TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 1,347)
  • Autor
    kluk08
    Člen

Vy jste jak na hlavu. V sobotu ma byt 30 stupnu, takze si vemte bundy, rukavice a cepice, abyste cestou vlakem nezmrzli. Nevim , proc by jste se meli prevlikat, kdyz muzete jet uz v bilem. loni jsem jel taky a nebyl jsem spinavej. Leda, ze by ste byli prasata a neumeli si snist tatranku, ketrou sebou povezete, jako veceri. Porad se tady zabejvate stejnyma prkotinama. Proste fakt hnus sm13
    a kdyby vam teda uz fakt byla zima, tak prodavaj obyc rolaky a mikiny za kilco a i v bile barve. to jen staci obcas vyrazit do obchodu

Mr.Boli to přesný časový plán (a je přesně na minuty) mám z maďarska a z belgie a naprosto se shodují. takže v Praze to nebude jinak.

subik
    Člen

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MICHAEL BURIAN A MARTIN KUČERA ŽIVĚ NA ČT24. ČTVRTEK 29.05.2008 V 15:45 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f1d0
    Člen

Tak jsem si konečně taky pořídil lístek a po roce opět vytáhnu bílou košili s bílou kravatousm2

partyman
    Člen

Prodam listek na SW, cena 1650,- Moznost predani v Praze. email: partyman@email.cz ICQ: 64469263

Mr.Boli to
    Člen

Hele lidi, je někde už oficiální časový plán, nebo se o tom zatím jen spekuluje? resp. to co psal dance-event je spíš nejpravděpodobnější varianta, než konečný verdikt?

warholla
    Člen

POSLEDNÍ VSTUPENKY K DISPOZICI V SÍTI SBĚREN SAZKA, A.S.! – viz sazkaticket.cz

to: Partygirl

To my jsme taky rádi že nejdeš sm15

Musicfan
    Člen

Taky mám 2 lístky navíc – kus za 1100,-CZK, k předání v Praze – pište na email.user@seznam.cz. Jo a omluva, vím, že to není fórum na prodej lístků ….sm13

Partygirl
    Člen

sem rada,ze nejdu.. sm15

Raduška
    Člen

já si pro jistotu dnes prala bílej svetřík, ale tak v barevným vršku tě tam snad pustí, ne? nebo to je nutnost mít i bílý svrchní hadry, který sundáš? i když je pravda, že při absenci šatny odpadá možnost si barevný hadry sundat a odložit je… necháme se překvapit.

bejt váma řešila bych to tou úschovnou, já tam jednou nechala celou tašku snad i s foťákem a podobnejma věcičkama a nic se tomu nestalo, ty skříňky jsou bytelný a i čistý

ad axwel – já se na něj tak těšíííím, hlavně teď, co mě spolubydlící sprcala, že to poslouchám moc nahlas – Awel – The Club (skvělá kompilačka)

prochi
    Člen

čemu se směješ sm15sm13sm15

Dexx
    Člen

…….neni to ani moc drahy

sm15

To je teda bomba s těma batohama, asi mám doma hafo bílých mikin a asi nepotřebuju něco na sebe, když by bylo náhodou ráno chladno. Demence. sm6

prochi
    Člen

ajinka05:schovej si to v Úschovně na nádraží…….neni to ani moc drahy

Ajinka05
    Člen

Jako ale já jedu až z Varů a baťoh fakt potřebuju kurník na převlečení sm17

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.