TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

Žetony mi nijak nevadily, klidně to mohli podle mýho názoru nechat.

M.i.k.e
    Člen

mě osobně tahle žetonová metoda taky zrovna 2x nenadchla,ale je zase pravda,že to hodně omezí takový to : jéé já nemám nazpátek a vůbec tohle žulení pokud se platí prachama a už sem se s tim taky párkrát setkal…

prochi
    Člen

Daniel Pánek:to ze si Um v tom neumelo sjednat pořádek to je věc jiná……pokud by to bylo sjednocene tak by v tom nebyl problem….a co se tyce stani ve frontach na zetony tak jsem za celou dobu snad nestal v jediny fronte,jasne,pokud si koupite u hlavnich mist tak se nacekate,ale treba ty vedle tech baru staropramen nemely nikdy zadny fronty….uspori to navic pak cas,barman vam nemusi vracet……..
    nejvetsi vyhodou bylo taky to,ze zetony drzely pomerne sjednocene ceny,v tom ze nebudou vidim prostor ke zdrazeni nejzadanejsich veci……ale treba se mylim

alexx
    Člen

Black by tady mohla být, ale schranzová sm15

SHP
    Člen

Tak asi jste všichni nezažili šizení u občerstvení na akcích na Spartě.

Fox: Black je podle mě reálnější v Německu, tam naplněj halu 15 000 a více lidí poslouchajících tvrdé styly.

Newman
    Člen

ad žetony: přijde mi zbytečné čekat jednu frontu na žetony a pak ještě druhou za barem, v tomto případě preferuju platbu penězism16

prochi napsal(a):
    ——————————————————-
    > inferno: +1
    > Kučera to odůvodňoval tím,že byla nějaka
    > problemova manipulace,že se tento system
    > neosvědčil………hrozna blbost,v zahraničí to
    > funguje dobře a nikdo si nestěžuje…..

To ze to funguje v zahranici, neznamena ze to musi fungovat i u nas. Navic to tam rekl dost jasne. Bary s pitim to brali v pohode, cigara za vlastni, jidlo za vlastni na nekterych a zbytek zetony. Byl v tom gulas. Navic se nestihli ani doplnovat do tech pokladen a lidi na to museli cekat nekdy i 15-20 minut a to je zatracene dlouho pri takovehle party.

j.djsyky
    Člen

Je fakt že na maďarské SW taky nebyly žetony, ale zase je rozdíl v počtu lidí (maďarsko 11 tis. – Česko 18 tis.)

Fox Mulder
    Člen

Já taky nevim nač žetony, ten systém mě nikdy nenadchnul… Mě to přišlo vždycky jako otravávání, že musim stát dvě fronty místo jedný a pak mi nějaký zbyly a pak zase řešit co s nima, protože mimo party už s nima nikde nenakoupim. Výhody jsem neviděl, jen nevýhody.

Black se neplánuje? Škoda.. No je fakt, že HS základna v ČR je hodně slabá a Black by byl provar.. sm7 To spíš dřív by mohlo bejt v Polsku, tam je přece jen větší. sm3sm5

Josh
    Člen

Na co chcete žetony?

SHP
    Člen

To, že nebude Black je logické, ale dát pryč žetony….sm17

inferno
    Člen

Mně třeba 2 druhy žetonů (zvlášť na jídlo a na pití) opravdu nenadchnuly, a žetonový systém na Sensation mi vždycky přišel naprosto v pohodě. Na tohle doplatí každý, kdo si bude chtít cokoliv v rozumné době koupit…

prochi
    Člen

inferno: +1
    Kučera to odůvodňoval tím,že byla nějaka problemova manipulace,že se tento system neosvědčil………hrozna blbost,v zahraničí to funguje dobře a nikdo si nestěžuje…..

inferno
    Člen

proč ne žetony a zase zpátky na stromy? sm10

j.djsyky
    Člen

zkuste někdo zaznamenat Frisbee a hodit sem pár řádek, nestihnu kouknout, jsem v práci
    neděle 18.5. – 15:00 óčko

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.