TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

hellman napsal(a):
    ——————————————————-
    > trance v čechách SW zaplní za rok či dva

To je imho docela mylnej předpoklad. Podle mě za rok nebo za dva nebude trance na SW zastoupenej prakticky vůbec.

Jamie
    Člen

Bob: Jiste, kdyby tam byl Tiesto, vyprodano by bylo tak 2 dny po zverejneni lineupu sm0 to souhlasim, nicmene netvrdim, ze Axwell pritahne lidi vic, to si poradne precti muj prispevek nahore. Kazdopadne Tiesto tady nedavno byl. Urcite ale vyprodano bude, jen proste ne tak rychle a agentura usetrila. Nesouhlasim ale s nazorem, ze by se vyprodalo, i kdyby tam teda hrala zminovana Moravanka (jasne nadsazka), ale prevazne 80% si tam porad jde zatancovat na tanecni zanr (je jedno jestli house, trance, disco atd). Spis verim, ze kdyby tam byla Karma, ze se vyproda (chapu ale co si tim chtel rict ). Ono ani nejde o to, ze by siroka verejnost znala house, znaj Guettu z diskotek a klubu „a protoze tam byl min rok, tak to nebude vubec spatny ani letos, i kdyz tam je pro me neznamy Axwell ci Le Grand“ + uchvatna show a zvucne slovo Sensation tomu taky prida…

mountainer
    Člen

lineup očekávatelný a proto budu válet šunky doma sm0 široké publikum to podle mě přitáhne a bude plno, nás pár skalních trancerů to asi nemůže nějak moc nalákat…

Starf
    Člen

medyyy: ono pod stage je vzdycky nejvic mista, v amstru to na SB bylo to sami… lidi sou spis vzadu, aby videli vsechny efekty etc.

medyyy
    Člen

Hlavně nečekej žádný roboty a elektro intra jako na předchozí SW. Vzhledem k tomuhle tématu strom atd. to jede v jinym stylu. Jediné čeho se bojim, aby nebylo na ploše přecpáno jak na Tiesta. Asi nemá cenu srovnávat, ale na SW v Německu měl člověk nebo spíš celej párty bus z ČR prostoru kolik chtěl. Já osobně jsem pařil přímo pod monstrozní stage a prostoru co hrdlo ráčí. Asi i proto že Němci toho moc nevydžel a zhruba od 4hodin pospávali na tribunách.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

bob: no já to napsal nešikovně, jakože hudební gurmáni by měli jen poslouchat trance a že house alá SHM je srovnatelný s guettou.. takhle sem to nemyslel, ale asi ste si to vyložili správně 🙂

trance v čechách SW zaplní za rok či dva, ale tady je zase problém, že trance posunul hranice akcí zase trochu někam jinam, z původní „kalbičky“ na uctívání dje a trochu snobskou party o zvedání rukou ve správnej čas… trance má svoje kouzlo, ale musí to bejt ten „správnej party trance“sm15 a nejlépe ho pouštět jen lidem, který trance vyloženě aktivně zajímá, jinak ty hluchý pasáže strašně lidí odrazujo a znechuzujou.. v mojich očích se z trancu stává pomělu něco, co se dá úspěšně praktikova tna party jen se složitou přípravou, kdežto housovější rytmy sednou více lidem hned (sem to napsal zmateně, taková vlna myšlenek, snad to dává smysl, sorry)

edit: když sem v tom, omlouvám se za OT, ale tady snad názorně ukážu, co sem psal

house music party
    http://www.youtube.com/watch?v=7Uo0hlG87Ig
    sledujte předevšim uvolněnost celý akce a uvolněný vztahy v publiku, pohodička

trance music party
    http://www.youtube.com/watch?v=1l9kw77jtYk
    upjatost k dji, determinace akce, „nesvoboda“….

nechci tim soudit nebo odsoudit nebo doporučovat, jen bych rád ukázal ten rozdíl, aby byl markantní.. každýmu sedí něco jinýho, to je jasný, jen aby bylo vidět, proč je v tomhle případě trance „jiná hudba“.. ne každej má rád, když mu dj určuje, kdy se má posrat a kdy utřít..

d2j
    Člen

Júúú, tak to možná nějak lístky seženu, ism13 Ale teda tyhle DJové za tuhle cenu není zase tak lukrativní nabídka od pořadatelů…sm7

alexx
    Člen

wooow…. to bude party sm5 …výbornej line-up

bob
    Člen

Poslední věc…když si vezmu, že jsem loni nadával na line-up, pusu bych si urazil….říkal jsem, že Sander mi připomíná Garyho D 10 let zpátky, z Armina jsem unavenej a já nevím co…kaju se:-) navíc letos o dvojnásobek dzažší….sm13

bob
    Člen

2hellman: Na tom Guettovi se shodnem, loni tam na něj trsalo nejvíc lidí-bohužel…na druhou stranu, jsem chtěl jen já zas naznačit, že i ten trance by se u nás prodal…jinak naprosto souhlasím se vším, cos napsal….

deivis
    Člen

Autor: hellman (IP zapsáno) – souhlas.. guetta je trapas …

BoRo
    Člen

hm.vydrzel bych tam sedet celou nocsm17
    vratte minulorocny line up!-a to jsem tehdy uz kvuli nemu investoval teda(EDIT)listek sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

bob: jo to jo, SW se prostě prodá tak jako tak, je to cirkus s hudbou, jak už tu kdysi padlo..
    já sem jen chtěl říct, proč je tam house a ne trance.. trance tam prostě zapadá čim dál tim míň, nemůžu si pomoct. loni nejvíc lidí pařilo na guettu a tak to taky bude letos, hudební gurmáni takovouhle akci ignorujou a když ne, tak halu nezaplněj.. sw je prostě dobře(myšleno šikovně) podaná a prodaná show

hoky
    Člen

no taxu rád že sem nekoupil lupen, sice lineup špatnej není asi bych to tam aji sneslsm3 ale raději ty prachy ušetřím a dám je např do nějakých klubovek nebo tak jedině že bych někde lupen vyhrál to bych se tam ukázal ale takhle nejspíš nee

medyyy
    Člen

Takže lidi já osobně jsem z line-upu nadšenej. Sice bych si aspoň na závěr akce rád poslechnul kapánek tvrdší muziku jako to předvedla Monika Kruse na německý SW na silvestra, ale tohle beru. Axwell se mi v Dusseldorfu na SW taky dost zamluval, takže se těšme na 31.5.08. Spíš si všichni řekněte, že to mohlo bejt taky horší. Asi jediný jméno který bych si já osobně přál je Erick Morillo, ale to bych toho chtěl od UM asi moc. sm10sm10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.