Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 6. 2008 v 21:06 #85524
bob
Člen2dance-event : 10let je sakra krátká doba….pokud se to vezme jako část vývoje Země…ale to už je slovíčkaření…každej na to máme jinej názor
Jinak já prostě nechápu, proč pepan a spol. chodí na tohle fórum…na technu.cz jsem četl, že SW byla sr…protože skoro celá byla jen trancová…o vkusu technařů pomlčím, ale nemá cenu diskutovat s nima, že trance tam opravdu Axwell nehrál, prostě je to techno.cz a já se jim tam nemíchám, ať trance pomlouvaj, nakonec, to je to jediný, co čtenáři techno.cz můžou, protože i lidé vedoucí tento server pochopili, že psát o trancu jim zvedá návštěvnost stránek…..tak si založte si třeba server house.cz, povídejte si o super noci v Hany Bany nebo podobnejch pseudopodniků a bavte se nad nirvánou, RnBčkem a třeba i tím vaším ohusem, jak tomu vznešeně říkáte, pro mě je to jen nemelodická, monotónní sr…
2. 6. 2008 v 21:06 #85523Gizmo
Členpááánové pááánové tak vás tady čtu a nestačím se ani divit …
O tom, že vlivy mezi žánry přecházejí naprosto žádná … o tom že se dá zahrát set s 5ti různými styly na velmi podobném BPM jsem měli před časem debatu s Tripmainem. To v minulosti nešlo bo většina stylů měla naprosto jiné BPM od zbytku… A jestli trance směřuje k houseu ? No nejsem žádnej hudební teoretik, ale není snad pravda, že za posledních pár let se spíš house zrychluje? Trance mi přijde, že spíš dost často jde směr techy, proggy, electro. (Ale jak jsem psal – nevím škol nemám)
House music mě občas baví (hlavně starší to přiznávám) – zvlášť při velmi kreativním způsobu hraní – bohužel to co jsem očekával (a podle reakcí bych i dostal když bych šel) tedy alá baGeta house s alá baGeta prezentací mě neoslovuje. ale úplné hodnocení asi nechám až po poslechnutí záznamů…
Po pitvě jsem generálem, který naprosto svojí neúčasti nelituje a znovu volám po pořádné konkurenci pro UM – poslední dobou si vyzkoušeli, že lidi daj majlant za akci na horší úrovni než by mohli udělat a podle mého se dali na zlatokopectví.
S kým musím souhlasit je Dan – přesně to co psal říkal Alex M.O.R.P.H. během rozhovoru v retru – NEPITVEJTE MUZIKU – BAVÍ = OK, NEBAVÍ=poučení pro příště nechoď nebo nečekej zázraky.
Stejně tak jsem to měl s Tijsem – na 2 prvních halovkách s ním mě pro mě nebyl „leaderem“ mojí zábavy
a na CEE mě dokonce mírně namíchnul … poučení – co bych asi dělal na koncertu ??? Naprosto po něm nešlapu a určitě se najdou i věci z jeho produkce, které se mi líbí a sety, které si poslechnu … ale cíleně ho určitě vyhledávat nebudu (platí i pro mácháč)Organizační problémy jako přeplnění haly (kdo by to nečekal po Tijsovi ?), nezvládnutí úklidu nebo v případě mojich 2 návštěv O2 pod taktovkou UM hrubé nedostatky v zásobování barů se na druhou stranu dají kritizovat naprosto oprávněně a padají čistě na hlavu organizátorů.
V jedné věci mi naprosto vyhovoval např. Michael Burian & friends – byla tam 2. mini stage … nebaví – je šance to někde vylepšit – s dobře proti sobě naskládanými line-upy pro mě ideál ale v kyslíku na to asi není rozumný prostor.
2. 6. 2008 v 20:21 #85517neuge
Členteda to je vazne mazec sm11
Pepan je tak akorat peknej vul, kterej nevi, o cem mluvi, promin, za urazku, ale co je moc, to je moc…. chovas se jako male dite…
jinak co se tyce SW, mam na to jediny nazor : na me to bylo stranse moc pomale a utahane, jedniny, kdo se to snazil trochu spasit byl marcus a marco v, jenze jak uz vetsina sdelila, diky mizernemu casovemu line upu, hral muj oblibenec az nakonec, cili uz jsem byla znacne unavena sm7sm7
kazdopadne z toho, co se tam misty hralo, se mi delalo soufl….. gwen stefani? nirvana? timbaland? myslim, ze to maji nadiktovane, jinak nevim… takhle mizerna lonska SW rozhodne nebyla, tam to jelo jako blazen…2. 6. 2008 v 20:07 #85516Jesse James
ČlenVím že je to pozdě, ale dřív sem se k netu nedostal a podělit se o svoje zážitky opravdu chci.
Tohle byla moje první SW a s radostí vám oznamuji že i poslední teda u nás. Za hodně peněz málo muziky. Efekty si teda mohli nechat …. vím že SW je o tom všem divadle ale tak slabé sem to teda nečekal – aspon kdyby ty lasery byli dobré ale i ty stály za p.ču. Lidí jak sraček – nebylo kde pařit páč 1/3 prostoru zabíraly VIPčka kde bylo …… no moc jich tam nebylo. Dále – většina lidí tam jelo bud jen za buchtama ( mimochodem musim říct že tam byli fakt dobré kousky ) nebo za chlapama a na to abych si šel zamrdat na akci která mě vyjde skoro na 3000 tak to je asi lepší ji zajít do bordelu. Dalším hnusem byli namakaní pánové bez triček které opravdu nechápu. Ok to by zatím stačilo.
Djz:
Michael – bohužel sem přišel až na vltavu která bylo opravdu ohromná – no pak sem, musel zase odejít (nedobrovolně sm19 )Laidback Luke – hodně slabota – skoro mi to přišlo jako disko který ze srdce nesnáším
Fedde Le Grand – o něco lepší ale stereotyp – prostě nuda až do posledních 15 minut kdy se mi začal jeho mix líbit
Megamix – trapas – vždyt to sou pořád jedny a ty samý tracky – to nemaj ani trochu fantazie?? a ten mixing …. prostě hruza
Axwell – house nemám rád ale v jeho podání se mi opravdu líbil – no není to jako djz na HELAXU sm18
a hlavně nehrál ty ohraný písničky který slyšim uplně všudeMarkus Schulz – první dj který se mi opravdu líbil ( mohl to být i burian ale ….) a jak sem si všiml tak na něj odešlo i trochu těch diskáčů kterejm tahle mjuzik asi nepadla do noty nebo je asi začaly bolet nožky – se nedivim když se nechodí na jiné akce
Marco V – konečně muj nej který byl na vrcholu pyramidy a kde se udržel až do konce – díky bohu sem si konečně mohl pořádně zapařit bez toho aby do mě nekdo strčil
Když ty mínusy s plusy dám dohromady tak mi z toho vychází tohle : škoda že tuhle akci nepořádám já páč bych na ní trhl pěknej balík peněz
No SW nepořádám tak se musíte spokojit s konstatování: UŽ NIKDY VÍCE
P.S. ZLATÝ ÁČKO2. 6. 2008 v 19:58 #85515komar
ČlenDanielPanek: +1
Taky myslím, že by někteří zde měli už konečně vyrazit na párty jen tak bez toho aby cokoliv řešili a šli se jen bavit…přesně takhle jsem si včera sensation užil a o tom si taky myslím právě takovéto akce jsou sm42. 6. 2008 v 19:41 #85510Pepan
Člen2 RoBo : měl sem na mysli tu druhou část, dávání si do hub za názor nebo taklhe řešit problém je asi tvá obliba
2 Euphon1c : Důvod se vidím najde i za kapitalismu
2. 6. 2008 v 19:21 #85504Euphon1c
ČlenPepan napsal(a):
——————————————————-
> 2 Euphon1c : Já sem napsal názor na akci a vy jste
> se do mě pustili.sm15 Já bych se nedohadoval ale
> ja tyhle fora ctu asi 2 roky a nikdy sem se k vam
> nepridal pze mi prijdete dost ubozi a ted vidim ze
> delam dobre. Cekal jsem tezkej naval rekci vasich
> jesitnych dusicek pze se vam nekdo dovolil napsat
> neco co neni v souladu s touhla vasi konveci. A
> ted jeste odsuzujete jinej styl hudby coz je
> vrchol stupidity obecne. Dali byste mi ban za co??
> Jaky duvod? Nazory?tim tvojim nazorem se vsechno tohle rozpoutalo, nediv se, ale kdyz ti prsty dovoli napsat ze schulz uz rok hraje house a hrat ho bude, stejne jako zacne hrat house armin, za to by ti meli ty prsty upadnout.
tak se nediv ze se tady na tebe sesypaly komentare, kteri s tebou nesouhlasi ale vyvolavat flame na forech je za ban. tedy na moderovanych forech.
timto se omluvam vsem, ze sme tady zaplacali pulku fora spekulacema a ja timto koncim na tohle tema schulz&armin vs house2. 6. 2008 v 19:11 #85501BoRo
Členjako ze bys chtel nekomu dat do huby?sm0 Jinak jsme mirumilovny sajt a panuje zde naprosta harmonie. I sekci „pro hadavce“ tu mame,ale nikdo to nevyuziva protoze neni procsm3
2. 6. 2008 v 19:07 #85499Pepan
ČlenVoky Nejrozunmějši názor co tu dnes zazněl
2. 6. 2008 v 19:06 #85498GiGiDAGia
ČlenZačínám číst všechny dojmy … (taky se půjdu učit… :-D)
Moje dojmy: Věděl jsem, že (jen) o trancu to nebude 😉 Proto asi tolik zklamaných – přeci jen toho housíku bylo hodně – když to tak shrnu (?) – hudebně jsem byl spokojen, z hlediska „tancování“ maximálně spokojen, lidi hodně v pohodě (+ obsluha) a DJ’s se usmívali taky …
Nebudu řešit co kdo a jak hrál – o Markusovi, Megamixu atd. se zde psalo – musím si rýpnout ale ta 97 bpm skladba byla věcička známá z filmu „Táta v sukni“ (aspoň tak si ji pamatuji já) a minulý rok ji remíchnul Micky Slim a šáhnul na to i Deadma5 – takže jsme potom čekal TUC TUC s myš-soundem – a ono nic … a Nirvana 😀 Ano i já text znám 😀 ale to fakt ne 🙁 >>> a sluchátka Laidbacka ? Pokud člověk sleduje audio/video – tak ví, že špunty (ne pecky od 39,- do X-set korun) hrají velmi dobře (a taky jsou drahý) – ale i dobře izolují od okolí, takže Laidback neposlouchal iPhone či iPod-a 😉 (Ale že to vypadá vedle holé hlavy Marca se stříbrnými V700 divně, to vypadá ;-))
Byla to má první akce jak v O2 aréně tak i SW, obojí se mi líbilo, ale čekal jsem větší „aktivitu uklizecí čety“ a od SW lepší intra a show 🙁
Mínusy: Strašný bordel (hlavně WC), pár lidí co o sobě moc nevědělo, namachrovaný a (oproti mě) nařachaný lidi bez trička – mlátil bych to (když by se nebránili :-D) …
Plusy: Většinou fajn lidi, i přes mé jazykové nedostatky fajn cizinci ;-), pro mě celá hudební produkce a potěšili mě i nové tváře, které jsem tam poznal.
Závěrem: Díky naší HIP-HOP FAJN TRIU (Já, Ivča a Petr :-D) – čekal jsem, kdy alespoň já dostanu od někoho přes hubu, za to co předvádíme (na Feddeho) 😀 Dále zdravím Kladno (Martin, Milan, Tomáš a Hanička) a pak lidi kolem Davida (Flash-e) 🙂 a Pavlínku s Radovanem … Díky za tanečky a pokec …
Když vidím některé návštěvníky SW ještě dodám: „Ano, nerozděluji svět na ty ostatní a posluchače trancu“ 😀
2. 6. 2008 v 18:58 #85497Voky
ČlenTak už si to kurňa mezi sebou vyřeště pěstma…bo si aspoň založte nějaký forum jen pro vás kde se budete jen hádat, hádat a zase hádatsm18…fakt je toho docela dost, ne?sm17
2. 6. 2008 v 18:56 #85495marek
ČlenEuphon1c – 02 (tam bohužel teda není interpret, ale to je spíš takový progy house), 03, 04, 05, 10, 14, 15… prostě už jen ten samotnej set je trochu jinak postavenej, možná to dělá to že to má 2 hoďky, ale přesto já v tom ten rozdíl prostě slyšim…
2. 6. 2008 v 18:46 #85493Pepan
Člen2 Euphon1c : Já sem napsal názor na akci a vy jste se do mě pustili.sm15 Já bych se nedohadoval ale ja tyhle fora ctu asi 2 roky a nikdy sem se k vam nepridal pze mi prijdete dost ubozi a ted vidim ze delam dobre. Cekal jsem tezkej naval rekci vasich jesitnych dusicek pze se vam nekdo dovolil napsat neco co neni v souladu s touhla vasi konveci. A ted jeste odsuzujete jinej styl hudby coz je vrchol stupidity obecne. Dali byste mi ban za co?? Jaky duvod? Nazory?
2. 6. 2008 v 18:45 #85492Euphon1c
Člena ktery tracky jsou podle tebe jinde? vypis je… treba jen cisla
2. 6. 2008 v 18:43 #85491marek
Členad marklussia: za to trance je inovativní neotřelý styl se spoustou nápadů sm15 sm13 ale nic, já ti taky nebudu rýt do trancu, vlastně tady to ani nemá cenu když jsem na trance.cz
pro ostatní: to že Markus nebude hrát úplně tak jak hrává normálně, bylo snad jasné, přeci jen věděl že má před sebou 3 house dj’s, tak těžko mohl hrát to co hraje normálně.. přeci jen publikum zde není tolik otevřené novým stylům jako jinde v západní evropě a nemájí rádi když dj moc experimentuje, pokud na to u něho nejsou zvyklý, a nové směry sem zkrátka dorážejí s nějakým zpožděním, tak to prostě je… ale dovolil bych si nesouhlasit s tím že hraje trance s prvkama housu, spíš do svých setů občas zařadí houseovej track, nebo možná spíš progy-house, jinak hraje víceméně progressive, house toliko zase ne.. a navíc zastávam ten názor, že hranice mezi styly se v dnešní době hodně smazávají a je občas dost těžké něco někam zařadit, tudíž ani u Markuse nelze jednoznačně říci že hraje jen progressive, nebo „trance s prvkama houseu“.. tohle označení se k tomuhle určitě moc nehodí a nevystihuje jeho styl…
jinak tady je Markusův tracklist jak zahrál v březnu v Londýně a pokud někdo bude tvrdit že je to to samý jak hrál včera, tak tý hudbě asi příliš nerozumí, možná je tam pár tracků podobnejch, ale jinak je to přeci jen někde jinde
01. Mr. Pit – Shana (Coldharbour Intro Mix)
02. ID
03. Max Graham vs. Moby – Carbin Porcelain (Markus Schulz Mashup)
04. Terranova & Austin Leeds – Follow Me (Dub Mix)
05. Evol Waves – Mimi (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
06. Canyon Boulevard – Kimichi
07. Nic Chagall vs. Röyksopp – What Else Is Back To San Fran (Markus Schulz Mashup)
08. Markus Schulz – Fly To Colors (Genix Remix)
09. Lange & Gareth Emery vs. Signalrunners – Another Aria, Another Epica (Markus Schulz Mashup)
10. Dyor – Emotions (Second Emotion Mix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
11. Nifra – Ready (Randy Boyer & Eric Tadla Remix)
12. Markus Schulz Featuring Dauby – Perfect (Agnelli & Nelson Remix)
13. Niels van Gogh – Pulverturm (M.I.K.E.’s Clubland Remix)
14. Arnej – They Always Come Back
15. Marcus Schössow – Swedish Beatballs (Max Graham Remix)
16. Synergy – Hello Strings (Benya Remix)
17. Rex Mundi vs. Ronski Speed – The Perspective Space (Markus Schulz Mashup)
18. Genix & Mark Illiffe – Decoy
19. Dirty Dot – Heart of Pain (Monogato’s Funk n’ Trance Mix)
20. Markus Schulz Featuring Andy Moor – Daydream (Ronski Speed Remix)
21. Super8 & Tab vs. Dirty South – To Feel The End (Markus Schulz Mashup)
22. Three Drives – Greece 2000 (Miro Vocal Version / Markus Schulz Reconstruction) -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.