TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

prochi:ted sem dostal upozornění od subíka,takže já se dívámsm3

prochi
    Člen

kdo se ted bude divat na čt24 🙂 za minutku tam budou 🙂

Tak už ty ponožky navlíkaj sm15
    FOTKY Z PŘÍPRAV V O2 ARÉNĚ

milan
    Člen

Sensation white bude live dokonce i z ČR. Tohleto jsem nečekalsm15
    Na Dance-Tunes Radio bude v sobotu od 21.30 do 06.00 probíhat přímý přenos z O2 Areny. Uslyšíte tak sety všech Djs, kteří na letošní Sensation vystoupí.
    Live přenos bude zde: http://blog.dance-tunes.com/stream/index.php
    Takže pro všechny kdo nepojedou jedna malá alternativa.

Anysek_
    Člen

nabízím 2 lístky … cena dohodou …kontak 608 08 08 80 sm4

to Raduska:

co vim jsou oficialni 3 Aftery ktere jsou pod hlavickou Sensation.

Ty ostatni jen rejzujou bokem na tomhle eventu. Ale to je vec promoteru.

Tezko rict, Studio bude urcite narvany a ten zbytek asi taky. Vsude jsou zajimavy jmena.

Raduška
    Člen

tak, a mám za sebou poslední zkoušku tento týden, i když opět na hovno, ale už o škole ani slovo, hurá na sensation cirkus

by mě zajímalo, jak dopadne tahanice pořadatelů after parties, kam nakonec dorazí nejvíc lidí, jak to vidíte vy?

milan
    Člen

Dexx – Já mám pocit, že za úschovnu dáš 60k, takže ušetříš 20k oproti úschovně v O2 aréně…teda kdysi za to 80 chtěli (aspoň v těch přistavených karavanech co měly nahradit šatnu)….

Penza
    Člen

Tak casovej line-up co napsal dance-event asi bude pravda, Marco V ma na webu 4:40-6:00. Taky to mohli casove poskladat jinak, treba jako loni. Sander mel koncit v 6:30 a dal jeste asi 15minut pridavek sm5. Nam jede vlak az v 8hod, tak doufam ze to Marco V protahne sm0 Ten stejne bude hvezdou vecera…sm2

Ajinka05

jasně, některým lidem musíš všechno po lopatě sm15

jinak nezapomeň že se sejdeme u baru 🙂

Ajinka05
    Člen

Kluk08:

Tak Ty seš fakt chytrák sm17 Nejsem takový prasátko, abych propocená jela v těch samých hadrech, ve kterých sem pařila…. O tohleto šlo mě…. Zase sem někdo něco napíše a lidi jako Ty se hned musí dohadovat…. sm12

Raduška
    Člen

asi pade? tušim že sem tam házela pade, ale kovový pade to nebralo, tak sem musela rozměňovat

Dexx
    Člen

No jako cestu tam neřeším, ale ráno bych fakt nerad aby mě překvapila kosa. Nevim nevim jak to vyřeším. Kolik že je ta lidová cena těch skříněk na hlaváku?

Lucyla
    Člen

pokud ještě někdo shání na poslední chvíli lístky na SW nebo o někom víte, brkněte mi (777794306) sm3

Raduška
    Člen

kluku jeden … májová rána jsou chladná a meze jsou studený, nezapomeň co ti doma za mlada říkávali

a vůbec, to je tak hrozný pokecat si o tom co si berem na sebe, to se tu musí řešit jen hudba, line-up, cena vstupenek apod.obně?!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.