TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 316)
  • Autor
    BoRo
    Člen

Nevim,nevidel jsem reportaz. Ale pocinani chvalim

Jollinka
    Člen

Subik: Jako klidně no, ale hrotit to fakt nechci 🙂
    BoRO: Diskuze od slova diskutovat, hm? ;o)

subik
    Člen

BoRo: a co si myslíš ty?

BoRo
    Člen

teda ta po nem jede

subik
    Člen

Jollinka: by možná bylo lepší si vyměnit třeba ICQ a diskutovat o tom tam…:-)

Jollinka
    Člen

Subik: Já se už nechci přít, ale nemůžu nereagovat. Já bych to s tou kompenzací udělala opačně. Říkáš totiž, že to měla být reportáž spíš pro ty „zasvěcené“. Myslím, že zasvěcení by klidně oželeli informaci, že SW míří do Chile (nebo už tam snad i byla?), výměnou za informaci, že existuje i někdo jinej, než Axwel, ale je to asi jedno, protože my zasvěcení, co jsme byli, víme své, že :o))

Felipe
    Člen

Velky minus, za moji pritelkyni: nedostatek toaletaku na damskych toaletach, coz je rekl bych, dulezita vec, pro damy… Minuly rok to pry bylo o dost lepsi, teda nebyl nikde takovej bordel a lip byla organizovana prubezna uklidovka. Moje se pak zacala dusit na hlavnim flooru, museli sme jit ven k vychodu, kde bylo jediny misto s cerstvejsim vzduchem.
    Nevime, proc to na takove akci, ktera si rika „the world´s leading dance event“, byl takovy bordel a vzduchove nepohodli, navic pred tolika cizinci…
    Priste by SW mohl sponzorovat Procter&Gamble, respektive Ariel nebo Persil a rovnou u toho natocit i reklamu, to by meli bezkonkurencni uspechsm0
    Minus za me: misto hoveziho hamburgeru (minuly rok luxus) letos lunchmeatburger z veprovy konzervy….sm13
    A pozitiva?? klasika, jinak dobra akcicka! sem nechodim kvuli muzice, ale atmosfere a z donuceni opacneho pohlavism4

subik
    Člen

Jollinka: no vidíš, vždycky se najde něco, co kompenzuje nedostatek něčeho 🙂

Jollinka
    Člen

Subik: No to máš recht sm3

subik
    Člen

Jollinka: třeba jsem zase považoval za důležitější vyzdvihnout to, že míří do Austrálie, Brazílie a že měla úspěch v Chille…ale to je věcí názoru…

Jollinka
    Člen

Subik: Nepotřebuju dlouhou, stačí mi objektivní reportáž sm4 Navíc: Teprve na krátké reportáži se ukáže, jak kdo umí, a jako profesionálovi by ti tudíž taková výzva neměla dělat problém sm4

baque
    Člen

Ahoj, tak já se tedy taky vyjádřim….Hudebně to tentokrát celkem naplnilo moje očekávání….. již od zveřejnění line-upu jsem čekal, že celá akce bude v utahanějším housovém rytmu. Očekávání se potrvrdilo a po několika málo hodinách pohupování, jsem byl víc utahaný než po několika hodinách pořádného techna. Mile mě překvapil Laidback Luke a jako zlatý hřeb celé akce považuju nápad s houslemi a Smetanovou Vltavou v Burianově setu. Ovšem ostatní byla tragédie…. Fedde Le Granda a Axwella jsem radši proseděl na schodech. Když zhodnotim megamix, tak musim říct, že kromě nějakých 2-3 posledních tracků to byla nechutná diskofilárna. A pokud tu někdo napíše, že fakt výborná byla Nirvana, tak by si měl uvědomit na jaké byl akci, a že něco takového sem prostě nepatří!!!! Jak už tu bylo několikrát řečeno…letošní SW si užil ten, kdo má rád House…. ostatním, co prosazují spíš trance, neměla co nabídnout. A pokud jde o dekorace a příběh, mám z toho takový dojem, že pořadatelé začali dost spoléhat na pověst celé akce a tak nějak jí prostě odflákli. Při loňských intrech a uměleckých exhibicích mi běhal mráz po zádech, letos mi to přišlo jako pouhá splácanina několika ne příliš valných efektů a intra byla směšně krátká a nepropracovaná…… Takže můj celkový dojem z letošní SW je mínusový….. pokud se má tahle akce ubírat takovým směrem jaký jsme viděli letos, je pro mě mrtvá a už mě tam nikdo neuvidí.

subik
    Člen

Jollinka: vidíš, i tak bych to mohl pojmout, vloni ne, ale letos tam těch smažek bylo celkem dost, alespoň co já jsem viděl…jde taky o to, že minuta a půl není zas tak dlouhá doba na to, aby se tam vlezlo úplně všechno, bohužel…a mít repku dlouhou dvacet minut, jako třeba na technu.cz prostě nemůžu…

dukelak
    Člen

podruhé & naposled na SW sm2
    …loni to bylo poprvé, s výborným lineupem a bylo to něco novýho :)letos? slabej odvar…nezaujala mě show, ani dekorace, lasery & světla super,ale to je při ceně vstupenky snad samozřejmost…

Burian: 7/10 na rozjezd fajn,asi na úrovni lonskýho setu (kde bych dal asi 4/10 sm2) …už tohle hodnocení je docela divný,co? :D…This is that,Morumbi,Off the world & VLTAVA (!) mazec…

Laidback Luke: sm2 heh…tohle je mistr mixu a pomalu SW rezident? 80% lidí se bavilo, mě house taky baví…nějakej spíš electrohouse…tenhle ne 🙂 3/10

Fedde le Grand: lepší! ať už tracky nebo mix,ale vzhledem k tomu, že opět nešlo o moji krevní skupinu, 6/10

megamischung: první půlka hudebně 2/10, druhá půle 10/10 za Thrill, Godd etc.:)

Axwell: začátek výbornej, konečně electro, na který se dalo hejbat 🙂 no a Age of Love, fantazie,i když mě závěr taky dost zklamal 7,5/10

Markus Schulz: ten kix bych odpustil, ale prooboha! proč každej track končí gradací a chvílí ticha a níslernám tupým beatem?! kde je rozmanitost, invence, nápady? došly…škoda…tohle je největší slabina současnýho soundu….půl hodiny na to tanovat jde… ale za Daydream v Lemon & Einar K mixu díky 🙂 5/10

Marco V: začátek par excellence >>> More than a life away v novym editu,nova melodie, výborně!…pak několik vychytanejch techy vokálovek, Fonzerelli nakonec super…ale Born slippy jako encore? fuj…ale nej set večera > 8/10 🙂

Jollinka
    Člen

Subik: Já chápu že je to nejspíš složitý a tvou práci neshazuju, ale tohle je prostě to, co mě mrzí, spíš teda mě pak štve ten výsledný obrázek, který si z toho ten divák udělá.. Nic víc, nic míň :o) Jinak jsem samoz ráda, že se o nás taky lidi něco dozvěděli a dík bohu proto, že tam není natočená žádná sjetá smažka, možná i pochopí, že nejsme žádný zdrogovaný maniaci, takže v ostatních směrech taky chválím sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 316)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.