TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 316)
  • Autor
    baret
    Člen

Ahoj, taky pridam svoji trosku do mlyna… neskutecne me rozsekala Vltava od Buriana, v jedny chvili zahral 2 neskutecny sracky a najednou tohle! Laidback i Fedde mi prisli ohromne nezajimavi, vic sem chlastal a kecal a cekal na megamix… a ten byl skvelej, presne to sem od nej ocekaval 😉 Mno kazdopadne dojem mi trosku spravil Axwell a hlavne Markus, vyborna parba… bohuzel sem pak odesel, pac me bolely nozicky, ten MarcoV me zacina mrzet… uz aby byl nekde na stazeni.

Co se tyce vypravy, tak se to s lonskem neda srovnat. Pribeh sem moc nechapal, jestlit o bylo cely o lasce nebo co… doufam, ze se jednou dockam sensation, kde bude vic liveactu, housle, klavir, vokaly nebo kdyz si vzpomenu na tu operni zpevacku, kdyz tu byl (snad poprve) Armin… to me vzdycky sejme…

subik
    Člen

AHOJ VŠEM, reportáž je střižena, jde už na ČT24, ale zklamu všechny, kdo ji nechytají. Bohužel z časových důvodů se nevleze do Událostí ani Událostí v regionech, takže to chce jen živě sledovat na ČT24, zprávy vždy v celou hodinu. Jinak samozřejmě http://www.ct24.cz, odkaz ŽIVĚ

seven
    Účastník

kuk

milan
    Člen

Tak oproti loňsku docela nic moc, ale to jsem i čekal ve srovnání třeba s Trance energy 2007 a Trance energy 2008, tak i Sensation šla coby programově dolů. Mám pocit, že česká Transmission jí začíná šlapat na paty. Lasery jsou teď na každé druhé akci UM a na SW mi nepřišli nějak extra a při megamixu se skoro opakovalo to, co loni. Lidi zavěšění na laně….
    Ale jo, dvě velký plus to má. Burianova Vltava…btw to byl ten novej track kterej říkal, že zahraje, když dělal nedávno rozhovor s Dykem ve Vonyc session? a set Axwella, aneb nejlepší house set v čr, co jsem kdy slyšel. Od I find U remode jsem skákal až do konce….
    Zbytek napíšu až potomsm2

habibti
    Člen

příště objednejte tuto dvojci : Fred Baker & LayDee Jane na 4 hodinky,rozsekají nás na kousky,nožičky to nepoberou a ohlasy budou perfektní sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    Euphon1c
    Člen

ja k tomu muzu rict jen jednu vetu: absolutni zklamani, zvuk dobrej ale ty uspavacky ktere obcas hraly to byl des. je to donekonecna- tolik nevychovanejch fetaku jsem pohromade na jednom miste fakt nevidel, sem okopanej, spalenej od ciga, politej, a smrdim potem nejakyho tlustocha co tam behal jako kazdej desatej bez trika. nemluve o tom ze clovek o misto k sezeni prisel i kdyz si ho hlidal, pride smazka a sedne si vam na klin. bylo na me moc a uz nikdy vic. jediny + byl burian a jeho set

FUGAZ
    Člen

Džamile, LOL asi tak… sm15
    když jsi věděl, že tě to bavit opravdu nebude, tak proč jsi tam vůbec lezl? mohl jsi v klídku prodat lístek jako to udělalo dalších 10% lidí co si to rozmysleli, že na takovejdle lineup prostě nepůjdou – a pak to tu ani neřešej na nějakym foru sm6

Džamil
    Člen

Moc děkujeme za důležitou zprávu, milý trancere! Již se na to moc těším a doufám, že to bude hodně barevné! Nirvana s tebou, bratře. sm4

FUGAZ
    Člen

No tak co se tyce akce, tak gut…. jednicka pro me teda byla o neco malo lepsi ale i toto stalo za to se zůčastnit sm11

No jen jsem překvapen, že to někdo nahrával na internetu a už je to na světě sm0sm16

Tracklisty + linky najdete v sekci „Playlisty & tracklisty“

Džamil
    Člen

Přímo mě děsí, že jsou i na TOMHLE fóru lidi, kterým se totalitní diktátorská s*ačka jako je SW ještě pořád líbí. Čert vem trapnej dress code, čert vem evidentní vy*ebávání s hostem, který začíná už od zveřejnění lineupu 3 měsíce před akcí, čert vem obalení toho všeho tunama reklamy od Samsungu po E2 (kdybyste nevěděli, tak to je to je to důležitý český taneční rádio), čert vem prudce omezenej výběr a ceny v barech… Dorazil jsem o půlnoci, od Mistra Le Granda jsem si poslech moc hezké mixy Sweet Dreams od Eurythmics, nejprovařejnějších Underworld, co existujou, pak přišli Chemici (samozřejmě Hey Boy, Hey Girl – jaká jiná, že…) a pak už se mi chtělo někam zdrhnout. Z megamixu na mě řval nějakej rapper „skákej skákej skákej“ v bpm 97 a to byla poslední kapka – litr nelitr mizel jsem domů první kosmickou. Závidím vám vaše žaludky. sm6

DJluque
    Člen

Byl jsem tu pracovně(u stagee za zábradlím), takže se nejdřív omlouvám všem jestli po mě něco chtěli a já jim nevyhověl. No každopádně jsem absolvoval celou akci úplně od začátku a musím říct, že se to nedá absolutně srovnat s tou loňskou, která byla naprosto úžasná a místy jsem měl pocit, že jsem na Sensation Black a nebýt druhé poloviny (po megamixu) tak mi ten pocit i zůstal. Markus a Marco V vynikajicí , Axwell na to, že jsem ho nikdy neslyšel tak velmi zajimavý , jinak dle mého názoru nic moc a Fedde příšernej, ale naprosto mě zničilo a běhěm těch několika minut jsem úplně zkameněl, a doteď nejsem schopen to pobrat, že si někdo na něco takovýho troufnul…..konci setu Michaela Buriana nastoupil houslista a zahrál snad nejkrásnější melodii na světě, VLTAVU od Smetany!!!!!!!!!!!!!!

Tracid
    Člen

Jsem překvapenej, jak moc lidí zůstalo až do samotného konce (a jak málo jich bylo „poznamenanejch“), že se pak museli tísnit u východu z areny

k akci celkem slušná, jednička minulý rok určitě nepřekonána (nejen hudebně, ale i co se akce a doprovodného programu týče)

slyšel jsem od Feddeho a mělo to gradaci, tzn., že se postupně zrychlovalo a zlepšovalo, teda Axwell lepší Fedda, Schulz lepší Axwella a Marco V nej nej nejlepšísm3

song noci FIRST STATE – Your Own Way (co to bylo za mix nevím) – hrál Marco V

PS: Na SOLu se můžete těšit na Joshe Gabriela

DomManiac
    Člen

me to prijde dost luxusni a za chvili prijde hlavni cas vecera MARKUS SCHULZ to uz bude masakr

petan
    Člen

Tedy fakt nevím myslim že dosti slabý ješte že jsem nešel přijde mi to utahaný sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 316)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.