Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1. 6. 2008 v 15:46 #85132
Amoondre
ČlenJinak k ty klime, bylo to peklo, ale u ty maly VIP stage pod platnem kde bylo napsane SAMSUNG MOBILE, tak tam se tancilo skvele, protoze tam zrovna foukala klimoska. Bylo to dal od stredu, ale aspon to clovek udychal a byl v klidu.
1. 6. 2008 v 15:43 #85131marmar
Členkurna lidi,co je to za song ta VLTAVA od Buriana????????????????????sm10sm10sm10
1. 6. 2008 v 15:32 #85128Jollinka
ČlenOrganizace přímo úměrná snaze vyjebat s námi za cenu co největšího namaštění kapsy, kyslíkovka bez kyslíku, celkem dost bezohlednejch smažek nahoře bez, ale na druhou stranu útroby sazky s výborným zázemím a prima kámoši, kteří to dost zachránili :o)
Michael Burian – pařila jsem na něj jako divá a líbil se mi moc, ovšem těžko říct, jestli to nebylo spíš pomyšlením na to, že je to na dlouho poslední trance, který té noci uslyším sm2 Ovšem houslista absolutní libovka!!! sm3
Megamix – první polovina naprosto očekávatelná, druhá půlka už lepší, no ale ten hoppec si odpustit mohli.. sm6
Markus Schulz – parádní set, výborná komunikace s publikem a nádhernej úsměv, díky němuž mu odpouštím i ty příšerný kopance co tam byly sm0
Marco V – chtěla jsem původně napsat něco jako že to byla super řežba, ale toho Timbalanda na konci posral, tohle se neodpouští sm13
Ti ostatní – no dobrý no sm12
1. 6. 2008 v 15:31 #85126Honzin
Členzklamani na cele care, ani pam Schulzc a ani Marco to nevytahli, organizace selhala na plne care, klimatizace zadna, vedro jak v soaune, ceny no comment, v porovnani s minulym rocnikem krok zpet a to vyrazny. show minimalni proste zklamani
1. 6. 2008 v 15:30 #85125CZdecom
ČlenJá byl naprosto spokojený sm3 Hlavně závěr byl impozantní..Markovi se ten konec naprosto povedl ..naprosto skvostný závěr a s posledních sil jsem si zapařil sm2 Megamix byl oprotit minulému roku však podle mě určitě slabší. Čekal jsem od téhle pasáže určitě víc. sm17 Lidí bylo podle mě až moc…těch 15tis naprosto postačí na tu halu. Kort, když se vezme v potaz, že tam v jednu chvíli kouří půlka osazenstva..to nezvládne ani super ventilace sm11
1. 6. 2008 v 15:03 #85124komar
ČlenNestihli jsme úvod ale stejně dorazili dostatečně brzo abychom shlédli „Burianovu“ Vltavu…to bylo fakt super. Pak nastoupil Laidback Luke, pro mne nejočekávanější hvězda večera, a asi jsem čekal trochu víc, hlavně se začala obejvovat věc, která mě pak naštvala ještě několikrát za večer – většina známých tracku v naprosto divných mixech, takže podle mne měly poloviční efekt (ze všech mě napadá v průběhu celého večera např.: daft punk – teachers (laidback luke rework), feddeho watch your hands up, fragma – tocas miracle atd. atd.), dále mi přišlo, že djs spoustu tracků opakovali ať už mezi sebou, nebo z megamixu….vždyť existuje tolik skvělých housovek který nezazněly…no nic. Fedde le Grand zahrál příjemně ale opět jsem čekal trošku víc (to je tak když se člověk moc těší sm15) a Axwell příjemně překvapil, protože jsem ho ještě nikdy dříve neslyšel.
Celkově se mi housová čast líbila, ale čekal jsem že párty pofrčí mnohem víc od začátku do konce, na dobrý tracky se muselo pořád čekat, prostě to mělo podle mě větší potenciál.
V Megamixu mě překvapily hluchý místa…wtf? Pařba to byla skvělá, ale stejně mi minulý rok přišel famóznější, akorát nevím jestli to bylo tím, že jsem ho viděl poprvé a proto byl z něj „vyplesklejší“?sm11
Markus Schulz totální zklamání, neforemné stejně znějící techy tucání celou skoro hodinu a půl…o ničem. Marco V to naštěstí zachránil a udělal za celou akcí skvělou tečku. Skvěle.
No ale co mě opravdu štvalo, bylo to vedro. Nebylo mi zrovna nejlépe, když jsem na akci vyrážel a nedostatek čerstvého vzduchu tomu moc nepřidal, takže první půlku akce jsem si moc neužil. Pak 17500 lidí také udělalo své, takže třeba místo na odpočinutí se sehnat nedalo. Všude totálně plno.
Takže celkově oproti minulému roku zklamání, ale akci jsem si myslím užil sm11
1. 6. 2008 v 15:01 #85122Phil Mariash
ČlenBodrý den. Začnu od musicy, je pravda, že line-up napovídal, v jakym duchu celá hudební produkce proběhne. Teda, že to bude housovka houpavka, která mě za 2-3 hod přestane pomalu bavit. Takže Burian-6/10(neviděl jsem, že by si za celý set nasadil sluchátka,ale měl je aspon na krku), jediný, kdo mě trochu mile překvapil byl Laidback Luke, místy velmi dobre klubovej sound 7/10, Fedde le Grand-první 2 tracky dobrý, pak jsem si šel sednout na schody, ale co jsem slyšel 5/10, megamix kromě asi 2-3 tracků, jedna velká diskotéka 2/10, Axwell-toho jsem si taky užil na schodech, ale nelituju…nehodnotim, slyšel jsem jen úryvky, ale nic pro mě. Marcus-průměrný, ale na tu noc 7/10, Marco V-slyšel jsem 2 tracky a šli jsme domu. Celkově z akce zklamání. Škoda, že se každý rok víc a víc tolik protlačuje disko house. 6 hodin tancovat v podstatě na to samý, je pro mě těžko snesitelný. Ale to je asi otázka vkusu každého navštěvníka a snaha zavděčit se co nejširší veřejnosti. Ty tam jsou časy, kdy se hrálo opravdu klubově. Jinak dekorace mě nijak neosilnily. Malinko mi přišly oproti lonsku ofláklý a nedomyšlený včetně inter. Jediný, co bych chtěl vyzdvihnout byl nápad Vltavy od Smetany. To bylo opravdu úžasný. Asi nejlepší věc, kterou jsem tu noc slyšel:-) Ovšem myslim, že timto ročníkem pro mě The Era of White skončila…to by musel přijít opravdu výjimečný line-up (typu Michel de Hey, Carl Cox, Lucca atp.) ovšem to je dost naivní představa vzhledem k rozjetému trendu.
1. 6. 2008 v 14:59 #85121TIGI
ČlenJako ten Burianuv houslista jak zahral Vltavu ? MASAKR !!
Kupodivu se mi libil i vykon samotneho Michala. Davam 9/10 ale Vltava proste nemela chybu.Laidback Luke: Necekal jsem zadne zazraky. Mel tam ale i svetle chvilky. 7,5/10
Fedde le Grande: PROC !? Vsichni mi rikali ze hrajes hovno a ja te obhajoval ze ne. Ale proste tady v Praze musis zahrat tragicky. 4/10
Axwell:No tenhle pan umi s mixakem docela zazraky. Vyber tracku byl takovej na houpacce. Obcas dobry obcas na prd. Ale to co tam predvadel za kouzla bylo docela neuveritelny. 8,5/10
Schulz: No jeste ze mu skocilo to CD jinak mam strach ze by jsme lyseli set ala deadmau5. Potom uz to bylo super. Fly to colors v genixove remixu a perspective space jednoznacne nejlepsi veci v jeho setu. 9/10
Marco V: Jednoznacne hvezda vecera. Po dlouhe dobe jsem si mohl poslechnout genialni set 🙂 10/10
Jinak organizacne docela hrosi nez loni. Na WC jsem byl jednou a nesvitilo se tam. Vykony DJs taky horsi nez loni.
Jinak pozdravuju vsechny skym jsem se potkal a taky skym jsem paril :o)1. 6. 2008 v 14:58 #85120Euphon1c
Členvsimnete si ze ten kdo posloucha house je nadmiru spokojenej, ale my trencari vcetne me jsem cekal vic a nudit se na vsechny ty 3 house dj to je docela naprd
1. 6. 2008 v 14:57 #85119PillArt
ČlenSet Marca V
http://www.shareonall.com/07.Marco_V_-_LiveSensation_White_Prague_31-05-2008qsoundeu_gtgx_mp3.htm
tracklist:
01. Marco V – More Than A Life Away (2008 Intro Edit)
02. ID
03. ID (ID 07 Topen Ten Mix May)
04. ID
05. SL2 – On A Ragga Trip (Klubbheads 2008 Bootleg)
06. Muse – Starlight (Benjamin Bates Bootleg)
07. Klaas – Feel The Love (Klaas Increase Mix)
08. Timmy & Tommy – Full Tiltin (Joint Operations Centre Remix)
09. ID
10. Marco V – Simulated (Marco V 2008 Edit)
11. Ali Wilson – Heat Haze
12. Ali Wilson – Quiver (Progressive Mix)
13. Marco V – False Light
14. Nic Chagall – What You Need (Marco V Remix)
15. ID
16. Timbaland – Apologize (feat. One Republic) (SvD Bootleg)
17. Fonzerelli – Moonlight Party+
01. Mr. Pit – Shana (Duderstadt Progressive Dub Mix vs. Coldharbour Intro Mix)
02. Cressida – 6am (Kyau & Albert Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
03. ID (Track 06 from ASOT 350 Set)
04. Majai – Phoria (Elevation Big Room Remix)
05. Drax & Scott Mac – Must Have Been a Dream (Mac Zimms Remix)
06. Lange & Gareth Emery vs. Signalrunners – Another Aria, Another Epica (Markus Schulz Mashup)
07. Markus Schulz – Fly To Colors (Genix Remix)
08. tyDi – Russia (Melodic Mix / Markus Schulz Rework)
09. ID (Track 05 from ASOT 350 Set)
10. Markus Schulz Featuring Andy Moor – Daydream (Lemon & Einar K Uplifting Remix)
11. Sequentia Presents Sunshade – Vertigo (Mike Koglin Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
12. Oryon – Drunk & Sober
13. Vengeance – Temptation (Denga & Manus Remix)
14. Rex Mundi vs. Ronski Speed – The Perspective Space (Markus Schulz Mashup)
15. Markus Schulz Featuring Dauby – Perfect (Agnelli & Nelson Remix)Edit:
sakra jen jsem si skocil na obed a hle a jsem treti dvojak….sry…1. 6. 2008 v 14:51 #85118jan11
Členpar lidi tu psalo, ze si pripadali jako na Black… fakt? to vypadalo nejak takhle? http://youtube.com/watch?v=PWsqZKYeeUU :)) jestli jo, pristi rok jdu taky sm15
1. 6. 2008 v 14:45 #85116Shady
ČlenTak musim rict, zadnej zazrak
Vedel jsem dopredu, ze line-up me moc bavit nebude az na Marcuse, kterej byl nakonec nejlepsi z vecera…i kdyz mu to asi 2x nb dokonce 3x ulitlo. Pak nevim, jestli to uz neudelal naschval po treti?
Ale ani ta show nebyla tak dobra jako loni. Lonsky tema se mi zdalo o dost lepsi 🙂1. 6. 2008 v 14:28 #85114aeromite
ČlenJako celek to bylo naprosto uzasny……….. Neresim organizaci, fronty, atd… Jen Axwell trosku slabsi…….ale Marco V by zachranil asi cokoli. Tak zase za rok:-((((( sm19
1. 6. 2008 v 14:15 #85112subik
ČlenTak, teď jsem zařídil alespoň jednu věc, během dne to kolega z webu střihne z vysílání a hodí na web http://www.ct24.cz pod kulturu. Jakmile to tam bude, pošlu sem link. Pokud to někdo objevíte dřív, hoďte ho sem….
1. 6. 2008 v 13:48 #85109káčko
ČlenMÁM HO, chlapa jednoho.. Marco V: http://www.shareonall.com/07.Marco_V_-_LiveSensation_White_Prague_31-05-2008qsoundeu_gtgx_mp3.htm
edit – aha, sry za double, najít se dá i v jiné sekci fora
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.