TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 1,347)
  • Autor
    DanYjel
    Člen

na druhou stranu, ve chvíli, kdy jsou všechny vstupenky vyprodaný, je jim jedno, jestli to prodá dál nebo ne… zisk pak maj předevšim z barů a dělat si problémy z prodeje alkoholu nezletilejm NAPROSTO zbytečně, pro to nemaj důvod… takže že by byl zisk důvod pro to, aby nekontrolovali, to spíš ne… spíš skutečně záleží na tom, koho chytneš u vchodu, tak bych to viděl…

Binary
    Člen

bilberrygirl: no vloni tam po nikom občanku nechtěli, tak nvm jak to bude letos… ale myslim, že nikoho zbytečně nepruděj, jde hlavně o zisk, takže by tě s koupenym lístkem neposlali domů sm4

btw. na jedný halovce (nvm už jestli to byl PVD 2004 nebo Tiësto 2004), kam byl taky vstup až od 18ti, jsem viděl pobíhat dvě děcka ve věku cca 12-13 let sm15 Celkem nářez, bejt už v tomhle věku trancař. sm3

Teda kluci, vy jste se tady ale nejak rozepsali…hlavne jste pekne odbocili od tematu sm18 , ani jeden z vas poradne neodpovedel, jestli se tam u toho vstupu musi povinne ukazovat OP nebo jiny doklad!!! Nebo to chteji jenom na matkove po nekom…,kdo se jim treba nezda….HA?! sm6

Foto radsi ne, jeste by se z vas nekdo mohl zamilovat a to pak nechci mit nikoho z vas na svedomi sm16 (chichi)

Terezka

komar
    Člen

Binary: to byla první reakce která mě taky napadla….pak ale vyhrála zvědavost sm15

sompet
    Člen

Tak na druhou stranu, dvě z nich bych si za pár roků vzal k sobě pod ochranusm0

Binary
    Člen

Palda: Nebal ji. sm0

komar
    Člen

Tak ta fotka, to je peklo…i když je to očividně z nějakýho kulturáku, tak jsem se dobře pobavil sm15sm15

palda61: +1, fotka třeba, místní odborná komise to zváží sm4

sompet
    Člen

Tak ono to naštěstí není ze Sensationu…asi mají děcka jen takovou taneční skupinu…

Palda61
    Člen

Ty voe.. a já se minulej rok bál, aby mě tam pustilism15

bilbery: ukaž fotku a uvidíme, jestli tě tam pustí sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hustá fotka sm15sm15

sompet
    Člen

Tak na sebe nahod plno make-upu…u holek dneska není problém ze sebe udělat o 3-4 roky starší a pokud se nepotáhneš s bandou usmrkanců, tak by tě mohli pustit…se přifař k nějaké bandičce starších a možná to pujde…a taky záleží na štěstí, kdo bude zrovna z těch turniketů no…
    A jen doufám, že to tam nebude vypadat takhle http://libimseti.cz/_giggler_/?id_photo=3890137614&id=46141902&a=pal&uid=sm15

Ahoj lidicky,
    potrebuju vedet, jak je to s kontrolou u vchodu!!! Je mi 16let a vim, ze se tam smi az od 18let!!! Strasne tam chci a bojim se, ze kdyz si ted skoro na posledni chvili sezenu listek, tak me tam nepusti 🙁 nevite nekdo, jak to tam kontrolujou….doklady apod. Musi kazdy povinne ukazat OP nebo staci studentska legitka…neco uz bych vymyslela….tak mi prosiiim nekdo pisnete, jestli mam sanci nebo ne :-((

Dik
    Terezka

Mr.Boli to
    Člen

Tak to abych zezačátku jen tak v klidu popíjel a počkal si až na Markuse než to rozbalim sm15

Dolikus1
    Člen

ja si myslim,že lineup se moc lišit nebude..v postavení jmén určitě ne,takovýhle řikal Kučera ńa Óčku a ty časy se taky asi moc hejbat nebudou s ohledem na loňskou SW..

Dexx
    Člen

No ty voe Milane, nestraš s tím line-upem. Jestli bude hrát Schulz ve 3:00 tak to abych tam šel tak na 2. sm8

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.