TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak už jsem se mrknul. Díky moc. Vždycky když se takhle podívám i když jsem se díval minulí rok,tak se mi to zdá,že je tam strašně málo místa,ale ve skutečnosti je to lepší.sm13

snek
    Člen

kradu mu link, ale když říkáté že stránky UM nejdou

http://amoondre.rajce.idnes.cz/SW_priprava/

spaceman6 tak pro tebe ještě jednousm15
    Fotky z příprav

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Když někdo budete mít ty fotky z příprav tak je prosím dejte sem.Díky a v sobotu zdarsm11

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ahoj všici,tak jsem se chtěl podívat na fotky z příprav na Unitedmusic a ono nic jen černosm19.No možná když to fotili tak byla tmasm15

Pavel Wurm
    Člen

Ahoj, mám dva lístky (po 1375,-) a bohužel mi do toho něco vlezlo, tak je rád přenechám. Praha 602699904

prochi
    Člen

ok,nebude problém 🙂 kdyžtak napiš na ICQ 279-650-727

subik
    Člen

Já vím. Prostě to jinak už nešlo. Zkomplikovalo se to a byl jsem vůbec rád, že se povedlo zajistit náhradní termín. Bohužel na ty studia není tolik času, jako třeba před půlnocí. Proto to bylo takové, jako bylo…Jinak, prochi, myslím, že si zasloužíš být viděn, takže se tam nějak potkáme a dáme rozhovůrek na kamerku, co ty na to?

prochi
    Člen

já chválím to že je to na veřejnoprávním médiu,jen jsem od toho možná čekal víc a taky že to bude delší….

Dolikus1
    Člen

subik:náhodou paráda…na ty ´´pány chytrý´´,co psali před Tebou házej bobeksm4

ufajs
    Člen

Jelikoz se nemuzu zucastnit SW, jsem nucem prodat vstupenku sm6. Jedna se o prvni vydani vstupenek , cena cinni 1090KC. SPECHA! Pokud nemate zajem, tak Vas prosim, jestli nahodou o nekom nevite. Byla by skoda, kdyby listek prodadl.
    Tel: 606 705 447

subik
    Člen

Hlavně, že i ve veřejnoprávním médiu se o tom mluví, ne?

jj nic novyho…jen zapomeli rict ze tam bude hrat jeste Laidback Luke sm15 a nerikat 2x Marca V..sm11

mike_h
    Člen

nahodou, dozvedeli.. ze Misa B neni ten trendovej typ, co by menil podle toho co je zrovna popularni.. a urcite netoci dokola odjakziva same hitovky.. sm15sm15

prochi
    Člen

nic moc noveho jsme se nedozveděli,kdo neviděl tak o moc nepřišel sm18

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.