TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 1,347)
  • Autor
    armind
    Člen

aaa… tak toto teda nieeee sm19

kluk08
    Člen

ja nevim co se vam porad nelibi. konecne pritvrdili a mozna , ze v budocnu se dockame i sensation black. To by byl teprve hukot. mno a mozna timhle odradili 14 tky, co byli na tijsovi.

deivis
    Člen

Tak jedine snad Axwel.. Pokud nedostaneme jako zamestnanic O2 listek za spesl price tak opet si to necham ujit.. Hmm.

Starf
    Člen

trance: hm, no v patek my dem na Let it Roll, takze leda se sejit nekde predtim… druhej listek je mi nanic, leda ze bys ukecal inferna, ale ten za to prej vic jak 500,- neda :O

Dolikus1
    Člen

Josh: s tímhle se jdi vycpat….tohle možná zabere na diskanty,který si zapařej na detroit…pro většinu z nás je to tragedie.

Muff
    Člen

Josh: za show kterou sem zasil uz loni v polsku mi prijde smesne vyhazovat znovu 1400kc sm17 Takze o jake show je to vlastne rec ? Nebo bude nejaka nova ?

inferno
    Člen

Josh

Máš právdu, u Sensation jde hlavně o tu show. Ale lidé většinou o nějakém příběhu ani netuší, v tom myslím prezentace pokulhává, což je celkem škoda..

Starf nejsem z Prahy ale, budu v pátek na J.Gielenovi. Ty lístky mám dva.

GiGiDAGia
    Člen

Josh: Nesouhlasím s tím kdo udává trend taneční hudby !

možná Markus svojí radiovou show, Axwell pár remíchama přeci nic nezměnil a Le Grand se hraje i na běžném regionálním rádiu > přitáhne určitě plno lidí …

Nemyslím si že tři nebo deset jmen ovliňují trend … ale když takhle tak jedno jméno mě napadá Deadmau5 …

stejně se tam vydám a rád si „zaskáču“, lístek je doma, čekal jsem něco jiného, ale chci zažít tu show – aspoň jednou …

prochi
    Člen

tak a je jasny kde United Music zalepi ztratu po TM4……listky o 40-100 procent dražší a kapacita o 2500 větší oproti minule SW,s levnějším lineupem….to bude sakra dobrej kšeft

Josh: možná je složen z kvalitních jmen ale rozhodně ne trancových a tady je trance.cz proto se to většině nelíbí. sm4

kluk08
    Člen

trance jde do kytek sm15 , nastupuje lepsi hudba huraaaaa

Starf
    Člen

trancekeeper si z Prahy nebo mam hledat jinde? me ten lineup taky nepride nejak zazracnej, ale ta show je na kalbu jak delana sm3

Josh
    Člen

U Sensation jde primárně o show a kvalitní hudbu a tam tam bude, nebo chcete říci,že ne?
    Že se nebude bavit u Axwella,Markuse, nebo Marca V ?
    To snad ne, vsadím se,že tam bude spousta z vás na konec nadšeně skákat, nebo litovat, že nebyla po nadšených reakcí,které určitě uslyšíte.
    Tohle je jen vaše úzkoprsost, line-up je složený z kvalitních jmen.

Viceméně dle očekávání… bohužel

Schulz, Marco V – tyto si dám rád kdykoliv, ale přece už tady jsou moc často, chtělo by to změnu sm18
    Axwell – pro mě snad jediné trochu zajimavé jméno, docela bych si jej i poslechl
    Fedde Le Grand, Laidback Luke – nic pro mě, nelíbí se mě jejich produkce sm17
    Burian – bez komentáře…sm12

Takže když to sečtu (a vynásobím cenou) vyjde mi že na 90 procent nejdu… sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.