TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 646. až 660. (celkem z 1,347)
  • Autor
    f1d0
    Člen

To mě se lineup docela zamlouvá…..Abych se přiznal, nejméně se mi tam v tomhle osazensvtu líbí Markus a Marco V, Klidně bych místo nich uvítal třeba Kleinneberga a Deadmau5e.

Původně se mi na SW nechtělo, ptz jsem trancových halovek v čr už nějako přejedenej, ale když to vidím, tak začínám zase pomalu uvažovat. A lístky očividně, jak vidím reakce, k mání budou, což rád slyšímsm2

deivis
    Člen

Autor: Andrews (IP zapsáno) – také koukám s otevřenou pusou sm10

bob
    Člen

2hellman : OK, já se nechci hádat, určo guetta, prydz jsou naprosto jasný, ale myslíš, že ta široká veřejnost ví, že hrajou house??? To bych se divil:-)) ale jinak pořád myslím, že jméno Tiesto (a to ho nemusím)má pořád nejširší záběr „posluchačů“, tedy spíš lidí, co o něm někdy slyšeli….tak to zas vidím já a ruku na srdce, ono by bylo vyprodáno, i kdyby tam hrála Moravanka….by tam stejně dojeli lidi, co slyšeli, že to je prostě ta velká SW

Dolikus1
    Člen

nevim no…at by byl na Sensation lineup čistě jen trancovej anebo čistě jen z housových dj,tak by tam stejně bylo plno.A vůbec by to neovlivnila učast nebo neučast lidí z trance.cz:)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Josh napsal(a):
    ——————————————————-
    > Axwell
    > Fedde Le Grand
    > Markus Schulz
    >
    > To jsou jména, který určují trend v taneční hudbě.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

bob: hehe trance je v kurzu maximálně tak na trance.cz apod, ale široká veřejnost zná pod EDM jména jako guetta, axwell, prydz, apod (pokud zná vůbec nějaká jména..). house má daleko větší taneční potenciál než trance, kterej poslední dobou tíhne k čim dál tim větší poslechovosti. proto masa lidí má ráda house, proto na trancový akce chodí pořád jedni a ti samí lidi.. nene, trance se masově šíří, ale ještě neni masově rozšířenej úplně. nejsem analytik ani psycholog, tohle sou jen moje postřehy ze sledování různejch webů, akcí a názorů na ně

bob
    Člen

2Jamie : Promiň, ale kdyby pozvali Tiesta a základ na SW stál 2500, stejně bude vyprodáno a možná ještě rychlejc, SW a Tiesto, to si nemůžeme nechat ujít…tak to je, myslíš, ze Axwell přitáhne lidi víc??:-))))))))))))))))))))))))))))))

komar
    Člen

Tak přesně takovýhle lineup jsem čekal, sice jsem trochu zklamaný volbou těch dvou trancových jmen, Marca V moc nemusím, ale jinak koncepčně se mi lineup líbí.

Fedde zahrál na SW v Amstru imho nej set večera, slyšel jsem ho snad 20x, Laidback Lukovu produkci můžu, stejně tak jeho remixy pro Rogera Sancheze (jeho release yourself už chvíli poslochám) a Axwella a to jak hraje upřímně moc nevím…ale v Düsellu z něj byli lidi dost odvařený. Takže se mnou rozhodně počítejte….sm5

Navíc koncept „The Oak of Love“…no není to sladký, počkejte na ty gogo tanečnice sm5 sm15

bob
    Člen

Autor: hellman (IP zapsáno) Datum: 11.02.2008 17:43
    house je in, na sensation se tim pádem bude hrát housově zabarvená hudba..
    proboha, tohle musí vědět každej, kdo poslouchá taneční hudbu víc jak měsíc

sensation je obchod s trendem a ne nostalgická vzpomínka na trancovou minulost holandska, proboha!!!

na to jsem reagoval…..pokud UM ví, že v ČR je pořád nejpopulárnější žánr trance, nemusí se řídit dogmatem ID&T a dělat si ten line-up dle své vůle…navíc, pokud loni tam trance jména byla a bylo hned vyprodáno, nejrychlejc z celé Evropy, o něčem to vypovídá……smrdí mi to tím, že prostě chtěl na line-upu ušetřit, co nejvíc

Palda61
    Člen

Haha, ještě že jsem těch ten litr využil jinak sm0sm2

Jamie
    Člen

Bob: jenze jak pise Hellman je to obchod s trendem a cilem poradatelu je preci co nejvic vydelat sm11 a pokud je house v kurzu, pak neni co resit. SW nezaplati na vstupnym trance.cz akce je delana pro nejsirsi verejnost a pokud diskantum nerekne nic jmeno, tak jim sakra neco rekne ten stromecek a kopice laseru, show je nalaka, ptz to je SENSATION. Tohle sem se zhruba dozvedel od spoluzaku co jezdi na diskoteky 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

bob: jakou to má souvislost?

mun
    Člen

Aki: Jak neexistovali po ČR? Ti všichni už tu byli, jedinej axwell ne..takže jasná volba…

seven
    Účastník

aspoň že za 12 dní jedu na trance energysm0sm3, z tohohle lineupu by mě asi za chvíly kleplosm7

Jamie
    Člen

Hellman +1

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 646. až 660. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.