Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 316)
Bob:
Tak sem se překlepla no a co jako? Jsou kolikrát horší překlepy tady, ale to zase jeden trotl si všimne něčeho a hned reaguje sm6 raději se podívej, cos napsal ty ty stíhačko
Ahoj lidičky, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo na netu neobjevil ty fotky z postele – bylo to reklamní focení od samsungu…na akci se mi vybil foťák..tak aspoň na netu hledám jakkoukoli fotku, kde jsem se aspoň mihla sm9 ..dík moc
DanielPanek napsal(a):
——————————————————-
> Rikal jsem ze nad ranem bude hotove 🙂 Ne ze uz
> bude venku sm4
>
> ale tady je !
>
> http://www.techno.cz/clanek/26234/videoreportaz-ze
> -sensation-white
tak to video je docela hezky ale uplne mizernej vyber pisnicek, uplne to koresponduje se smutnym trendem SW a to je house, Moonlight Party to nezachrani. muzu se zeptat komu je to venovano?
Ajinka05: „Pro mě luxusní party, kdyby každej neřešil p***viny okolo a zabíval se hudbou, bylo by to fakt super… “
jo zabívat se hudnousm15sm15….asi další bloncka se supr vybavením…čas od času taky hodím překlep, ale co je moc, to je moc….mezi takový už fakt nemusímsm17