TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

neboj, bude pohlídáno sm2

Dolikus1
    Člen

kocoure hlídej si tosm10

Raduška
    Člen

nevadí, ale tohle bílé je,ne?

… i když to má obrázek

tak co uz jste taky tak nateseny jako ja….

mala vzpominka na minuly roksm11

mike_h
    Člen

Raduška:kdyz to vezmes naruby, tak tam mozna naznak bude sm2

andre
    Člen

Raduška: myslím že moc ne sm3

Raduška
    Člen

Je to bílé?

Aladin
    Člen

to bilberrygirl: být tebou tak se přifařím k nějaké větší skupině a co nejrychleji bych se snažil prolézt sm15.Minulý rok jsem si nevšim,že by někoho kontrolovali,spíš jim jde o kovové předměty, kamery atd. OP bych raději neukazoval,to bys určo neprolezla,s tou legitkou máš větší šanci prolézt si myslím.A stejně na zdržování ani nebudou mít čas, když se jim tam nahrne tolik lidí sm0.Buď a nebo sm3

sompet
    Člen

No doufám, že před a po akci DPP posílí metro, jinač nevím nevímsm0

to bilberrygirl: co sem slysel tak letos se leze jen severnim vchodem…to bude masakr vsici na jednom mistesm13sm15

Tak to jsem potrebovala vedet, kluci. Diky.sm4 Jinak se chci jeste zeptat: Co kdyz se jim teda nebudu zdat na 18 a budou po me chtit OP – tu mit s sebou nebudu, jelikoz to nema cenu (falsovat doklady neumim), ale kdyz si sezenu (pro jistotu) studentskou legitku na MHD, kde mi uz 18 bude, staci se pak prokazat tim? Jo a taky me jeste zajima, kdyz si budu od nekoho kupovat ted listek a budu tam mit – VSTUP SEVER a ty moji kamaradi maji treba VSTUP ZAPAD, tak jestli se to musi dodrzovat a dat si pak sraz nekde uvnitr, nebo je to jedno kterym vchodem tam vlezu…?!

Terezka

Paya
    Člen

inferno: s vysokou pravděpodobností +1

inferno
    Člen

Kontrolují se jen ti, kteří na 18 nevypadají…a ti, kteří mají problém s udržením rovnováhy sm0

Fox Mulder
    Člen

Binary má pravdu. Kontroly jsou spíše vzácný, takže si myslim, že za ten risk to stojí.. Pokud člověk asi nevypadá vyloženě příliš mladě a nenatrefí na „důležitýho“ securiťáka, tak by mělo být vše v pohodě! sm3

O.K. kluci, už vás nechám vydechnout…sm12 Jinak dík za nééé zrovna moc vyčerpávající info (čekala jsem toho víc) ,ale i tak se s tou odpovědí holt musím spokojit..no. Nic jiného mi také nezbývá..ehmm, že?! Takže už jenom týden a možná se tam potkáme – jupííí. sm5

Jsem děsně nažhavená. Já tam prostě chci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tez

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.