TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 1,347)
  • Autor
    freboss
    Člen

ty jo ten půlrok utekl jako voda, vstupenka už vybledla ale snad ji vezmou sm11

milan
    Člen

DanielPanek – I Nova?Tak tu bych tam nepouštělsm0.Už vidím ty komenty zítra ve zpráváchsm0
    edit – Dexx, Prochi – Já nakonec nejedu z Olomouce, ale ze Zábřehu. EC 106 Praha v 15:39. Je to pro mě lepší, než se plahočit horskou dráhou Uničov-Olomouc-Prahasm2sm2

Akustika: Bude vyborna, lepsi nez loni
    Klimatizace: je a pracuje vyborne, vedro jako v H.C. Sparta tam nezazijes.
    Jidlo – jsou tam fast foody
    Audio – zive je bude prenaset dancetune.com, urcite budou ke stazeni
    Video – Ceska Televize, Nova, Techno.cz TV, ID&T ( jejich kameramani ) a pry i Ocko, ale ze by nedelali s nikym rozhovor to se mi zda divne.

plesk do tocny…sm15 uteklo to docela rychle tech par mesicu…a je to tusm11..

Denny
    Člen

tadáááááááááááááá je to tady přáááteléééé za dvě hoďky vyjíždim z rodného sokolova sm15 miluju ten pocit před akcí sm5 tak večír doufám že potkám všechny známe sm2 a jinak já budu ta v bílém no sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Podle mě tam do půl desáté nebude úplné ticho.Minulí rok se tam ozívaly jen dunivé zvuky.No uvidímesm10

GiGiDAGia
    Člen

milan: To by bylo špatné ne ? Aby tam bylo ticho do půl desáté … 🙁

prochi
    Člen

pokud máter inkartu,tak si stačí koupit jízdenku a povinná místenka vás stojí 86 Kč,pokud ji nemáte tak to samý akorát místenka stojí 200 Kč…….jinak u inkarty jde využít taky akce e-liška a jet mezi olomoucí a prahou za 140 Kč jedna cesta,k tomu stačí taky jen místenka…….

btw dexxi nemáš icq?moje je 279-650-727

prochi

tak teď mě mrzí že nejedu s váma z olomouce sm15

prochi
    Člen

kluci jedu taky z olomouce,tak pojedte pendolinem,aby si po jizde v ceskem rychliku nemysleli,že jdete na black sm15sm13
    pendolino jede v 14:17 z ostravy a v praze je za 2 a čtvrt hoďky, a je tam i bar,tak si můžem dát warmup

Dexx
    Člen

No, má býválá přítelkyně taky vypadla. Respektive se na mě *******. sm15

kloki
    Člen

dexx-tak pokud by ti to nevadilo,mohli bysme jet spolu,at nejedu sam,bo pritelkyne mi vypadla.Muzes mi napsat i na mobil-605528762,dikes

Dexx
    Člen

Tož já jedu z Olomouce ale ještě nevím jestli Galánem ve 14:00 nebo Zátopkem v 16:00. Ale spíš tím Galánem.

kloki
    Člen

Tak vas vsechny zdravim,uz se tesite?Nejede nahodou nekdo z Olomouce,ze bych se pridal,a v kolik?DIKY a hezky den.

Trance7 a teď zase já sm15

kluci tady trochu blábolili sm15

-Zvuk bude v celý hale skvělej, bude se tančit na place ale i na tribunách (to ucejtíš jak se budou hýbat)
    -Klima tam je , ale při takovým počtu lidí (17500 na place +500 VIP) je to za 20 minut zadejchaný a bude
    vedro jak v pekle a všichni zpocený.
    -Jídlo a pití no problém, ale ty fronty…sm19
    -audio záznam – viz. koment nahoře
    -video záznam – nebude, jen krátká reportáž na ČT1, na nově s tím nepočítám 🙂
    možná bude krátký videoreport na techno.cz
    veškerý natočený videa (bude tam běhat až 5 kameramanů) budou mít jen United Music. a na stránkách jich pár zveřejní (ale jen pro registrované)

A těším se až sem po akci hodí někdo sety

a dokonce jsem našel i inzeráty že lístky shánějí i holanďani 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.