TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 316)
  • Autor

jj moc pekna reportaz…cetli ste dneska nekdo MF Dnes??? je tam psana reportaz o SW…

Jollinka
    Člen

Dík za reportáž v pořadu Prizma, tentokrát mooc pěkná práce Šuby sm3

komar
    Člen

2dance-event: u mě to začíná na 19té minutě sm4

subik
    Člen

Kolega veřejnoprávní zdraví toho bulvárního 🙂 musím říct, že se ti to povedlo, ale heč….já mám v rozhovorech přímo ID&T sm13

tady je odkaz na reportáž o SW na ČT1 v pořadu PRIZMA
    pro nedočkavé – přetočte si na 15tou minutu

Pawer
    Člen

Kdyztak rozeslete odkaz kamaradum, je tam docela pekna pisnicka…

Pawer
    Člen

http://tn.nova.cz/red/hudba/sensation-white-v-praze-18-tisic-lidi-milion-dolaru.html

Tady je takova repicka ze SW. Tak kdyztak mrknete. Jinak zdravim kolegu Subyho 😀

Dexx
    Člen

Příští rok jdu na 99%!!!

subik
    Člen

Pokud to nebude v Z metropole, tak se předem všem omlouvám, fakt nevím, jak se to Petrovi podařilo to tam protlačit, v pátek jsem nebyl na horách (Kavčích), takže fakt nevím, ale v té Prizmě to bude stopro…

to subik: diky moc…rozhodne se zejtra juknu…
    jinac pristi rok jedu urcite…sm3

subik
    Člen

Tak počítejte s tím, že sem za rok SW dorazí…a půjde tentokrát o Ocean Of White. Co se týče vysílání na ČT1, mělo by to jít v sobotu, tedy zítra ve 12:05 v pořadu Z metropole…doufám, že to tam vedoucí vydání zařadil, říkal, že to z časových důvodů možná bude problém, ale udělá to. Každopádně z časových důvodů je tentokrát úplně stejná, jako byla ve zprávách v neděli na ČT24. No a v sobotu večer to půjde i na ČT24 v pořadu Prizma. Mám pocit, že jde nějak kolem šesté, ale zruční surfaři si to najdou na webu http://www.ct24.cz. Jinak to tam eventuelně oba pořady budou v archivu, takže si to tam budete moct vychutnat kdykoliv. Ta verze v Prizmě je trochu jiná, je to o té akci a production director ID&T mi na kameru potvrdil, i to v té repce bude, že SW za rok bude opět tady v Práglu……HURÁ

Sq4Raa
    Člen

No, asi těžko by řekl, že to bude o dost horší než letos. I kdyby bylo.

Jestli jste někdo koukal na reportáž na Nově, tak pořadatel Kučera řekl, že Sensation, která přijede do Prahy příští rok, tak přebije všechno co jsme mohli letos vidět.
    Osobně jsem velmi zvědavý. Z holandska vám přivezeme nějaký fotky a videjka 🙂

nazire
    Člen

To nevim ale na netu je toho plno!! Bylo to nezkutecný priste chci jit zas i kdyby to stalo jednou tolik!!sm0

Chtel sem se zeptat..nevite nekdo jestli bude jeste nejaka reportaz ze Sensationu na Ct1?? treba jak davaj Z metropole nebo tak neco..dikes a cuuussm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 316)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.