TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 316)
  • Autor
    Euphon1c
    Člen

PEPANe ty si sem jako prisel spasit cele forum? co teda chces slyset? nejak te nechapu, ty se tady budes dohadovat s dlouholetyma navstevnikama trance akci, kteri ti sestrojej markusuch tracklist z pameti, a tem budes tvrdit takovy blaboly jako do tedka?

Muffe : ze mas nervy nato se s nim dohadovat. kdyby tohle forum melo moderatory tak pepan dostane ban

bob jasně že myslím,
    deptá mě tu odsuzování a názory lidí kteří asi hudbě nerozumí, když obhajují jen to co se jim osobně líbí.
    někdo už tu napsal, 1000 lidí-1000 chutí a s tím souhlasím, ale abych říkal že trance je hnus, to nemám důvod.
    a mimochodem, 10 let je v rozvoji hudby sakra dlouhá dobasm0

Pepan
    Člen

Chváte se jako technaři, kteří mají ve zvyku pomlouvat trance. Technař, který nepomluví trance snad ani není technař Je to to samé, nikomu neberu co se komu líbí nebo ne. K tomu stylu co se hrál na SW mám rozdodně blíž než k technu a jiným stylům proto ho tu hájím.

Pepan Souhlas

Pepan
    Člen

2 Muff : Já myslel tracklist z GDJB…

Pepan
    Člen

Hele nevím co tu řešíme každý má nazor a vkus. Člověk nemusi hudbě rozumět, aby věděl že se mu líbí nebo nelíbí. Vám se nelíbí house. Mě se taky nelíbí house. Mě se líbí trance s PRVKY house a když hraju tak hraju techtrance a trance……………je to tu celé jen o odsuzování jiného stylu a to se nelíbí to je celý

Muff
    Člen

Pepan: znam z tama vsechny songy sm16 a to prave hlavne diky GDJB.

Pepan
    Člen

2 Muff : pokračuj kemo. Vem si tracklist a o každém songu co tam je si řekni jestli ho znáš.

bob
    Člen

2dance-event : Nemyslíš vážně, co píšeš o trancu a houseu….rozdíl sotva 10let a dalo by se značně hádat o tom, co začátkem 80.let byl nebo nebyl house

Muff
    Člen

to Pepan: ty vis co hrava ? sm15
    praha:
    01. Mr. Pit – Shana (Duderstadt Progressive Dub Mix vs. Coldharbour Intro Mix)

posledni GDJB:
    01. Mr. Pit – Shana (Plastic Angel vs. Duderstadt Remix)

praha:
    04. Majai – Phoria (Elevation Big Room Remix)

GDJB:
    10. Majai – Phoria (Elevation Remix)

praha:
    02. Cressida – 6am (Kyau & Albert Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)

GDJB:
    08. Cressida – 6am (Kyau and Albert Remix)

atd atd… takhle bych mohl pokracovat… takze Pepane, vycisti si usi, protri si oci a pak rikej ze hrava v GDJB neco jineho sm15 najdes tam cely prazsky tracklist.

marklussia napsal(a):
    ——————————————————-

>
    > Ja sa radsej zabavim bez toho, aby som sa musel
    > ochlastat, sfetovat alebo zhulit. Prirodzena
    > zabava je lepsia 🙂 Nemam nic proti vam housakom,
    > ale je to len zlatanina divnych vesmirnych zvukov
    > a vykradania skladieb ineho zanru. Sorry guys.

Sorry, ale jsi trochu mimo mísu.
    asi nerozeznáš různý styly hudby, když plácáš takový nesmysly. sm15
    jestli se vykrádá, tak je to všude, nejen v housemusic. a mimochodem house se na světě objevil o hodně dřív než mlaďounkej trance.
    Nic proti tobě, ale nechodím na párty a neposlouchám hudbu která se mi nelíbí – a proto ji nekritizuji
    Od rozumnýho člověka bych očekával totéž.
    a mimochodem, já se na akci bavil skvěle – a to jsem nehulil, nefetoval a nechlastal. sm15

peace

Pepan
    Člen

2 Muff : já vím co hrávásm15. Ty už jseš zaslepen tím, že už budeš proti pořád

Muff
    Člen

to Pepan: jinak http://www.trancef.com/markus-schulz a porovnej si tracklist z patku… prekvapite podobne co ? sm15 ale on tak vazne jinak nehraje… to jen pro ten cirkus v praze sm15

Pepan
    Člen

2 Muff : Kamaráde ty jsi úpně mimo. Slyšel jsi něco o GDJB? Stahni si pls jeden díl a poznáš co hrává každý týden……….to co hrál na SW to rozhodně nebylo………..tak tomu říkám sek jako blázen.

Pepan
    Člen

Myslíte si pánové že by byla dobrá akce bez hudby?sm15. Já si dokážu představit akci bez ohňostrojů bez otočné stage bez poletujících papírku bez alegorických vozů a akrobatů protože vím že jdu na taneční párty, kde se tančí překvapivě na hudbu. Ale vy se chodíte bavit na ohňostoje a cirkus, od toho je Humberto a ohňostrioje na brněnské opřehradě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 316)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.