Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce
- Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 6. 2008 v 17:53 #85460
Muff
Člento Pepan: prave ze markus zahral normalne to co hrava sm0 projed si jeho poslednich nekolik live vystoupenich a zjistis. To co hraje v radiu v gdjb je na poslech ale na akcich hraje prave veci ktere zahral i u nas. Je videt ze si ho snad live slysel poprve.
2. 6. 2008 v 17:51 #85459Pepan
Člen2 Muff: Jako kolovratek panacku, psal sem už předně že to co zahral normalně nehraje, tak jak to může být v sekci house:D:D:D Navíc ty sekce jak bylo řečeno některým s tvých mega ikváčských kolegů jsou o ničem: nikdo to neumí rozřaditsm15, pže se rozdíl stírásm15. Pořád tu někdo mluví o house, ale překvapivě „tranceri“ ja o house neřekl nic. Bavím se o jeko prvcích, které se objevují v tranové muzice a jestli sis toho nevšiml tak poslouchás staré sety.
2. 6. 2008 v 17:50 #85458mountainer
Členbob: jj, to je právě ono, já chodim pařit primárně za hudbou, která je mi blízká a proto mě nelákají tyhle ultramegahypershow, kde bych prostě stejně na prvním místě vnímal fakt, že se mi nelíbí ta hudba a že je tam přelidněno než to, že je to tam pěkně vyzdobený a hezky to všechno bliká sm3 to je otázka přístupu každýho sm4
2. 6. 2008 v 17:40 #85455marklussia
Členeste lepsie by bolo, keby prisiel hip-hopovy DJ na house party a zahral trance set 🙂
2. 6. 2008 v 17:38 #85453bob
ČlenMuff : jeste sem nevidel hip-hopoveho dje aby prisel na party a zahral trance set
tak to bylo ostrýsm4
2. 6. 2008 v 17:36 #85451marklussia
ČlenA este pochvala pre Michaela a jeho Vltavu, pustal som si to dnes dokolecka a mam z toho husiu kozu este aj teraz 🙂 pecka, este keby to tak chcel aj vydat..
Markusa mam rad a bolo mi ho uprimne luto, next day som ho pocuval na afterhours.fm a bol perfektny.
Marco V sa mi pacil, skoda, ze nebol skor, uz som sa nevladal hybat, unava ma dostala.
2. 6. 2008 v 17:36 #85450Muff
ČlenaspiroCZ: jako sorry ale jeho set byl trance, to se na me nezlob sm16 A potom produkce odpovida stylu hrani dje, jeste sem nevidel hip-hopoveho dje aby prisel na party a zahral trance set, stejne tak i techno dj bude vedet hovno o hip-hopu. Nepocitam poustece na kinder partych (vsehochuti)
2. 6. 2008 v 17:35 #85449bob
Člen2mountainer: Na SW nejdeš povětšinou kvůli hudbě, ale prostě mi to přišlo nezvládnutý celý, od A do Z….navíc, já si nechci stěžovat, já tam s tím šel, ale 2prskavky za večer a příběh o ničem mi za 1100 přijde fakt málo…asi je to tím, že člověk má možnost to srovnávat
2. 6. 2008 v 17:33 #85446marklussia
ČlenTak este postreh. Videl som tu prispevok, ze house nie je hudba. Uplne s tym suhlasim. Parit sa na tom da, ale to by som asi musel vypit dost. Priznam sa, musel som si zapchavat usi, aby som niektore pasaze toho house vydrzal. Hlavne Axwell, ten si asi fakt zmylil podujatie. Na Sensation toto kedysi nebyvalo. V porovnani s minulymi rokmi sa to pekne zvrhava a house valcuje, ale maximalne tak usne bubienky 🙂
Ja sa radsej zabavim bez toho, aby som sa musel ochlastat, sfetovat alebo zhulit. Prirodzena zabava je lepsia 🙂 Nemam nic proti vam housakom, ale je to len zlatanina divnych vesmirnych zvukov a vykradania skladieb ineho zanru. Sorry guys.
2. 6. 2008 v 17:32 #85444BoRo
ČlenSi vspominam slavnej remix na popik. Toxic?sm15sm19
2. 6. 2008 v 17:32 #85443bob
Člen2aspiroCZ : Tijse neposlouchám, když to přeženu, nemám rád uměle vytvořený hvězdy se silnym managementem, co kvůli penězům prodávaj šunt tiesto boty za 3litry a otvíraj po světě restauračky…to už není o hudbě, ale o jménu, SW je to samý (já jen Tijse uváděl jako příklad, proč si myslím, že je u nás trance populárnější než house-mimochodem ty jména na SW, připadá mi to jako stejná strategie, udělat z průměrnejch, hvězdy…..), ale jsem ochoten to akceptovat díky známejm a show, ale pokud se za 1100 nedostaví ani ta show, je to k pláči….nic víc k tomu nemám, ani to, že se to někomu líbilo, ale jak někdo napsal, tady jseš na trance.cz…..
PS: SW u mě opravdu není o hudbě, už jen to, že každej hrál sotva hodinu deset ukazuje, že hudba je až někde na konci2. 6. 2008 v 17:29 #85442aspiroCZ
Člentomuff:tak ty si dalsi chytrolin jak prase a nemas o djingu ani paru…jak myslis ze vznikaji slavne remixy popovych pisni, skoro podobne jako trancovej track zahranej ve stylu house, pakosm7
2. 6. 2008 v 17:28 #85441ital.2
Členčau lidi, právě jsem narval do hlavy celou SW ještě jednou a musim říct, že doma v klidu je to něco úplně jinýho. Tam mě to nějak neuchvátilo, ale teď se zdají být sety celkem dobrý sm4
2. 6. 2008 v 17:27 #85439mountainer
Člento je zas pěkná debata tady sm0 osobně moc nechápu, pokud tam někdo šel s tim, že to bude určitě stát za hovno…ale pokud tam někdo jde natěšenej, zná ten koncept SW a ví, co ti DJz hrajou, tak za ty strašný peníze má myslim dost velký právo na kritiku, pokud tam fakt byly takový nedostatky a mínusy, jak se psalo…ale nevim no, sám jsem přítomen nebyl, jakožto skalní trancer a zvlášť upliftař na Sensation asi nemám už co pohledávat sm2
2. 6. 2008 v 17:26 #85438bob
Člen2BoRo : Já vím, na mě musíš pomalu, je teplo a tak mi to hlava neberesm4
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.