TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 1,347)
  • Autor

já bych dal místo Laidback Lukea Masona – to je borec!! Co ten se svýma fidlátkama umí.. sm13

Půl na půl loni nebylo.. jestli teda nepočítáš Gabriel & Dresden jako trance.. sm4

DjDkD@ve
    Člen

Lajna neni nejhorsi, ale ani me nikterak nenadchla, urcite bych nekolik jmen vymenil za „lepsi“.

Nicmene ten house je ted v kursu, takze se stim nespis neda nic delat, jen me mrzi, ze to neni pul na pul jako loni…….. sm6

Mozna ze se tam uvidime, budu na sobe mit neco bileho, podle toho me zarucene poznate sm4

jan11
    Člen

Každej kdo si tady stěžuje na line-up je cvok. Na Sensation to je přece to nejlepší co můžete dostat, teda až na nějákýho toho Buriana. Proberte se vy stěžovači, tohle neni Trance Energy, ale SENSATION, sakra uz. Já si taky nestežuju že v lineupu neni nikdo kdo by se líbil mě, protože jsem taky neočekával Thunderdome nebo BLACK. Tssss….

Áaano, jistě by se vám líbilo vrátit se do roku 2000, ale už přestaňte fňukat, „Trance Sensation“ je už nenávratně pryč.

Hello party people! sm3

Trance a uplifing mám asi nejradši ze všech hudební stylů, přesto jsem s line-upem velmi spokojenej.. sm5
    Kdo tvrdí, že je Axwell sračka, tak je podle mě naprosto mimo…
    Je to jeden z top 5 houseových djs se skvělou produkcí i remixama…
    Fedde le Grand nehraje žádný disco, ale poctivý elektro, i když na Love Parade šel až moc do minimalu.. sm18

Markus tady rok nebyl, ale je to stále jeden z nejlepších progressive djs a vzpoměňme na jeho setík na Transmission a v Mecce – 80% z nás ho vynášelo do nebes…
    Marco V. bude důstojnou náhradou finišující konec večera za SVD, pač to rozkotlí pěkně od podlahy.. sm5

Ano, tajně jsem doufal v Rank 1 a kdyby bylo po mým, vzal bych na Sensation Blank & Jones nebo Callaghana,
    ale ty v současný době prostě nezapadaj do konceptu party, stejně jako Tiesto nebo Paul Van Dyk..

Věřím, že se na SW sejdou lidi, který mají taneční muziku fakt rádi a že tam bude stejně skvělá atmosféra jako minulej rok a ne jako letos při „skvěle komunikujícím“ a „mnoho přídavků přidávajícím“ Mr. Tiestovi… sm0

P.S.: abych neurazil Tijsovy příznivce – při Traffic a Adagio byla atmosféra špicovní.. sm15

prochi
    Člen

hele tak ti kterym se nelibi lineup a chcou prodat listek tak je vsechny posbirejte,prodejte za minimalne dvojnasobek a zisk dejte dejvisovi na pristi e-motion at doveze nejaky monstr jméno sm4,třeba rank 1 djset sm5

káčko
    Člen

asi jako Raduška – těšim moc na ty tři housery! Btw vy, kteří jste kupovali lístek dřív a ted jste naštvaní a nejdete, nechcete se lístku zbavit?

to neni neschopnost UM. Bobe asi si vazne sedis na vedeni. Oni maji par jmen ktere si mohou vybrat, zbytek je na ID&T a jelikoz je to jejich koncept oni urcuji pravidla hry. A jak jsem psal uz driv dvakrat ohrana stejna pisnicka neni dobra

milan
    Člen

Me osobne se line up libi.Konecne se nasel u nas nekdo,kdo sem priveze aktualni styl jako uk house a elektro.Hit I find U remode od axwella je jeden z nejlepsich v lonskem roce.Jasne,vy co poslouchate jen trance to nedocenite,ale ja tyto jmena muzu.Tr takovej marco je na me uz tvrdej.Ale na schulze se tesim.Asi si koupim listek:-)

bob: já si myslím že určitého kompromisu bylo dosaženo, UM si protlačila Buriana a dvě (u nás) zavedené trancové jména, a ID&T si prosadili zase ty housery. A Josh možná ví víc než si myslíš, podle toho kdy a jak tady píše si myslím že pro UM možná i dělá…

bob
    Člen

2andre: myslím, že jsem to napsal jasně,licence OK, ale vy to házíte naprosto jinam…apropos, na letošek měla UM jen opci, po loňský zkušenosti mohla chtít víc a něco pro to udělat, nakonec v ČR to po Holansku bylo jako jediný vyprodaný…asi to nevyznělo, jak jsem chtěl, ale prostě tohle jsou základní otázky…a popravdě id&t to vyváží, UM pořádá, pro mě je jasný, kdo má stát za line-upem, tím obhajujete jen neschopnost UM…..

andre
    Člen

bob: stačí jiný příklad – když si koupíš frančízu na OBI, tak tam taky nebudeš prodávat ťinťonský hadry, ale budeš muset dodržovat přesná pravidla… jak říkal Andrews – nekupuješ si značku, abys jí zneužil podle sebe, ale abys vydělal na majitelově nápadu, za předpokladu, že budeš dodržovat podmínky, jaké si zapíská majitel…. jasný?

bob
    Člen

2Andrews : tak asi žiju v jiný době, že když koupím, můžu užívat, dle libosti…ale pleteš sem podle mě rozdílný věci…BB jako koncept reality šou, nelze předělat-postavíš vilu a sleduješ lidi….je to nějak daný, ale jaks viděl, u VV se měnila pravidla, podle potřeby, Prima měla licenci, postavila vilu, ale pak už to bylo vše v jejich režii….a navíc, UM měla jen opci, jasný, je to dobrej artikl, na druhou stranu, co kdyby se diktátu nepodvolila né jenom UM, ale i ostatní agentury v Evropě, by mohl mít každej 50 smluv s id&t a byly by mu na prd…nebo jinak, to v UM není nikdo kompetentní vyjednat s id&t slušnou smlouvu???

Palda61
    Člen

Raduška napsal(a):
    ——————————————————-
    …jak je známo, ošklivý DJ´s u mě nemaj šanci sm15 )

tak proto sis vybrala Hellmanasm15

Raduška
    Člen

drobex: souhlas, taky jsem čekala zpruzený xichty od trancařů sm3

Já se děsně těšim na Laidback Lukea a Axwella a Le Granda (toho především, protože je k nakousnutí a jak je známo, ošklivý DJ´s u mě nemaj šanci sm15 ) A uplně nejvíc se těším na bílý hadry, až si někde sednu do špíny a budu chodit jak prase celou noc, hurá!

Hellman: díky za lístek sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

bob: Koupíš, protože na tom tak jako tak vyděláš.

Když Nova třeba kupovala z Endemolu licenci na Big Brother, taky si s ní nemohla dělat, co chtěla. Samozřejmě, že majitelé licence kecají do line-upů – stačí se podívat na ta jména, co kolují pořád dokola všude.

Nedivil bych se, kdyby třeba Le Grand (a kdokoli jiný taky) měl podepsanou smlouvu, že bude mít hraní na tolika a tolika SW po Evropě za jeden rok a dostane za to tolik a tolik.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.