TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 316)
  • Autor
    Pepan
    Člen

současný trend tranceu je house?……-> tento vítr vane z Amsterdamu (viz letošní amsterdamský lineup)… odpověděl sis sám sm15sm15sm15

Pepan
    Člen

2 andre : přečti si co jsem psal a pak reaguj viz tvůj kolega před tebou……..

andre
    Člen

2 Pepan: současný trend tranceu je house? sm15 Armin a Markus hrají house? sm3 to,co píšeš,nemá moc hlavu a patu… sensation není prioritně o muzice, kor ne o tranceu! současný trend sensation je být více housy -> tento vítr vane z Amsterdamu (viz letošní amsterdamský lineup)… to,že každého baví jiný styl hudby, je snad jasné,nebo ne?a když někdo neposlouchá house,tak to nemusí znamenat,že se nebaví… a to,že lidi na SW přišli, tak udělali prvotně kvůli šou a cirkusu, jakým sensation ve skutečnosti je – a to většina věděla…

Pepan
    Člen

sry taky pár překlepů………………sm15

Pepan
    Člen

Nevím kdo psal, že trance je house. Já to nebyl. Je od tebe skromné, že říkáš, že más vždy pravdu. Navíc jsem nekomentoval příběh a organizaci jestli sis nevšiml, ale jen narážky na hudbu. Jseš jeden z těch co valí Tijse já ti to neberu je pořád dobrej ale u nás v CR si vydobil jméno produkcí (což není až taková sláva) a jinde jako DJ, ale každý kdo poslouchá trance tak má k Tiestovi blízko a raději by šel na něj, než na Laidback Luka ale problém je v popularitě. Kolik znás songů od Luka ve srovnání s Tijsem??? Možná jich tolik ani sám nemá vydaných. Alespoň když půjdu na Lukeho tak budu vědět, že ho neposlouchá banda puperťáků na Evropě 2 a není tak proflálej. A to že ty sám nechceš vidět vývoj hudby je tvůj problém, pro tebe je vývoj hudby smazávání rozdílů,tak to byl doufám jen takovej řečnickej fórek. Rozdíly jsou pořád, ale to je jak sem říkal, prvky jiných stylu se svazují s prvky stylů jiných………..bez ohledu na tukle przentaci svých názorů bych tě chtěl požádat jestli by sis nestahl posledni GDJB a objektivne zhodnotil. Určitě se ti Schulz libil, jsem zvedav zda se ti bude líbi styl co hraje normálně. Popravdě nebude, ale řekneš že bude protože to je Schulz 🙂

bob
    Člen

za překlepy se omlouvám, jo ještě mě napadlo, to příště nemusím na SW, ale do Hany Bany, úroveň hudebního zážitku tím určo nesnížím…..

bob
    Člen

2Pepan: Podle mě je tvůj příspěvek hodnej Hromu….snůžka nesmyslů a blábolů, ale co, alespoň se člověk pobavil….abych jen neplkal, tak za prvé, lidi si stěžujou né jenom na DJe, ale na celej odfláknutej koncept lásky, víl a vodních skřítků(pointa žádná), na celou organizaci, dle mě 18tis. je prostě na tu halu moc-popřípadě na sestavení, jakou UM zvolila, na show taktéž-ty 2 prskavky, co se tam za ten večer odpálily, opravdu nelze s loňskou SW porovnat..prostě, jak už jsem psal, někdo (IDaT prostě spoléhá, že SW je zaběhnutou věcí a dá se to očůrat), samo UM si na tom také přihřála polívčičku(o 3500 víc lidí, o 300kč dražší vsrupný, místo od po, od st zahájená výstavba)….takže tak a ohledně toho, že si stěžujem, ano, já říkám, věděl jsem, že to bude na hov.. a taky bylo (ale což, alespoň jsem se ujistil, že mám skoro vždycky pravdu), ale já tam šel, protože lidi kolem na to jít museli (prostě někomu nevysvětlíš, že tanec v bílém není opravdu to nej, co lze na klubový scéně zažít) a poslední věc, tvrdit o trancu, že to je house, to už je silná káva….elektr. hudba se vyvíjí, navzájem se smazávaj i rozdíly, aby se někdo vyznal dokonale ve všech žánrech, to je na Nobelovku, ale to, že v NL zrovna trance tak populární není, neznamená, že u nás je…by mě zajímalo, jestli by u nás Laidback Luke vyprodal halu, jako třeba Tiesto…takže jinak, to, že někde house(což podle mě není hudba)populární je, neznamená, že je populární všude

Pepan
    Člen

Jak tak čtu tohle forum, tak mi nejde do hlavy co na SW dělalo 80% lidí z Vás. Obzvlášť se mi líbí ti jedinci co píšou, že se dal čekat house podle line-upu a stejně tam šli i když věděli předem, že je house nudí. Ovšem pánové a dámy tohle se současný trend trance-mucis. Prvky housu se do něj dostávají a Schulz tento styl hraje už delší dobu (to co hrál na SW hrál pro vás ale sám od sebe by to nezahrál). Tento house styl už pomalu začíná hrávat i Armin od epizody 350 se tam vždy něco objeví a Schulz to valí už asi rok.
    Možná udělal Schulz chybu v tom, že nezahrál to co hrává obvykle, protože když byste styl nesoucí se celou párty slyšli od něj, tak by vás možná housové prvky přestaly nudit. Doporučuju si poslechnout GDJB novějšího vydání a vzdělat se v pokroku tance. Trance směřuje k house ať se Vám to tu líbí nebo ne a jediná záchrana je to buď přestat poslouchat nebo tomu zkusit přijít na chuť a ne to zavrhnout.
    Dále doufám, že ti lidi co se nudili se nudili pořádně a nejvíc jak se v životě mohli nudit, protože i když mě příkladně vůbec nesedl Axwell (míchání v melodiích a nesmyslné přetáhnuti X-faderu v basu ale bez přechodu), tak sem se snažil najít v jeho setu aspoň něco co by mě zaujalo a zapařil jsem si na něj i tak A ne že si natruc sednou a pak pomlouvat.Každý si mohl najít něco co by mu tu akci zpříjemnilo.

Takže teď se do mě pusťte za kritický postoj k vašim neomylným názorům a závěrům.

GothaR
    Člen

marklussia napsal(a):
    ——————————————————-
    > sorry, reagoval som na toto:
    >
    > GothaR napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    > > Dexx napsal(a):
    > >
    > ————————————————–
    >
    > > —–
    > > > Taky by mě zajímalo co to bylo za hudbu před
    > > > začátkem. Nevíte někdo co to bylo?
    > >
    > >
    > > Je to nejake mixnute, ale melodiu toho spevu
    > > najdes napriklad v
    > > Dallas Superstars – I feel love
    > > http://www.youtube.com/watch?v=3mLVpg9wV8c
    > > Blue Man Group – I feel love
    > > http://www.youtube.com/watch?v=eBRPEIB7mw4
    >
    >
    > nazdar. nemysleli sme I Feel Love na konci
    > megamixu, ale uplny uplny zaciatok celej sou.
    > Cista hudba, nic ine. Este pred Burianom.

Aha sorry, ja som vychadzal z toho, ze I feel love hrali aj pred tym, ako zacal nejaky DJ hrat…

Penza
    Člen

Prvnich 18minut z Marca V sm3

marklussia
    Člen

sorry, reagoval som na toto:

GothaR napsal(a):
    ——————————————————-
    > Dexx napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    > > Taky by mě zajímalo co to bylo za hudbu před
    > > začátkem. Nevíte někdo co to bylo?
    >
    >
    > Je to nejake mixnute, ale melodiu toho spevu
    > najdes napriklad v
    > Dallas Superstars – I feel love
    > http://www.youtube.com/watch?v=3mLVpg9wV8c
    > Blue Man Group – I feel love
    > http://www.youtube.com/watch?v=eBRPEIB7mw4

nazdar. nemysleli sme I Feel Love na konci megamixu, ale uplny uplny zaciatok celej sou. Cista hudba, nic ine. Este pred Burianom.

marklussia
    Člen

nazdar. nemysleli sme I Feel Love na konci megamixu, ale uplny uplny zaciatok celej sou. Cista hudba, nic ine. Este pred Burianom.

Euphon1c
    Člen

tak je to v tom setu od Laidback Luka v 54 minute..no je to takovy divny , nevim jestli to je naschval, i kdyz asi jo kdyz na to navaze dalsi song. no at je to jak chce ten usek ty minuty byl hroznej a jak si pamatuju ten udiv lidi tam, takovy to pisteni kdyz se sekne cd 🙂

Muff
    Člen

hellman napsal(a):
    ——————————————————-
    > muff: a co třeba blbě vypálnený cd, hm?
    >

Kdyby mel blbe vypaleny CD tak se mu to ukaze na prehravaci, pokud si nekdy na CDJ-1000 hral tak vis ze prehravac prvni alokuje celou pisnicku (pokud se nezobrazi cela tak je jasne ze je chyba v CD a nebudu to hrat). Bohuzel i pri kompletni alokaci pisnicky se obcas neda zabranit nahlemu zaseknuti prehravace.

Magico
    Člen

Už jsem upnul pár videí z mobilu, tady jsou sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 316)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.