TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 1,347)
  • Autor
    bob
    Člen

2hellman : SW připravuje UM…pokud se nepletu,maj koupenou licenci a i kdyby tam UM dala Jožku Černýho, může to bejt ID&T u prd…

Dolikus1
    Člen

Josh:ok,omlouvámse za trochu podrážděnou reakci…čekal sem podbnej lineup,ale bohužel patřím k těm,co jdou hlavně na trance no…Možná sem čekal,že tenhle rok to bude ještě tak nák jako loni.
    Každopádně na TM sem moc zvědavej.A když přičteme PvD,tak si hold užijem hudebně tam,na SW si jen zakalímesm0

Aki
    Člen

Marca V moc nemusím, Markus Schulz je super, na toho kamkoliv a klidně 10x za rok, Fedde Le Grand bez komentáře, Buriana beru, ale proč sakra ze SWEmafie Axwella? Dva podle mě nejlepší z ní, Angello a Prydz, jako by pro ČR neexistovali! Třeba se dočkáme za rok 🙂 Ale i tak, zaplatpánbuh za dalšího svidišmafiána. Jinak jediným výraznějším pozitivem v lajně je Laidback Luke, ovšem kvůli tomu dát takovou částku..no promyslím to. Někdo holt chodí na tu show a někdo kvůli hudbě a interpretům..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

house je in, na sensation se tim pádem bude hrát housově zabarvená hudba..
    proboha, tohle musí vědět každej, kdo poslouchá taneční hudbu víc jak měsíc sm6

sensation je obchod s trendem a ne nostalgická vzpomínka na trancovou minulost holandska, proboha!!!

kreeki
    Člen

Josh má pravdu, těšme se na TM5 sm11

Dolikus1
    Člen

prochi: at by tam byl Menno,Rank 1,kdokoliv,tak by stejně bylo plnosm4 Ne kvuli jmenum,ptz by většina návštěvníků je ani neznala.Ale to je buřt,každej počítá s tím,že bude vyprodáno,proto možná někdo v koutku duše čekal,že tam třeba toho Woodse prsknou..nebo někoho jako minule G&D.

Já se nezlobím jen sem smutnejsm19sm19sm19, a už se těším na TM5. Jo už dlouho neudělali UM žádnou klubovkusm11

honzátos
    Člen

Chjo, je to v čudu. Jestli se mi povede později sehnat za extra cenu lupen tak možná pudu ale jen kvůli Markusovi a taky kvůli atmosféře. Sem hodně zklamanej, ale čekal sem to no.sm7

bob
    Člen

2prochi: No, z toho line-upu nevím, kdo je pro širokou veřejnost zajímavej….myslím, že pro masy by byl vhodnější Prydz nebo Guetta, je ale fakt, že přivést je by byl zbytečnej ranec peněz, že…a ohledně Menna, do klubu si na něj zajdu, ale nechápu, proč by nemohl vystoupit na halovce, když koukám po line-upech SW, říkám si, že tam hraje kdejakej jouda

Josh
    Člen

Mluvím o zvučných jménech, které přitáhnout někoho jiného,než trance forum , přeci jen , nejste až tak početna komunita, aby se line-up dělal na míru vaším přáním.
    Těšte se na line-up Transmission,ten se Vám bude líbit.
    Ale přistupte na pravidla hry , Sensation je mix ,kde převládá house a cool trendy jména.
    Transmission je velká trance párty zaměřená primárně na něj.
    Pokud tohle pochopíte, nemůže se tu z vás nikdo zlobit.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já se nestačim divit, tady vážně někdo čekal trance na sensation white??? sm10sm15

line-up je parádní!
    (můj zadek bude vystaven k nakopnutí tento pátek na pranýři na prvnim nádvoří pražskýho hradusm16)

prochi
    Člen

bob na menna si zajdi na klubovku,tohle jmeno už by přilakalo jen lidi co se zajimaji o trance a ne většinu návštěvníků

RANK 1 se koncepčně hodí spíše na TM

jinak myslim že kdo bude chítí trance tak si počká na TM 5

Josh: soudnosti a uvědomění máme víceméně dost, proto nejedem sm15

A fakt je to o vkusu, je jasný že Sensation je hlavně, nebo vlastně celá, o housu, prostě každej svého gusta dišputát. Ale proto je jasný, že většina trancerů se po zveřejnění lineupu buď raduje, že nekupovala lístek, nebo přemýšlí, komu lístek prodat. Na house.cz by to asi vypadalo jinak, je to vážně o tom, co se komu líbí, a nedá se proti tomu bojovat. No offence. Nemyslela jsem to ve zlým. sm3

Muff
    Člen

Josh: nerikej ze nebyla jina volba… je tu tolik jmen ktere tu nikdy nebyly a tolik by je tu lidi chteli… co treba Rank1?

zooropa
    Člen

Pro me je to v pohode, uz se moc tesim. Jak rika Inferno – tesim se opet na luxusni megashow.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.