TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 316)
  • Autor
    marek
    Člen

tak taky něco přihodím, mam z toho spíše rozporuplné pocity.. po hudební stránce pro mě letos asi lepší než loni, ale s efektama, příběhem apod. mi to teda přišlo o hodně slabší… další věc co mě vůbec nepotěšila byl vzduch, bohužel 17 500 lidí udělalo svoje a klimatizace tak trochu nestíhala… mylím že těch 15 000 jako loni je úplně ideální… no a co mě teda hodně zarazilo, tak byla Nirvana a nějak¨ý r’n’b nebo co to bylo v megamixu… nejhorší na tom bylo že lidi na tyhle 2 věci pařili snad nejvíc za celej večer sm15 ale že se vůbec divim.. tak a teď k výkonům

Michael Burian – skvěle to rozjel, celkem mě bavil.. potěšil s Mind-X v Roth remixu, Morumbi od Tocadisca a ta Vltava na závěr, to bylo něco… 8,5/10
    Laidback Luke – ale jo, celkem mě bavil, takovej velice pohodvej house.. místamam malinko nuda, ale jinak supr – 8/10
    Fedde Le Grand – pro mě jedna ze dvou hvězd večera.. fakt sem si na něj skvěle zapařil, naprostá většina tracků pro mě neznámá, ale i tak to bylo supr… bál sem se že to zazdí pomalym BPM ale parádně to rozjel sm5 9,5/10
    Megamix – jak už jsem psal, letos docela slabota… a tu Nirvanu a to r’n’ˇb si fakt mohli odpustit… sm17 6/10
    Axwell – na člověka na kterého jsem se nejvíc těšil, mě bohužel přepadla strašná únava takže sem ho proseděl v zákulisí.. navíc nevím zda-li to bylo jím samotným, nebo se seknul mistr zvukař, ale byl hooodně přebasovanej… vzhledem k tomu že sem ho skoro neslyšel tak nehodnotim
    Markus Schulz – zklamání večera 🙁 těšil jsem se že to rozproudí, ale úplně to zazdil… měl našlápnuto dobře, pokud se nepletu tak na začátek Mr. Pit? ale bohužel pak se mu to jaxi seklo (za což ho neodsuzuju, to se prostě stane), a od tý dobý mi přišlo že sám byl docela zmatenej a házel to tam jednu tracku přes druhou absolutně bez vývoje a navíc nudný tracky… Perspective Space na závěr muselo být, ale jinak 3/10
    Marco V – tak tenhle chlápek mě na závěr úplně rozsekal, pro mě spolu s Fedde nej set večera.. fakt jsem si to užíval… 9,5/10

Madaros
    Člen

tak ja sem hlavně rád zato že sem tam potkal ty co sem tam potkal,protoze sem byl po dloouhy dobe zase na mejdanu.

a k veceru jenom to,ze sem se tak nejak koukal a pohupoval do nastoupení markuse a pak teprv zacala party.. 🙂

káčko
    Člen

pls, byl nahranej set Marca V? Nikde nevidím:(

Dexx
    Člen

Mám chuť něco napsat…
    Tak co vy HOVADA PŘEKUPNICKÝ?!?! Kolik vám zůstalo lístků?!?!?! sm15sm15
    Viděli jste toho mafiána jak tam pobíhal s minimálně 8 lístkama v pracce a pořád je někomu nabízel?

Denny
    Člen

i love sensation sm3 chci zpátky sm19 jdu spát dorazila jsem až teď jsem mrtvá sm15 *crazy* ale spokojená 🙂

hectic
    Člen

Amoondre: tady jses na trance.cz a ne house.cz

ad: jsem rad ze sem usetril 1600

Kraken
    Člen

Takhle jednoduše to vidím já:

Burian – doma naučená básnička a na sensation přednesená, ale housle masakr
    Laidback Luke – naprostá spokojenost, naprosto bravůrně zvládnutá chyba v setu a ješte z ní udělal výhodu
    Fedde – neurazil
    Megamix – hip hop je vrchol drzosti, ale druhá půlka dobrá
    Axwell – dobrej styl, ale míchání songů v breakdownu melodie na melodii, což předvedl asi 3x NO COMMENT
    Markus Schulz – Standard
    Marco V – Excelentní zakončení večera

Flash2001
    Účastník

Přihazuju svoji trošku do mlýna. Jak už tady bylo zmíněno, tak loňskou SW to nepřekonalo určitě, ale vzhledem k lineupu jsem ani nějaká velká očekávání neměl. Můj názor (vlastně nejen můj) je, že Sensation by určitě daleko víc slušel tranceovější lineup, bílá barva a příběhy k tomu skoro vybízí. Nevím, co ID&T ruplo v hlavě, že tam tolik prosazujou house. Letos jsem postrádal větší euforii, která tu loni naopak docela i byla. Co se tématu týče, tak i to letošní bylo hezké, ale hudebně jsem se prostě až do Schulze spíš nudil. Ačkoliv Burianův set pro mě byl příjemným překvapením. Schulze a Marca V jsem si ale užil.

Prostředí: Kyslík aréna je prostor pro tyto akce určitě maximálně vhodný, negativem ale letos bylo to děsný vedro. Nevím, zda klimatizace nestíhala nebo čím to vlastně bylo, ale chvílema jsem se fakt brutálně potil a lovil ojedinělé molekuly kyslíku

Lidi: no comment, procentuální míra výskytu partyxindlu (smažky, šampóni, bárbíny, polonahá individua atd…) se pohybovala na alarmující úrovnism13, ignorantský kuřáky netřeba zmiňovat. Na druhou stranu jsem ale potkal řadu známých

Hudební výkony:
    Michael Burian – příjemně překvapil, jeho set jako celek se mi líbil
    Laidback Luke – vím, že řadě lidí se líbil, ale můj šálek čaje to prostě není, tak jsme radši kecali s kámoši
    Fedde le Grand – neměl jsem ho rád, nemám ho rád a nikdy ho mít rád nebudu, takže jsme ho taky prokecali
    Megamix – efekty hezký, některý tracky nuda, některý výborný
    Axwell – taky mě to nějak extra nebavilo, navíc se o slovo přihlásila momentální únava
    Markus Schulz – tady už to pro mě bylo daleko zajímavější. Sice jsem od něj slyšel lepší sety, ale vzhledem k vývoji situace se mi to líbilo dost, takže jsem si ho užil
    Marco V – borec na konec, bavilo mě to

S trochou nadsázky bych si dovolil tvrdit, že kdyby Transmission strčila stage doprostřed a zavedla bílej dresscode, tak by celou Sensation strčila do kapsysm15. Ale snad v ID&T třeba někdy dostanou rozum a ten house omezí. V ideálním případě bych uvítal třeba něco jako vývoj od počátečního pohodového upliftu a balearic trancu až po závěrečnej tech-trance náklep. Bílé barvě a příběhům by to podle mě slušelo daleko víc a určitě by to vytvořilo daleko větší euforii. Co se týče příštího roku, ještě si promyslím, zda vůbec vyrazím, ale z lineupu mám obavy už teď, house jako takovej se mi v poslední době dost zprotivil, tím ale neříkám, že všechen je špatnej. Třeba takovej Ingrosso mě loni bavil a klidně bych ho dal znovu.

Jinak chci pozdravit všechny, s kým jsem se potkal, pokecal, zapařil a tak. Nebudu nikoho jmenovat, určitě bych na řadu zapomněl, což bych nerad.

bob
    Člen

Tak taky přideám názor, jak jsem předpokládal, na SW mě viděli naposled….myslím, že by UM měla udělat limitovanou edici vstupenek…přijď ve 3, zaplať půlku…do 3 totální nuda…jak někdo píše, že se mu to líbí, fajn, ale pak nechápu, proč chodí na Transmission a podobný akce, to můžou rovnou do Misch Masche na supr páteční piškotéku….no, nebejt známejch a vodky, asi bych se unudil k smrti (nestěžuju si-věděl jsem, do čeho jdu, jen konstatuju)….btw….příběh nulovej, zlatí roboti, těch pár prskavek oproti loňsku taky nic moc a i zvuk mi přišel horší…holt je vidět, že to bylo spíchnutý horkou jehlou (loni se to připravovalo týden), za cenu, co nejvíc si namastit kapsu!!!

Dexx
    Člen

Tak ohledně toho příběhu,… na záčátku to bylo o světě „oplívajícím pokušením a řízeným vášní“ prostě úplněj ráj. sm3 No tak mě napadlo, mohli bychom se pokusit přepsat ty jednotlivá intra do textu, pak by to bylo možná smysluplnější. To intro celé sensation se dá najít, ale se zbytkem si vím rady tek ze 70% našel by se někdo, kdo by na to měl chuť. Na youtubu jsou v postatě všechna. Kdyžtak dáme zvlášť téma.

Amoondre
    Člen

Muj nazor:

Burian – pruser
    Laidback – standard, OK
    Fedde – narez
    Megamix – ten mohli vynechat, zacatek zna kazdy naspamet, jedine plus byla ta Nirvana na konci
    Axwell – pro mne vrchol vecera, proste House Mafiosio jak se patri
    Markus – nesedl mi, prislo mi to dokolecka to samy
    Marco V – skvelej konec

SHP
    Člen

Co máte všichni s tim hardtrancem, není možný…

Starf
    Člen

Buran 7/10 – This is That me hodne potesilo 🙂
    house nuda
    v megamixu me potesilo poslednich 10min, pokud sem slysel spravne, byl tam i hard trance 🙂
    pokracovani house nudy
    schulz dokonalost, cely sem to proskakal 10/10
    na Vcko uz sem byl mrtvej, ale stejne me ten jeho set tolik nebral, az na konec, napr. Moonlight Party mi sedla paradne… a Born Slippy po outru taky ok 🙂

all in all, nez nastoupil Schulz, nudil sem se az na megamix a Buraka

jinak ad preplnenost… na prichozi strane sice bylo lidi jak s*****, ale po presunu do druhy poloviny sem kolem sebe mel tak metr mista…
    mno a 17500 lidi se taky podepsalo na jednom – kaluze potu na zemi, schody klouzaly jak v T-mobilce, pritelkyne si udelala neco s kotnikem sm6

Fild@
    Člen

Tak se du taky připojit k dojmům…
    Po pravdě řečeno čekal jsem víc… Na loňskou S-W to opravdu nedosáhlo a to ani obsahem ani příběhem a ani efektama… I tak to nebylo špatný ale, chyběla mi celkově taková větší barevnost.. Snad chápete ja to myslim…občas sem si opravdu připadal jak na Blacku
    Co se samotnejch interpretů týče :

Michael Burian : Ten mě stejně jako loni překvapil a jsem spokojen…. Co mě nejvíc asi položilo do kolen byla na housle zahraná Vltava- to sem akt nepobral !!! mazec…

Laidback Luke: začátek asi 20 minut mě bavilo, pak asi půl hoďky nic a posledních 20 minut zase dobrý

Fedde Le Grand: přišel mi hoďně jednovátrnej, bez nápadu, až poslendích 20 minut mě docela chytil

Megamix: v pohodě 🙂 nemám mu co vytknout, jenom snad možná že nebyli toliko využitý veškerý efekty, třeba ten náprsník okolo areny kterj byl loni neustále v pernamenci běžel za celej večer asi třikrát, stejnak tak animace mi nepřišli nic suprovýho a příběh se teda taky nepochopil, krom toho že to je něco s láskou…

Axwell : jelikož sem byl docela utahanej tak se na něj seděl, byl zajímavej, příjemně se do toho dalo zaposlouchat až na občas takový mrtvý místa. jinak celkem fajn

Markus Schulz: od toho sem popravdě čekal trochu víc, seděl jsem na něj a možná taky tím že to bylo u střechy tak to tam připadalo jako pouhá zkrumáž basů… ale po přesunu dolů to bylo v pohodě.

Marco V: pro mě nejlepší z večera.. 🙂 zabavil, a sice vyčerpán ale užil jsem si ho…

když bych to celkově porovnával s loňským nevím nevím… loni to bylo jak v euforii od začátku až od konce jsem si to neskutečně užíval a bez přestávky se pařilo.. letos holt slabší průměr.. ale i tak sem rád že jsem se zůčastnil..

jinak plně souhlasím s příspěvkem od bareta.

Dexx
    Člen

Subik: Když se tak dívám na archiv ČT24 tak nedělní zprávy do archivu nedávají, takže fakt jedině živě. To je nemilé. sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 316)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.