Někde jsem se tady dočetl, že Laidback Luke hrál ze špuntů a že by to mělo bejt jako něco špatnýho, či k smíchu sm17 Jak banda puritánů. Nejdřív, že Burian hraje z laptopu,teď zas, že LL má místo dj sluchátek sh..pecky. Jakákoliv inovace okamžitě vzbudí pochyby (chápal bych to ještě na úkor kvality…) Jde vám o výsledný efekt nebo o to hlavně JAKÝM způsobem se ta hudba vytváří? Je mnoho způsobů jak mixovat hudbu, když pominu extrémy (jak tady někdo psal ten jukebox), tak nejpodstatnější je výsledný efekt. Když to bude dobrý, tak je mi jedno, jestli je to z CD nebo z PC. Ale zase je to jenom o tom, co chceš a nechceš přijmout jako posun či změnu. Chápu, že z CD je to už o umu (kdo to fakt umí, tak respect), PC nabízí zase daleko víc možností (kdo je ovládá a používá, tak respect). Takže bych to neodsuzoval. Osobně neodsuzuji ani jedno, ani druhý. Třeba když přišly první cd playery, tak to bylo pobouření celé djské společnosti a dnes? Běžná věc.
Jinak k těm „peckám“ co měl LL. Stojej víc než klasická djská sluchátka. Zpravidla od 10 000,- vejš, o kvalitě netřeba diskutovat. Četl jsem pár recenzí a lidi, co si koupili tyhle špunty o nich mluvili v superrelativech. Jde spíš o jinej problém a ten je přijmout takovou změnu „na uších“. Nicméně nemohu porovnat i když odhaduju, že rozdíl v kvalitě poslechu je nevelký.