Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SENSATION WHITE 2008 – Praha
- Toto téma obsahuje celkem 1,346 odpovědí. Do diskuze (211 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dance-event a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 2. 2008 v 18:40 #67203
Anonymní uživatel
Neaktivníhellman napsal(a):
——————————————————-
> trance v čechách SW zaplní za rok či dvaTo je imho docela mylnej předpoklad. Podle mě za rok nebo za dva nebude trance na SW zastoupenej prakticky vůbec.
11. 2. 2008 v 18:37 #67202Jamie
ČlenBob: Jiste, kdyby tam byl Tiesto, vyprodano by bylo tak 2 dny po zverejneni lineupu sm0 to souhlasim, nicmene netvrdim, ze Axwell pritahne lidi vic, to si poradne precti muj prispevek nahore. Kazdopadne Tiesto tady nedavno byl. Urcite ale vyprodano bude, jen proste ne tak rychle a agentura usetrila. Nesouhlasim ale s nazorem, ze by se vyprodalo, i kdyby tam teda hrala zminovana Moravanka (jasne nadsazka), ale prevazne 80% si tam porad jde zatancovat na tanecni zanr (je jedno jestli house, trance, disco atd). Spis verim, ze kdyby tam byla Karma, ze se vyproda (chapu ale co si tim chtel rict ). Ono ani nejde o to, ze by siroka verejnost znala house, znaj Guettu z diskotek a klubu „a protoze tam byl min rok, tak to nebude vubec spatny ani letos, i kdyz tam je pro me neznamy Axwell ci Le Grand“ + uchvatna show a zvucne slovo Sensation tomu taky prida…
11. 2. 2008 v 18:37 #67201mountainer
Členlineup očekávatelný a proto budu válet šunky doma sm0 široké publikum to podle mě přitáhne a bude plno, nás pár skalních trancerů to asi nemůže nějak moc nalákat…
11. 2. 2008 v 18:32 #67199Starf
Členmedyyy: ono pod stage je vzdycky nejvic mista, v amstru to na SB bylo to sami… lidi sou spis vzadu, aby videli vsechny efekty etc.
11. 2. 2008 v 18:29 #67198medyyy
ČlenHlavně nečekej žádný roboty a elektro intra jako na předchozí SW. Vzhledem k tomuhle tématu strom atd. to jede v jinym stylu. Jediné čeho se bojim, aby nebylo na ploše přecpáno jak na Tiesta. Asi nemá cenu srovnávat, ale na SW v Německu měl člověk nebo spíš celej párty bus z ČR prostoru kolik chtěl. Já osobně jsem pařil přímo pod monstrozní stage a prostoru co hrdlo ráčí. Asi i proto že Němci toho moc nevydžel a zhruba od 4hodin pospávali na tribunách.
11. 2. 2008 v 18:29 #67197Anonymní uživatel
Neaktivníbob: no já to napsal nešikovně, jakože hudební gurmáni by měli jen poslouchat trance a že house alá SHM je srovnatelný s guettou.. takhle sem to nemyslel, ale asi ste si to vyložili správně 🙂
trance v čechách SW zaplní za rok či dva, ale tady je zase problém, že trance posunul hranice akcí zase trochu někam jinam, z původní „kalbičky“ na uctívání dje a trochu snobskou party o zvedání rukou ve správnej čas… trance má svoje kouzlo, ale musí to bejt ten „správnej party trance“sm15 a nejlépe ho pouštět jen lidem, který trance vyloženě aktivně zajímá, jinak ty hluchý pasáže strašně lidí odrazujo a znechuzujou.. v mojich očích se z trancu stává pomělu něco, co se dá úspěšně praktikova tna party jen se složitou přípravou, kdežto housovější rytmy sednou více lidem hned (sem to napsal zmateně, taková vlna myšlenek, snad to dává smysl, sorry)
edit: když sem v tom, omlouvám se za OT, ale tady snad názorně ukážu, co sem psal
house music party
http://www.youtube.com/watch?v=7Uo0hlG87Ig
sledujte předevšim uvolněnost celý akce a uvolněný vztahy v publiku, pohodičkatrance music party
http://www.youtube.com/watch?v=1l9kw77jtYk
upjatost k dji, determinace akce, „nesvoboda“….nechci tim soudit nebo odsoudit nebo doporučovat, jen bych rád ukázal ten rozdíl, aby byl markantní.. každýmu sedí něco jinýho, to je jasný, jen aby bylo vidět, proč je v tomhle případě trance „jiná hudba“.. ne každej má rád, když mu dj určuje, kdy se má posrat a kdy utřít..
11. 2. 2008 v 18:27 #67196d2j
ČlenJúúú, tak to možná nějak lístky seženu, ism13 Ale teda tyhle DJové za tuhle cenu není zase tak lukrativní nabídka od pořadatelů…sm7
11. 2. 2008 v 18:21 #67195alexx
Členwooow…. to bude party sm5 …výbornej line-up
11. 2. 2008 v 18:19 #67194bob
ČlenPoslední věc…když si vezmu, že jsem loni nadával na line-up, pusu bych si urazil….říkal jsem, že Sander mi připomíná Garyho D 10 let zpátky, z Armina jsem unavenej a já nevím co…kaju se:-) navíc letos o dvojnásobek dzažší….sm13
11. 2. 2008 v 18:16 #67193bob
Člen2hellman: Na tom Guettovi se shodnem, loni tam na něj trsalo nejvíc lidí-bohužel…na druhou stranu, jsem chtěl jen já zas naznačit, že i ten trance by se u nás prodal…jinak naprosto souhlasím se vším, cos napsal….
11. 2. 2008 v 18:14 #67192deivis
ČlenAutor: hellman (IP zapsáno) – souhlas.. guetta je trapas …
11. 2. 2008 v 18:13 #67191BoRo
Členhm.vydrzel bych tam sedet celou nocsm17
vratte minulorocny line up!-a to jsem tehdy uz kvuli nemu investoval teda(EDIT)listek sm311. 2. 2008 v 18:11 #67188Anonymní uživatel
Neaktivníbob: jo to jo, SW se prostě prodá tak jako tak, je to cirkus s hudbou, jak už tu kdysi padlo..
já sem jen chtěl říct, proč je tam house a ne trance.. trance tam prostě zapadá čim dál tim míň, nemůžu si pomoct. loni nejvíc lidí pařilo na guettu a tak to taky bude letos, hudební gurmáni takovouhle akci ignorujou a když ne, tak halu nezaplněj.. sw je prostě dobře(myšleno šikovně) podaná a prodaná show11. 2. 2008 v 18:09 #67185hoky
Členno taxu rád že sem nekoupil lupen, sice lineup špatnej není asi bych to tam aji sneslsm3 ale raději ty prachy ušetřím a dám je např do nějakých klubovek nebo tak jedině že bych někde lupen vyhrál to bych se tam ukázal ale takhle nejspíš nee
11. 2. 2008 v 18:08 #67184medyyy
ČlenTakže lidi já osobně jsem z line-upu nadšenej. Sice bych si aspoň na závěr akce rád poslechnul kapánek tvrdší muziku jako to předvedla Monika Kruse na německý SW na silvestra, ale tohle beru. Axwell se mi v Dusseldorfu na SW taky dost zamluval, takže se těšme na 31.5.08. Spíš si všichni řekněte, že to mohlo bejt taky horší. Asi jediný jméno který bych si já osobně přál je Erick Morillo, ale to bych toho chtěl od UM asi moc. sm10sm10
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.