TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Sonique
    Člen

No tak z toho line-upu nejsem moc nadšenej.
    Kdybych měl bejt aspoň trochu realista trochu bych to upravil:
    Axwella a Fedde le Granda bych vyšuopnul – jejich podání housu mě mnoho neříká.
    Na jejich místo bych dal třeba Erica Prydze a Johna Dahlbäcka.

Dolikus1
    Člen

dance-girl: jooo,tak děkuju za dostání se do obrazusm0 Tak já to fakt nechtěl brát jako nákou provokaci,ikdyž to asi třeba blbě vyznělo..
    Jinak,co se týče Markuse a Marca,tak nic než souhlassm4 Jako kdyby trancovou stage z loňského SOL přemístili na SWsm15

Starf
    Člen

house celou noc… no prezil bych, ale imo nakonec to chce nejakej tech-trance jako dodelavku :O

dance-girl
    Člen

heh, mluví se tu o mně? sm0

hellman: díky, od tebe to obzvlášť potěší sm3
    Dolikus: mnoo, líbí se mi toho víc… a Marca V a Markuse bych z line-upu vyhodila, protože jsem oba už několikrát slyšela a zrovna mě moc nezaujali… a když koukám na ty housíkáře, tak by mi celej housovej line-up nevadil, i když se v tom stylu zrovna dvakrát nevyznám… a zmiňovanej Kleinenberg mě absolutně nadchnul na LFA 2006 v Berlíně sm5 jinak trance je pro mě samozřejmě hlavní styl, ale zároveň je fajn si občas poslechnout něco jinýho nebo zajít na netrancovou party… no a samozřejmě když člověk objeví něco, co předtim moc neznal a zaujme ho to, tak o tom pak hodně básní, což je i muj případ sm0

Sanchez
    Člen

Autor: nohys (IP zapsáno)
    Datum: 12.02.2008 14:08

Budou mě tu lidi asi peskovat, ale ve skrytu duše jsem doufal v Armina ////

…. ja jsem zase rad ze tam neni zadnej uspawac typu Armin… nerad bych zase usinal na tribunesm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dolikus: tak nula neni nikdo, když se tak nechová sm15
    po letech si názor můžeš udělat sám, ale mně se otevřely oči až když sem se podíval za hranice trance parties, rok 2007 k tomu přímo vybízel

inferno
    Člen

kua ten line-up je fakt dobrej, Axwell a Laidback Luke za to stojí… pokud Marco V zahraje třeba jako na SW 06 v Polsku, je se na co těšit

Dolikus1
    Člen

hellman:tak samozřejmě…trance poslouchám tak cca5,6 let…a asi nemá cenu znova řikat moudra typu,že dřív to bylo o něčem jiném,ted už si taky dost vybírám..ale to je mimo mísusm3
    Každopádně nechci,aby se to bralo nák špatně,respektuju dance-girl a je mi jasný,že ze svýma vědomostma sem proti ní na bodě nula,jen už sem se v tom začínal motatsm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

freeza: ale pojeď, bude sranda 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dolikus: jasný, vpoho 🙂 ono to po čase omrzí, když okusíš i něco jinýho. nebo je to tou hudbou, já nevim..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škoda toho line-upu, už jsem přemýšlel že bych jel, měl jsem dokonce už i vybraný bílý trenky sm0

Dolikus1
    Člen

hellman:v poho,já to beru…rozhodně sem to nemyslel nák zle a ironicky,aby z toho byla debata na dvě stránkysm0

já sem zatím asi ten,co je posranej z jednoho stylu,no..doma si poslechnu cokoliv,ale na party mám nejradši trance a zatím mě neomrzel no..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dolikus: no jestli můžu mluvit za ní, anička je krásnej příklad toho, jak se neposrat z jednoho stylu hudby, ale umět si vybrat mezi stylama to, co se ti líbí.. ona toho poslouchá hodně, má širokej záběr i vkus a umí si vybrat. ale sama ti to řekne nejlíp

Dolikus1
    Člen

dance-girl: teda řekni mi,jak ty to máš hozený s tou hudbou?sm10 Donedávna si tady vychvalovala hardstyle,tak 14 dní zpátky si byla unešená z trancové E-Motion a ted bys zase místo jedinýho trancu na SW hodila radši housovýho DJ,kerých tam už takhle je požehnaně?sm10

nebre to hlavně nák zle,jen v tom mám nákej gulášsm0

ceero
    Účastník

laidback luke sm5sm5
    rozhodne najlepsie meno line-upu, jeho set z SW05 je najlepsi house/electro set co som kedy pocul

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.