TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Johnvas
    Člen

Ladím 😉 začal celkem dobře Riffem s nějakou acapellou. Uvidíme dál sm3

hoky
    Člen

tak co ladí někdo live přenos, musím říct že Burian zatím hoodně dobrej

GiGiDAGia
    Člen

19:13 vyrážím > Milovice > Lysá nad Labem > Praha (Vysočany) ! Yeah ! 😀 😀 nevím, zda mě poznáte 😀

kluk08
    Člen

v 18.37 vyrazime z Jicina pres Nymburk. Kdo se chce pridat,tak muze. Urco nas poznate

subik
    Člen

bude spíš pro mě zajímavé kouknout na to, jak to napíšu a zpracuji já a on…jestli to bude ve stejném duchu, nebo to uděláme oba jinak, ale tak, jak si tato akce zaslouží

subik
    Člen

Můžeš být bez obav, Pavel to loni dělal se mnou, všechny tři párty a nepatří k těm, co by z toho udělali czechtek…

snek
    Člen

no doufám že z toho neudělají czechtek…

subik
    Člen

A jinak, na Nově to bude taky. Vloni jsme všechny párty točili s Pavlem Schusterem, který přešel na tn.cz takže samozřejmě, že z toho pro webovou Novu něco udělá 🙂

subik
    Člen

Takže všem, co tu spekulovali o ČT1. Stoprocentně to bude ve zprávách na ČT24. Jestli to bude i v Událostech na ČT1, to doufám, ale zaručit to nemůžu. Ale pokud nespadne nikde letadlo a v Otázkách Václava Moravce se neporvou, tak by to jako tečka být mohlo, udělám pro to všechno, jako vloni…Ale 17500 lidí, to si myslím, že na Události je, když se tam mohl hrát Nick Cave.

O týden později, v sobotu, to půjde opět n a ČT1, krátce po poledni v pořadu Z metropole a ten den večer na ČT24 v pořadu Prizma.

GiGiDAGia
    Člen

Jezdí to přes Nymburk a Lysou – to se týká mě … třeba nasednu do jiného vlaku … 😀 Ale jedu až v 19 h – to se mě asi už týkat nebude … 🙂

milan
    Člen

Tak jsem se díval na zprávy a vlaky mezi na trati Olomou-Praha v úseku Kolín-Praha nabíhá 40min zpoždění. Doporučuju jet pozdějším vlakem, kdy už to snad bude zprůjezdněný. Buď mezi Kolínem a Prahou bude náhradní doprava autobusy, nebo to nabere zpoždění. Viz zpráva na
    http://www.novinky.cz/clanek/141301-rychliky-mezi-prahou-a-kolinem-jsou-kvuli-poruse-troleji-odkloneny.html

Euphon1c
    Člen

tak milan me s tim cirkusem jak pise nahore v nejakym postu rozsekal 🙂 mas bod

co myslite ze tam hodi markus schulz? mohl by zahrat Perfect v Agnelli Nelson remixu

Ajinka05
    Člen

Ajinka+Denny:
    Tak přátelé vyrážíme z Karlových Varůůůů sm15

freboss
    Člen

jedete někdo směr náchod, hradec, pardbice, praha? rychlíkem……

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak nazdárek všici. Už se jdu připravovat. Za necelé dvě hodiny jedu vlakem z Děčína.sm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.