TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation – Celebrate Life, 28.5.2011

• Toto téma obsahuje celkem 152 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 154)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

[quote Zochi]Na Sensation v Sao Paulu budou Above & Beyond sm10[/quote]

Ze by se trance vracel na SW?

Zochi
    Člen

Na Sensation v Sao Paulu budou Above & Beyond sm10

Anonymní uživatel
    Host

Burian na rozjezd 2008 nebyl zlej a škoda jen, že Guetta už není co býval.

Jimmy
    Člen

Michael Burian je asi na 99% v lineupe… ma to v gig liste na tento datum aj ked este tam nie je napisany event… Takze uspavac hadov… sm2

D4ve
    Člen

mohl by bejt i na SW i na tom festaku sm5

Chelseaplayer
    Účastník

No pokud bude Guetta na Sensationu tak to se mame na co tesit…

milan
    Člen

Sem zvědavej kde bude ten Guetta..Jestli na SW nebo na tom novým festivalu…

Anonymní uživatel
    Host

Ticho po pěšině, tak jen posouvám vlákno nahoru. Konec února se blíží, během března už by se mohli vytasit s line-upem.

Amoondre
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Sensation White uz proste tedka neni to co driv byvalo. Posledni roky byly opravdu divne protoze hrali prevazne housovy DJove, kam zmizel napr. Trance? Jak uz jsem nekde i cetl Sensation white ma byt mnohazanrovy (house-electro-trance atd.)ale videl jsem a slysel jsem sve. Porovnam li Sensation white z roku 2004 s rokem 2009, tak 2004 byla stokrat lepsi a ne kvuli tomu ze tam hral nekdo jako PvD, ale bylo tam "od vseho neco". Je to muj nazor a jsem zvedavej, kolik lidi me za nej tady "ukrizuje"[/quote]Samotne ID&T tusim prezentovalo, ze Sensation pujde smerem housu, protoze je (imho) pro masy prijatelnejsi …

Sq4Raa
    Člen

Dostal mě.

SHP
    Člen

[quote Sq4Raa]Nikdo, tvůj názor ani nemá cenu komentovat.[/quote]

Už se stalo.

Sq4Raa
    Člen

Nikdo, tvůj názor ani nemá cenu komentovat.

Anonymní uživatel
    Host

Sensation White uz proste tedka neni to co driv byvalo. Posledni roky byly opravdu divne protoze hrali prevazne housovy DJove, kam zmizel napr. Trance? Jak uz jsem nekde i cetl Sensation white ma byt mnohazanrovy (house-electro-trance atd.)ale videl jsem a slysel jsem sve. Porovnam li Sensation white z roku 2004 s rokem 2009, tak 2004 byla stokrat lepsi a ne kvuli tomu ze tam hral nekdo jako PvD, ale bylo tam „od vseho neco“. Je to muj nazor a jsem zvedavej, kolik lidi me za nej tady „ukrizuje“

pokoko
    Člen

ti co tam jdou to je jasne, kdyby nebyla tato komerční hudba tak masivně podporovaná tak by sem UM vozilo uplne jine jmena než dopasavadsm14

seven
    Účastník

Durand na sensation by byl masakr kerý bych bral všema desetism5sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 154)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.