TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Ma7ous
    Člen

hura house party u konce a zacne trance snad konecne

inferno
    Člen

Feel The Viiiiibe….luxus!

walxer
    Člen

i am back 4 markus schulz, clasic’s

Age of Love sm5sm5sm5

Tracid
    Člen

Ja nevim co resite,Axwell hraje super,uz se tu da hejbat i dejchatsm15

petan
    Člen

já fakt nevím přijde mi to hrozně utahaný možná konec by mohl šlapat nevím ale jestli vydržim poslouchat ale zatim nelituju že tam nejsem a ti co jo hezky se bavte sm12

zooropa
    Člen

Axwell me bavi vyborne, skoda – no stejne ho jeste nekdo priveze za chvilku znovu

Axwell mě docela baví, ale Markuse asi už nedám

Fox Mulder
    Člen

Poslouchám to asi hodinu, možná dýl a teda jsem rád, že jsem nejel..

Nejde ani o to, že tam neni jen trance (jak to někteří chápou), ale prostě mi to přijde celkově hudebně podprůměrný, no.. sm6 Jeden blbej track za druhym, žádná koncepce, nic.. sm12

Ale to je prostě SENSATION, nedivím se tomu, i to je jeden z důvodů, proč jsem nejel. sm3

Ma7ous
    Člen

Tak to ja si na markuse pockam kvuli nemu jsem tam taky chtel jet ale vubec toho nelituju.

eXrate
    Člen

jdu spat,ani axwell me nějak extra nenadchnul a po tom co sem dneska slyšel pro mě nemá cenu tu zůstávat dál..u zbytku setů uvidim podle tracklistu a kdyžtak sosnu,sem rád že sem nejel.gnsm12

BoRo
    Člen

taky rypnu,driv(pred par lety) house byl takovej,ehm,nasycenejsi.ted zbyla electro kostra. Heh,Kadoc-Night trainsm2

Ma7ous
    Člen

jj trance lidi tam musi slusne trpet ja trpim jenom poslechem natoz tam byt

benes
    Člen

nemelo to hlavu ani patu..obavam se,ze ten kod tam jel kvuli trancou tak utrel a to tezce…..sm0

inferno
    Člen

Jasně, že MegaMix je od toho, aby celou party pořádně nastartoval, poprvé se spustí efekty apod. Ale mělo by to mít aspoň trošku hlavu a patu.

Přepínám na Detroit vs. Pittsburgh, to bude doufám o trošku více vzrušující.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.