TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 316)
  • Autor

Na akci jsem sice nebyl, ale zkusím zhodnotit alespoň hudební stránku z toho co jsem slyšel a viděl přes streamy:

Burian – na něj celkem dobrý sm2, pečlivě připravený set, Vltava s živým houslistou sm5
    Laidback Luke – nelíbilo, diskoška – něco jako vloni Guetta sm6
    Fedde – trochu lepší, hlavně ke konci, ale celkově spíš nuda
    Megamix – neskutečná splácanina, toto se jim vůbec nepovedlo
    Axwell – v pohodě, jeho sound mě bavil, toto pojetí housu můžu
    Markus – slyšel jsem asi jen polovinu setu, ale moc mě nepřesvědčil

Jinak na tom videu bylo vidět jak se všichni DJs hrozně potili, musela to být pěkná sauna…

subik
    Člen

Jollinka: A ty myslíš, že mě neštvalo, že tam musím dát Guettu místo toho, abych tam dal toho, koho sám mám nejradši??? Štvalo mě to, a děsně, ale prostě tehdy ten kameraman a technik měli druhý den práci od osmi, takže se museli jet vyspat…a letos? Měl jsem štáb do čtyř a to prostě jinak nešlo…stejně, tato repka není pro nezaujatého diváka, ale osloví jen ty, co se v těchto stylech a parties pohybují…a jedno řeknu, už to, že jsme s tím loni prorazili ve veřejnoprávním médiu, který tento styl jaksi neuznává, byla dost těžká práce…

Jollinka
    Člen

Subik: To neni nic proti ničemu, já chápu že pro každýho je hvězda někdo jinej, no ale právě proto si myslím, že by si zasloužili zmínku VŠICHNI, ne jen jeden DJ, kterého se podařilo odchytit. Podíváš-li se na to očima nezaujatého diváka, tak z toho muselo nutně vyplynout, že ta hlavní hvězda je tam on a všichni přišli hlavně na něj. Letos to možná tak nevynikne, ale jestliže byl loni za tu hvězdu Guetta, je mi líto Armina, který patří mezi absolutní TOP špičku a nakonec mohl být tak akorát rád, že někdo vůbec přečet jeho jméno (navíc blbě) sm15 A oprav mě jestli se pletu, ale myslela jsem, že reportáž by měla být především OBJEKTIVNÍ sm4

sneck05
    Člen

super tesime se na reportaz

M.I.K
    Člen

jj ted to bylo na ct24 – BEZ KOMENTÁŘE sm10 pěkná práce 😉

subik
    Člen

až to kolega z webu hodí na stránky, tak ho pošlu, doufám, že to udělá, slíbil mi to…

sneck05
    Člen

mate link na ct??..

subik
    Člen

bude to jen na tn.cz, alespoň co mi Pavel říkal…

subik
    Člen

Minule to bylo o Guettovi, protože štáb musel ve dvě skončit a DJ´s dávají rozhovory až po hraní, takže jsem tam štáb nemohl nechat čekat. A možná to tak skutečně je, pro mě Fedde a Axwell byly nejlepší, proto jsem je tam měl…to už záleží na vkusu…a hlavně, jsem limitován časem, takže nemůžu si dovolit, jako jiné internetové televize dělat rozhovory se všema….a opět, štáb jsem měl jen do čtyř…

jj taky sem videl…uz u toho sedim od 1 a teprv ted ji dali…dobra prace…jj taky sem zvedavej co bude na nove..myslite ze to bude v hlavnich?? nebo jen na tn.cz??

Jollinka
    Člen

No já nevím, já jsem z tý reportáže rozpačitá, minule to bylo celý o Guettovi, letos o Axwellovi.. Skutečnejch HVĚZD si snad nikdo ani nevšim, že by tam nebyly? sm17

marek
    Člen

jj, taky jsem právě shlídnul a celkem dobrý.. jen čekam jestli bude reportáž i na Nově, to se zase o sobě dozvíme věci sm15

subik
    Člen

KUJU 🙂

hoky
    Člen

áá taxem konečně viděl reportáž na čt a chválím vypadalo to dobře

Euphon1c
    Člen

marmar napsal(a):
    ——————————————————-
    > kurna lidi,co je to za song ta VLTAVA od
    > Buriana????????????????????sm10sm10sm10

to si delas legraci snad ne? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 316)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.