TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Neo
    Člen

SENSATION 2008 NL

– Chuckie
    – Felix da Housecat
    – Fedde Le Grand
    – MEGAMIX
    – Laidback Luke
    – Tocadisco
    – Marco V

zdroj: http://www.sensation.nl/sensation2008/lineuprelease/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak jsem koukal na foto z příprav a už se nemůžu dočkat.Vypadá to opravdu dobřesm11

milan
    Člen

carero – když nemáš lístek, tak ho radši nesháněj a ušetři si peníze třeba na Loveparade, kde bude Dyk, armin a třeba underworld..sm15

Carero
    Člen

Shánim lupen co nejlevnějš:-) Praha j-zee@email.cz

GabriellaS
    Člen

Prodám lístek na Sensation White na zítřek za 1.450,-. Předám dnes nebo během zítřka osobně v Praze. tel: 777 922 041 Gábina

Madaros
    Člen

Pro všechny účastníky 🙂

bude ňákej srázek někde před akcí ?? Docela v pohod to bylo když sme byly v ty hospě na českomoravský,hned vedle areny, tenkrat to zařizoval Bajkal.. 🙂 Takže jak to bude teď v sobotu ?? sm17

Jo a jde někdo dnes do meccy na warmup party ?? vypadá to že se půjdu podívat a trochu rozhejbat.. 🙂

Trance7
    Člen

Prosim o presne info o prenosu a cas kdy to davali? Diky moc

inferno
    Člen

super ten přenos, houseovou část Sensation si určitě nenechám ujít

Trance7
    Člen

Ok diky za info, ale i tak bych to rad videl 🙂 V kolik to davali (od – do)?

Trance7

O nic si nepřišel, nahrával jsem to , ale po dokoukání jsem ten blábol smazal. povídali jen o tom co už je včem známo. Prostě žádný novinky. To nejzajímavější snad bylo že Sensation přijel postavit tým 70ti lidí, materiál na postavení té parády přivezlo několik kamionů a že celková váha zavěšené aparatury je 40 tun.
    bla bla bla sm15

to ti řeknu víc novinek já než pan Kučera sm15

Trance7
    Člen

Ahoj, jak to bylo dnes 29.5. s tim vysilanim M. Buriana na CT24? Nekdo to tu nedavno psal ze bude dnes snad 21:30 nebo 23:30 a nebylo to vubec? Bylo to v jinej cas? Mate to nekdo nahrany? Diky vsem

Ajinka05
    Člen

Dance-event:

Nenaděláš nic, jinak bar pořád platí, to je jasná věc sm4

subik
    Člen

K PŘÍPRAVÁM ZE SENSATION: Sice jsme technicky nepokryli přípravy, ale v pátek večer jedu točit pro Prizmu generálku, takže to bude i ve vysílání ČT24 i ČT 2. Premiéra bude příští týden v sobotu…tedy 07.06. nějak v podvečer.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Parket sice není moc velký,ale hodně lidí se vejde na tribuny.Minulí rok jsem byl na tribuně a nemůžu si stěžovat.Když si představim,že letos tam bude o tři tisíce víc lidí,tak se bojim abych se tam vešel.No necháme se překvapit.Možná to taková hrůza nebude.sm0

snek
    Člen

no přesně to jsem si říkal já, jdu poprvé tak jsem velice zvědavý…asi to zkresluje, si říkám tam že se má vlézt 17-18tis lidí… všechno je to hrozně velké takže to vypadá že je parket malý sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.