TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 1,347)
  • Autor
    bob
    Člen

2Josh: Logická volba?? A co Menno???Rozhodně pro mě přijatelnější než Marco V a myslím, že pro většinu tady, popřípadě MIKE, ale to je jedno….

PS: O jaký šou to mluvíte?? Ano, 10laserů, pár hříbečků, letos teda stromeček, 5 prskavek a 3 Metal rob a další 4 robůtci, co se ukážou na 20 minut při Megamixu…hmmmm, když šou, tak jedině to technický muzeum a Novoroční ohňostroj-…

prochi
    Člen

Josh napsal(a):
    ——————————————————-
    > Souhlsasím s Deadmau5 , je škoda,že není v
    > line-upu.
    > Nicméně trvám na tom,že Fedde a Axwell jsou v
    …………

+1

Josh
    Člen

dolikus: Ty se jdi vycpat ignorante a nebud drzej, kdyby jsi měl trošku hudebního podvědmomí, tak neřekneš takovou hloupost , Fedde už dávno nehraje Put Your Hands Up ,ale je někde jinde.
    O zábavnosti jeho setů by jsme mohli pochybovat, nicméně Fedde není jméno,který by mělo nějakej význam pro diskanty, Ty by spíš vyznal z parketu..

K1aptcha
    Člen

ad stromeček: na ten si můžu zajít do botanický zahrady, a ještě bude živej sm16

jinak je prostě vidět diktát ze strany ID&T směrovaný k housovým rytmům, škoda pro nás trancery no, to tam fakt nemá cenu chodit, když máme mnohem lepší a inovativnější výběr na hodněkrát levnějších klubovkách

Josh
    Člen

Souhlsasím s Deadmau5 , je škoda,že není v line-upu.
    Nicméně trvám na tom,že Fedde a Axwell jsou v současný době jediný zajímavější jména např. vedle Erica Prydze a Davida Guetty..
    Obecně , vposlední době je to co se týče produkce velká bída.
    Trance.cz si budte, ale kdyby jste měli kapku soudnosti a uvědomění,tak by vám došlo,že celosvětový trend Sensation je house music a ten trend určuje mateřská agentura ID&T ,kdyby bylo po jejím, tak není v line-upu ani jedno trancové jméno,tudíž budte vděční aspon za Markuse a Marca,musíte si uvědomit,že nebyla jiná volba.
    Ferry,A&B byli na Transmission
    Ferry bude na Creamu.
    Eddie na Apo.
    Armin a Sander hráli minulý rok na Sensation,tudíž se nebudou opakovat hned na přes rok.
    PvD bude mít vlastní párty.
    Logická volba padla na tyhle dvě jména.

j.djsyky
    Člen

Jsem spokojený, věřím že tihle nezklamou

Binary
    Člen

Na show za 16 stovek se můžu leda vys**t. Roboti a lasery mě netáhnou a line-up je sestaven podle očekávání (jen jsem myslel, že z trancu tam daj někoho, kdo tu ještě nebyl a ne Schulze, co tu byl stokrát). Ještě štěstí, že jsem si nekoupil lístek. sm13

Star_Guitar: stromečku s dlouhýma větvema sm15sm15sm15

Josh: nemyslím si, že jde o úzkoprsost, ale je to spíš otázka vkusu, přece jen jsme na trance-ovém fóru. Upřímně, pro mě je to něco podobnýho, jako kdyby na jedný show (teď budu přehánět) vystupovaly Christina Aguilera, Shakira a Gwen Stefani. Taky nepůjdu, prostě proto že na ně nechci, neposlouchám je a jen kvůli efektům a stromečku s dlouhýma větvema do toho ty prachy nevrazím sm16

mun: sm15sm15sm15 inteligent

prochi
    Člen

ale já pujdu,osobně se extra těším na axwella,docela dost se těším na Marca V i toho schulze snesu,Fedde pry hraje výborně,laidback může překvapit a burian mě nezajímá…..zas takovaa katastrofa to neni,ale jasně jsme tu na trance.cz,ale myslim si že to neni ani tak velka chyba UM protože podle mě si ID&T protlačila minimalne 2 umelce ze SW co byla v amsterdamu(Laidback,Fedde)……celkově je ted trendem u SW levnější lineup když se podíváte na lineupy Holandska,Polska,trochu min Německa a teď i ČR……….holt business je business,kdo dnes nechce vydělat víc peněz co?

a ta show bude monstrozni,bude to pastva pro oči,už minula SW v praze byla co se týče show skoro až neuvěřitelná,a tohle bude mazec,koukněte na intro

Mr.Boli to
    Člen

Zlatej Transmission sm6

kluk08
    Člen

to Muff: v muzice

Muff
    Člen

kluk08: v cem pritvrdili ?

mun
    Člen

Line-up v pohodě, abyste se z toho trancu neposrali..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.