TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 316)
  • Autor
    GothaR
    Člen

Dexx napsal(a):
    ——————————————————-
    > Taky by mě zajímalo co to bylo za hudbu před
    > začátkem. Nevíte někdo co to bylo?

Je to nejake mixnute, ale melodiu toho spevu najdes napriklad v
    Dallas Superstars – I feel love http://www.youtube.com/watch?v=3mLVpg9wV8c
    Blue Man Group – I feel love http://www.youtube.com/watch?v=eBRPEIB7mw4

Chates
    Člen
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

muff: a co třeba blbě vypálnený cd, hm?

euphonic: myslim že to byl laidback a myslim, že to udělal naschval, on má takovej podivnej styl mixování (dřív hrával hipec)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

u mě obrovský zklamání
    nezvládnutá organizace, neuvěřitelně nacpaná hala, obrovský vedro…

tohle by nezachránilo ani sebelepší vystoupení dje (chválim vltavu v setu buriana a set axwella)

sm6

Muff
    Člen

Nikomu jinemu se tam CD neseklo, s pioneer prehravacema se da udelat loop (stejne tak i s pioneer mixem ktery tam meli) takze to vypada jako zasek CD, ale neni. U housu to hodne pouzivali jako efekt k mixovani.

Euphon1c
    Člen

mozna to nekdo najde v setu, podle me to bylo u Laidback Luka, ale fakt nevim. ja osobne ty house sety nehodlam poslouchat podruhy a zase se u nich nudit 🙂

marek
    Člen

Euphon1c – no já teda myslim že ne-e, nic takovýho sem nezaznamenal, pokud to teda nebyl Axwell, toho sem moc neposlouchal – bohužel.. ale přeci jen u houseu tohle neni tak těžký, ten je víc jednotvárnější a neni tak těžký na sebe navazovat různý tracky (doufam že se house DJ’s neurazí 🙂 a navíc bych řekl že většina jich to nemá připravený tolik dopředu jako právě trance dj’s, kór když hrajou jako markus od progressivu přes uplift k tech-trance 🙂

Dexx
    Člen

Taky by mě zajímalo co to bylo za hudbu před začátkem. Nevíte někdo co to bylo?

Euphon1c
    Člen

marek napsal(a):
    ——————————————————-
    > Euphon1c – no k tomu Markusovi, myslim že přece
    > jen ho trochu zarazilo, jak mu přeskočilo to cd,
    > nechci ho podceňovat, je to profík, ale přeci jen
    > nestává se mu to asi často, a každej DJ má určitě
    > do předu trochu promyšlený, co tak nějak zahraje,
    > a když ti to potom naruší tohle a ty tam narychlo
    > musíš hodit úplně jinou tracku, tak je malinko
    > zmatenej 😉

jestli si dobre pamatuju , tak se to seklo i nejakymu z tech house djs , nevim komu ale ten z toho vybruslil tak ze zacal z toho stale opakujiciho seklyho zvuku hrat nejakou melodii potakem na ztisovani asi 🙂
    nebo nevim jestli to nebylo naschval, ale jestli ne tak se zachoval fakt duchapritomne 🙂

Flash2001
    Účastník

Souhlas, taky si myslim, ze Schulze rozhodil ten problem s CD, ze pak nepodal 100% vykon.

Jollinka
    Člen

K těm záchodům – ten výjeb s teplou vodou byl naštěstí aplikován jen dole, kdo si zašel na WC nahoru, tak měl možnost ochladit se normální studenou. Btw. Vživotě jsem nestáhla půlitr vody na ex a v sobotu se mi to podařilo hned dvakrát, ovšem nemyslím si, že by to bylo proto, že bych nějak mega moc pařila sm2

marek
    Člen

Euphon1c – no k tomu Markusovi, myslim že přece jen ho trochu zarazilo, jak mu přeskočilo to cd, nechci ho podceňovat, je to profík, ale přeci jen nestává se mu to asi často, a každej DJ má určitě do předu trochu promyšlený, co tak nějak zahraje, a když ti to potom naruší tohle a ty tam narychlo musíš hodit úplně jinou tracku, tak je malinko zmatenej 😉

Kamo98
    Člen

Ma nekdo tucha co za verzi hral fedde le grand jako intro? myslim let me think about it

Euphon1c
    Člen

koukl jsem se na nejaky videa markuse schulze a je mi ho trochu lito. na miste jsem na nej moc dobre nevidel ale tedka na tech videi mi tam pride celej nejakej zmatenej, porad se rozhlizel jakoby neco hledal, necemu se divil, jak kdyby hral poprve v zivote na velky akci… cim myslite ze to bylo?

ma minule SW jsem nebyl takze nemuzu soudit ale jedno je jasny – jestli zas priste budou chtit nahnat do haly 18 tisic lidi tak to bude konec. nechapu kde nechali poradatele rozum – ta hala je na tolik lidi stavena, ale treba na hokej! kdyz halu upravi tak, ze spodni tribuny odmontuji a na horni tribuny pusti jen VIP , kam se ty lidi maj vejit? nechapu

a co se tyka lidi, i kdyby byla priste omezena kapacita lidi, byl by line-up mojich snu , tak stejne nepudu kvuli smazkam. protoze ty mi tu akci tak nehorazne zprznili, ze uz to nechci nikdy zazit.

jen tak malinkej vypis toho s cim sem se setkal, to ze tam na nas nejakej zfetovanej ital vystrkoval holou prdel bych pominul, to ze tam na nas od nekad ze shora spadl kelimek s chlastem taky, to ze do me porad narazel typek pac k tanci potreboval asi 2×2 metry taky, ze se tam fetacilepili na nase pritelkyne a na ferovku je vosahavaly taky, ale to ze prisla skupinka zfetovanych cizincu a nekompromisne nam zasedla mista, to je vrchol! a to nepocitam frajery, kteri si sundaji trika a ukazuji na obdiv ostatnim navstevnikum svoje spocene proporce. treba vetsina zvas tady ma povahuj, ze to prehlizeji a nenechaji si diky tomu akci zkazit ale ja jsem proste jinej.

marklussia
    Člen

Nazdar ludia,

prosim Vas pomozte mi, ako sa vola uvod k sensation white, ktory niekolkokrat dookola pustali este pred Burianom, ta nadherna hudba..

Plz. help

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 316)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.