TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 316)
  • Autor
    subik
    Člen

to: DanielPanek: Dane, může mi pak dát odkaz na to tvoje video?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak říkali jste,že tu bude dnes ráno videoa zatím nikde nic.

Ajinka05
    Člen

Nho nic…že sem se sem vůbec dívala :-DDD že Denny? sm15 Pro mě luxusní party, kdyby každej neřešil p***viny okolo a zabíval se hudbou, bylo by to fakt super…
    SENSATION WHITE FOREVERsm3

to medyyy: zalezi jestli to Dan Kafka uz zaridil, ale pripomenu mu to popripade udelame alternativu. Takze pokud nebude hned ke stazeni, urcite nasledne pro zaregistrovane bude

medyyy
    Člen

Bude to video ke stažení??

P@lči
    Člen

SENSATION WHITE 2008 @ PRAHA (O2 Aréna) 31-05-08

KOMPLETNÝ FOTOREPORT !

<a href=http://gallery.trance-foto.com/thumbnails.php?album=164

Voky
    Člen

To Dan: Juhůůů už se mocky těšíímsm16

Pratele,

zitra nad ranem by melo byt se vsi pravdepodobnosti hotovy video sestrih ze Sensation White sm3 Bude to ciste sestrih bez rozhovoru, rozhovory budou udelany do dalsiho videa. sm4

Magico
    Člen

2bob: Ne já mluvil o rozdílech mixování z CD a PC a mimochodem, myslíš že díky těm sluchátkům se u LL „výslednej efekt“ nedostavil? Spíš jsem rozebíral rozdíly pecek a dj sluchátek a taky to že se to hned odsuzuje. A ty to například spojuješ s tím, že díky tomu špatně zahrál.sm15

bob
    Člen

2Magico: TO, vždyť o tom sám mluvíš přímo ve svém příspěvku, jde o výsledný efekt, kterej se u LL nedostavilsm15

Magico
    Člen

Někde jsem se tady dočetl, že Laidback Luke hrál ze špuntů a že by to mělo bejt jako něco špatnýho, či k smíchu sm17 Jak banda puritánů. Nejdřív, že Burian hraje z laptopu,teď zas, že LL má místo dj sluchátek sh..pecky. Jakákoliv inovace okamžitě vzbudí pochyby (chápal bych to ještě na úkor kvality…) Jde vám o výsledný efekt nebo o to hlavně JAKÝM způsobem se ta hudba vytváří? Je mnoho způsobů jak mixovat hudbu, když pominu extrémy (jak tady někdo psal ten jukebox), tak nejpodstatnější je výsledný efekt. Když to bude dobrý, tak je mi jedno, jestli je to z CD nebo z PC. Ale zase je to jenom o tom, co chceš a nechceš přijmout jako posun či změnu. Chápu, že z CD je to už o umu (kdo to fakt umí, tak respect), PC nabízí zase daleko víc možností (kdo je ovládá a používá, tak respect). Takže bych to neodsuzoval. Osobně neodsuzuji ani jedno, ani druhý. Třeba když přišly první cd playery, tak to bylo pobouření celé djské společnosti a dnes? Běžná věc.

Jinak k těm „peckám“ co měl LL. Stojej víc než klasická djská sluchátka. Zpravidla od 10 000,- vejš, o kvalitě netřeba diskutovat. Četl jsem pár recenzí a lidi, co si koupili tyhle špunty o nich mluvili v superrelativech. Jde spíš o jinej problém a ten je přijmout takovou změnu „na uších“. Nicméně nemohu porovnat i když odhaduju, že rozdíl v kvalitě poslechu je nevelký.

Fanat1c
    Člen
    Kraken
    Člen

2 Alexx : Hele Housik má zcela pravdu. Ono zmáčknout synchro a vizuálně si skontrolovat zda sedí basy umí i hluchý DJ (viz………Its All Gone). A jestli si někdy stál za přehrávačema tak víš že udělat dobrej přechod je umění a chce to trenink a není to jen o kliknutí na SYNC. Neříkám že přes PC je snadné zahrát setík, ale nedá se to ani kapičku srovnat s hraním na CDJ nebo gramcích tam totiž žádný SYNC není a teď nastává to umění to namíchat…..nebo ne?

Madaros
    Člen

sakra,ze sem v tom befeetru VIP nezustal.. kristelovou zrovna můžu.. sem tam byl jenom chvilku ze zacatku a potom celou dobu na ploše.. to kdybych vedel tak sem tam strávil víc času.. sm19

peete
    Člen

Hm jestli tam byli tyhle české „hvězdičky“ tak to pude časem do pěkné prd…, ty krávy se tam museli ukázat, protože je to prostě moderní a in a jdou tam všichni tak já taky, ale jinak o téhle hudbě nemaj páru a pochybuju že pařili, jen se nalívali a postávali fotografům, kravky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 316)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.