – byl u nas relativne nedavno, takze na nej dorazi take jen to skalni jadro jeho fandu
Eric E – byl na SW uz loni (v ramci HouseQuake), takze nic noveho pod sluncem
Martin Solveig – ten to sam podle me nezachrani……Show – videl jsem ji na silvestra a ze bych z ni byl odvarenej rict rozhodne nemuzu, ba naopak – zlata „ocean of white“
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.