Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 6. 2008 v 17:03 #85419
Euphon1c
Členpepan by za tyhle blaboly mel dostal ban 🙂 tady fakt nepochodi, vybral si spatny forum..
aspirocz, kdyby sis zasel podivat se dovnitr a nestal v pruvanu mezi dverma tam bys pochopil to horko a precpano , na co si tady stezujem.a na to navazu, to jak tady kdo hodnoti djs je kazdyho vec a myslim si, ze skoro kazdyho trencare burian schulz a marcoV uspokojil. kdyz pristi SW bude mit lineup bez tranceovych jmen tak nepudu to je jasny, a argument ze tam jdou lidi kvuli šou a efektum.. to je to co se tentokrat moc nepovedlo a na co si tady uzivatele stezuji.
2. 6. 2008 v 17:01 #85418aspiroCZ
Člena kolik z tech holcicek pod 18 let na Tiestovi tam prislo kvuli muzice, a ne kvuli tomu jakej je tiesto krasavec a kvuli tomu ze ho maj doma na plakate…sm12sm7
2. 6. 2008 v 16:54 #85416bob
Člen2BoRo: Naopak, Tijse nemusím……jen jsem se ptal, jestli by Laidback Luke dokázal mimo SW vyprodat v ČR halu, třeba jako Tijs…jestli né, není co řešit…jinak, kolik lidí z těch 18 tis. vědělo, kdo tam vlastně vystupuje…sm12
2. 6. 2008 v 16:39 #85413longer
ČlenAhoj všem,
takže bodově:
Michael Burian je člověk, který podle mého s každou další akcí vnáší do svých setů něco nového, ať už to byl set z minulého roku z pražské Sensation nebo ten z polské, tak i ten letošní, bavily mně od začátku až do konce, musím říci, že když vlezl na stage ke konci jeho letošního setu houslista a vyšvihl tam kousek Smetanovy Vltavy, celá hala zůstala stát s otevřenými ústy a předpokládám, že nejenom mně vyskočila po těle husí kůže.Laidback Luke, tento striktní trencař předvedl velmi ucelený výkon, nenudil jsem se ani chvilku. Škoda, že naše končiny nenavštěvuje častěji…
Fedde Le Grand …do sobotní noci pro mě DJ známý svým singlem, jímž zahajoval svůj set, na mně trochu moc housovní podání, místy až moc dlouhé úseky, které moc nebavily
Megamix, očekáváním večera, bohužel, žádný zázrak se nekonal, opravdu nevím proč se do megamixu snaží cpát vyběhlý singly devadesátých let, ani efekty jsem nebyl příliš unesen.
Axwell, řekl bych, že tento DJ s celým jeho setem původně mířil na úplně jinou párty než je sensation, škoda, že nebyl v lineupu umístěn na konci, mohl bych tím pádem opustit akci dříve a třeba si trochu přispat 🙂
Marcus Schultz byl pro mně velkým očekáváním, minulý rok v Polsku jsem od něj slyšel jeden z nejlepších setů vůbec, letos to bylo takové nemastné neslané, trochu na jedno brdo.
Marco V, jak už někdo psal, pro tuto akci dobře vybraný borec nakonec, před začátkem jeho setu jsem se nacházel v tunelu z parketu k baru kudy odcházelo velké množství vyšťaveného davu, když tam hodil svůj More Than a Life Away, tak se tendence obrátila a většina znavených lidí spěchala zpátky na parket, aby si mohli ještě pořádně trsnout. Marco V mně udržel na akci až do samotného konce, což se povedlo málo komu:)
Co se týče zvuku, hodnotím velmi kladně. Co se týče světelných efektů, dělalo to na mně takový dojem jako by IDadnT nechali něco doma. Laserů bylo opravdu jen pár a ještě s jejich použitím hodně šetřili, lidi spouštějící se po laně se zbraněmi v rukách, bych řekl trochu vypadli z celkové myšlenky tohoto konceptu „stromu lásky“. Kolečka kolem stage na kterých byla osvětlující technika byla přidělána na laně, které se dalo spouštět a navíjet, v Polsku bylo této funkce krásně využito při setu Schultze, kdyz to stáhli pár metrů nad lidi a narvali do nich totální laserovou smšť, možná se jim rozbil naviják…
Celkově hodnotím akci jako povedenou, už jenom to, že nikdo nezahrál ve svém setu nic od Red Hot Chilli Pepers bylo velmi pozitivní, rozhodně nejsem odrazen od návštěvy dalšího dílu Sensation White za rok 🙂
2. 6. 2008 v 16:38 #85411Pepan
ČlenTrance s prvky house neni house a pokud Muff si myslí, že DJ a producent te totéž tzn…..stejnej styl produkce i stylu setu, tak je to blázen. Asi tě to raní ale Schulz začínal na hip hopu a jeho prdunkce neni hip hop. Navíc producentovi jde o výdělek a aby sis ty koupil CD tak nahraje trance a stejne si ho nekoupis ale stahnes
2. 6. 2008 v 16:33 #85410aspiroCZ
Člentomuff:tenhe setik byl spise housovej ve stylu tyhle party, s prvky trancusm4
2. 6. 2008 v 16:30 #85409BoRo
ČlenBob: jses zaslepenej fanda Tiesta a nemas poneti co se deje v modernim svete EDMsm15sm15
Pepan,no vidis a tady obecenstvo tvrdi ze trance je samej techy-sound,a vono je to housesm22. 6. 2008 v 16:29 #85408Muff
ČlenSchulz hraje house ? sm10sm15 A proto tvori trance produkci sm0 Pepan pepan ty mas asi dost sm15
2. 6. 2008 v 16:28 #85407Pepan
Člen2 DanielPanek : Taky pravda
2. 6. 2008 v 16:26 #85405DanielPanek
ČlenMozna misto te same kritiky kterou tady lidi pisete by jste nemeli porad tak strasne resit co kdo hraje za track nebo proc nezahral vasi oblibenou skladbu, ale vice se bavit a uzivat si tu show a party jako takovou.
Kdyz vas kolikrat slysim jak resite behem akce to jak se zrovna jmenuje ten dany song ktery hraje musim se uz kolikrat smat, proste to nereste a bavte se, uzivejte si tu party. sm42. 6. 2008 v 16:25 #85404aspiroCZ
Členfakt toho lituju, ze sem si nemoch vic zaparit…to je tak jediny…ale na druhou stranu sem si tak do pohodicky zaparil na kvalitni muziku a vydelal sem si asi 1200, takze uz muzu setrit na SW vol.IIIsm3
2. 6. 2008 v 16:20 #85401Pepan
ČlenJsem rád že se objevil člověk, který byl na SW za tím největším lákadlem a tou je HUDBA a ne jen se podívat za 1090 kč v nejnižšší sazbě na „cirkus“….. řečeno víše
2. 6. 2008 v 16:13 #85400aspiroCZ
Členjo a este obdivuhodnej set zahral hlavne Fedde le Grand, opravdu me potesil…sm4sm4sm4
2. 6. 2008 v 16:12 #85399aspiroCZ
Členmusim souhlasit s pepanem, byl sem tam letos jako poradatel u VIP vstupu a lituju toho, ze sem si nekoupil listek…house, jako styl hudby mi nikdy do oka nepadl, ale az ted sem videl ze se na nej skvele pari…hlavne line-up podle me skvele poskladanej, burian rozjezd, pak velkej housovej stred (komercni megamix se podle me nevyvedl), pak schulze progressive house s prvky trancu…a na zaver marco, kterej podle me zahral jeden z jeho lepsich setu…ke konci sem to proste nemoch vydrzet a musel sem zaparit…kazdopadne priste jedu jako PARMEN!!!sm4
2. 6. 2008 v 16:07 #85397Pepan
ČlenJinak končím diskuzi.Vy jste jen banda kamarádíčků co sami o sobě nejsou nic ale síl je v jednotěsm15na to možná časem přijdete kluci moji navyzrálí. Papa
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.