TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 316)
  • Autor
    aspiroCZ
    Člen

tak mi povez co se ti na tiestovi libi bobe?sm4

Muff
    Člen

to pepan: mel by ses podivat na tracklist ktery markus ten vecer hral a podivat se na beatport zda ty veci chytroline najdes v sekci house sm15
    House s prvky trance sm0 za chvilku tady zacne nekdo rikat ze slysel hip-hip s prvhy hardcore ne ? sm15

BoRo
    Člen

bob:dyt ja vim. chtel jsem te postouchnout pepanovym shrnutimsm4sm3

aspiroCZ
    Člen

tim ze neni na hudebni scene este tak dlouho sem samozrejme myslel laidbacka, ne tiestasm5

bob
    Člen

2aspiroCZ : Tleskám…..fakt to nemá význam,snad jednou dospěješ a pochopíš

aspiroCZ
    Člen

toeuphon1c: jako me tam s nima dycky pomahali naky typky, pekne se naklaneni, ze bylo videt skoro za hory…aspon naky pozitivum z toho bylosm4

aspiroCZ
    Člen

tobob:ty me vazne nebavis, chtel bych videl nakej tieste sat aby tam nenarval ty svoje fenomenalni hity jako adagio traffic atd…to podle me kvalitniho dje nedela…a tyhle tanecni akce podle me o djingu „trosku“ sou…a hlavne neni na hudebni scene jeste tak dlouho aby vyprodaval cely haly na svoje single vystoupeni, ale fakt s tebou koncim, na Tiestovi sbohemsm7sm7sm7

Euphon1c
    Člen

aspiroCZ napsal(a):
    ——————————————————-
    > jj, hlavne voni fakt nebyli schopny se zvednout
    > sami…sm0

ja bych je vzal jeden za nohy, druhej za ruce a vyhodit je z haly na hromadu jako hnuj 🙂 fetovat se nema

bob
    Člen

2aspiroCZ : ty seš vážně komiksm15sm15sm15…argumentovat DJingem, to bych teda nečekal….já se ptal na produkci, kolik toho tam kdo tak mohl vědět a ty začneš o DJingusm15sm15…myslím, že se neseknu, když řeknu, že 90%neznalo jedinou skladbu a 99,999% nikdy neslyšelo Laidbacka Luka naživo….tím mě opravdu nepřeargumentuješ, naopak mi nahráváš na smeč…..a ohledně konerčnosti, SW je dosti profláklá už i u nás, není to náhodou spíš tím, že je u nás trance populárnější??? takovej Laidback Luke by vyprodal sotva Meccu, což se o Arminovi, Tijsovi, ale i dalších jménech říct nedá, že….

aspiroCZ
    Člen

jj, hlavne voni fakt nebyli schopny se zvednout sami…sm0

Euphon1c
    Člen

aspiroCZ napsal(a):
    ——————————————————-
    > toeuphon1c:jak rikam ja sem tam byl letos makat a
    > v tom vedru sem tam stal asi tak 13 hodin…navic
    > mi tam furt padali lidi, a neni moc prijemny kdyz
    > tam ty fetky musis vzit za jejich spoceny podpazdi
    > a zvednout ho…jinak proti gustu zadny disputat,
    > ja sem si to ale presto uzil…sm4

s tema fetkama soucítím s tebou, to musel byt des 🙂

aspiroCZ
    Člen

tobob:vazne znas rodil mezi produkci a DJingem?sm7, podle me moc ne…a este jedna vec, podle me je Tiesto mnohem vic komercne proflakej nez SW, takze ten tvuj nynejsi argument svedci vo tom ze vo tydle muzice moc nevis…sm12sm12

bob
    Člen

2Euphon1c : No, holt někdo nemůže pochopit, že mi trotlování v bílejch hadrech ke spokojenosti, nestačísm11

aspiroCZ
    Člen

toeuphon1c:jak rikam ja sem tam byl letos makat a v tom vedru sem tam stal asi tak 13 hodin…navic mi tam furt padali lidi, a neni moc prijemny kdyz tam ty fetky musis vzit za jejich spoceny podpazdi a zvednout ho…jinak proti gustu zadny disputat, ja sem si to ale presto uzil…sm4

bob
    Člen

2aspiroCZ : Tijs a krasavec?? No nevim, mě přijde na svůj věk lehce sešlej…daň za popularitu…btw, ale tys asi nepochopil, co se snažím říct…SW se vyprodá, pač o tom někdo někde slyšel na E2 a je to fakt supr nářez, to, co se tam bude hrát neřeší-přece tam nemůžu chybět, celá vesnice jde takysm17….a promiň, kolik lidí z těch 18tis znalo alespoň jednu skladbu od Laidback Luka a kolik z nich zná třeba jen Adagio….takže tak…tím je tvůj argument v pr….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 316)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.