Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1. 6. 2008 v 20:32 #85228
andre
Členmetro: vynikající
vstup těsně před začátkem: strašně moc lidí
Michael Burian: patřil k těm lepším
LaidBack Luke: nuda sm7
Fedde Le Grand: hodně monotónní
Megamix: hudebně slabé, vizuálně vynikající!!!!
Axwell: začátek pokračování nudy předchozích interpretů, konec na jedničku
Markus Schulz: vynikající!!!! probuzení z hudební nudy předchozích DJs :o)
Marco V: navázal skvěle na Markuse, perfektní
zvuk: horší hodnocení než jednička s hvězdičkou by byla křivda
vizuální stránka: perfektní & dokonalé
vzduch: začátek a konec akce ok, uprostřed akce nedýchatelno 🙁
lidi: necelých 18 tisíc je ááááž moc, nebylo k hnutí
cigareťáci & naháči: suxx, jdetě se vycpat!!! sm17
celkově: velmi dobrá akce, vizuálně perfektní, ale příští rok se dá čekat více houseu (pokud příští rok bude), a pokud bude i stejný počet lidí, tak to bylo u mě naposled,už jsem na to moc starý sm31. 6. 2008 v 20:22 #85227M.I.K
Člentady je ta vltava ze včera sm11
1. 6. 2008 v 20:07 #85222marmar
ČlenEuphon1c napsal(a):
——————————————————-
> marmar napsal(a):
> ————————————————–
> —–
> > kurna lidi,co je to za song ta VLTAVA od
> > Buriana????????????????????sm10sm10sm10
>
>
> to si delas legraci snad ne? 😀pokud odectu Smetanu,tak fakt nevim…sm2
1. 6. 2008 v 20:04 #85221Kamil
ČlenHousik – na trance máš Trance Energy, SW není jen o trance sm18
1. 6. 2008 v 19:57 #85217kloki
Členahojky vsem zucastnenym,taky pridam par postrehu.Ale tak jo,sice si taky myslim,ze minulej rok byl lepsi,ale dobry.Moc dusno,nejvic potesil Markus,marco v a samozrejme misa,p.s.prochi-moc te zdravim,a diky za pokec pred sw,zas nekdy zaparime,ju
1. 6. 2008 v 19:56 #85216komar
Člen2andreasus: myslím, že den volna si může udělat kdokoliv…všeho moc škodí, i učení sm4 V září by si zase mohli stěžovat středoškoláci, že mají samá opakování z minulých let…sm0
1. 6. 2008 v 19:56 #85215Housik
ČlenS Amoodrem jsme čekali, jestli bude Pjanoo od Prydze a nebylo, naprosto nepochopitelné! Naopak některé tracky zazněly 2x 🙁 Jinak souhlas, loňská SW zůstala nepřekonána. Vzkaz pro ID&T: vymyslete si pro housové párty jiný typ párty a SW nechte na trance a jeho variace! sm4
1. 6. 2008 v 19:56 #85214Kamil
ČlenM. Burian – fajn set, Vltava vážně nářez
Laidback Luke – mladší verze Guetty, kýčovitý disco house (viz sweet dreams) absolutně bez nápadu
Fedde – po celkem fajn „skoro minimalové“ pasáži sklouznul do stejných s*aček jako Luke (totálně mi dorazilo Born Slippy nakonci – jak dlouho to ještě chtějí hrát?)
Megamix – od toho jsem nic nečekal, ale byl ještě o dost horší než loni
Axwell – celkem překvapil, hlavně Greece (jestli se nepletu) a rozsekal Age of love, fajn set
Markus – mám ho rád a když psali účastníci party k příležitosti 300tému ASOTu, že hrál nejhůř, tak jsem tomu nějak nemohl uvěřit, ale musím říct, že na Sensation mi hodně zklamal. Při prvním tracku jsem si říkal, že super navázal, ale pak to bylo čím dál horší. Přišlo mi, jako kdyby mu to nějak nešlo (nejen ty chyby) a nevěděl, co má vlastně hrát. Vůbec mi jeho set nesedl, rozhodně nejhorší jeho set, co jsem slyšel a to ho mám fakt rád.
Marco V – slyšel jsem jen cca 15 minut a znělo to fajnNa loňskou SW to nemělo ani náhodou.
1. 6. 2008 v 19:53 #85212Andreasus
Člensakra … to mne fakt mrzi ze jsem nesel … jelikoz si na house a progressive v kliidku hodne ujizdiim tak bych se zrejme bavil 🙁
Pro vysokoskolaky, je tenhle termin jak loni, tak letos naprosto mrtvy.
Jelikoz jsou prijimacky, nebo zacatek zkouskoveho obdobi. Takze vyzva pro poradatele!!!!! Vstupte si do svedomi a udelejte neco pro lidi co si mozkove bunky nejenom nici ale i pestujou 😉 Mozna by to prineslo take vice kultury pro akci 😉 treba konec cervence, nebo kdyz se boji slabe ucasti kvuli dovolene vrstvy pracujicich, tak zari je najvice idealni cas a super konec leta … sm161. 6. 2008 v 19:50 #85211baret
ČlenAdd megamix&nirvana&hopec…
Osobne ty housovy DJe nemusim, takze i Nirvana a Hopec pro me byly prijemny vzruso. Bejt misto toho neco trancovejsiho, tak sem stastnej, ale aspon byla zmena takze se mi to i libilo.
1. 6. 2008 v 19:49 #85210Buchtak
ČlenTak před chvílí jsem dokoukal na video ,které jsem tam pořídil a i já přihodím svůj koment.První co zkritizuju je naprostý selhání organizace u vstupu.To,že jsme čekali 30minut než jsme se dostali dovnitř byla paráda fakt mě to vylepšilo už tak špatnou náladusm8.Co se týče vzduchu uvnitř,příšerný,nedalo se dejchat těžko říct jestli klimatizace nestíhala každopádně další mínus toho večera.Ted k hud. výkonům.
Michael Burian-pro mě obrovským překvapením večera,zahrál skvěle a hlavně mi udělal radost s Gereth Emery-This is that.A ta Vltava rulezzz
Laidback Luke-příšerný,pískání,vrzání jednotvárný a nudný,odešel jsem ven s kámoši kecat
Fedde le Grand-ještě horší než Luke,příšerný house hity,tohodle Dje nemám rád,a nikdy ho rád mít nebudu.Opět jsem prokecal venku
Megamix-No to se snad zbláznili,no coment .Nirvana a RNB no to snad nééé.sm8
Axwell-těšil jsem se jak zahraje a pro mě to je naprosto jednoznačným zklamáním večera
Markus Schulz-tak v tuhle chvíli pro mě začala párty ikdyž jsem čekal silnější výkon ale i tak dobrý
Marco V-čím dál víc mám pocit,že dávat na konec řezníky je to nejlepší co může být,pro mě nejlepší výkon večera
Celkově mě však letošní SW neoslnila nějak zvláštně jako ta minulá.Minulý rok byla větší euforie a lepší atmosféra.Myslím,že to letos byl ve spousta věcech spíš krok zpět.Pokud bude příští rok line up na pod. zbůsob tak už určitě nejdu.O to víc se těším na Transmission
Chci pozdravit všechny ,které jsem tam potkal a zapařil.1. 6. 2008 v 19:40 #85209komar
ČlenJuj tak právě proběhla reportáž „bez komentáře“ na čt24…..sm3 Takže už jsem asi viděl všechno sm11
1. 6. 2008 v 19:23 #85208prochi
ČlenLasthunter:
nahodou o tom něco vím,viděl jsem to na očku ve výtahu české hitparády
ten houslista se jmenuje michal hejč a track se jmenuje vltava1. 6. 2008 v 19:15 #85207Jollinka
ČlenBoRo: Oká, začínám to sbírat sm15
1. 6. 2008 v 19:09 #85206BoRo
Člentak ja taky dam cislosm0
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.