TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 1,347)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Zklamani, zklamani sm7

Muff
    Člen

Na tohle tak leda ze bych ten lupen vyhral v soutezi

niki
    Člen

Tak evidentne sensation pristi rok uz o trancu nebude…chjo…prijde mi ze to UM udelalo zamerne aby nemelo TM konkurenci v CR.

kluk08
    Člen

jj, ja jsem taky spokojen. super line up. uz se tesim na Marca V . Jestli nekdo prodava od jicina lupen, koupim

Panter
    Člen

je to tam

Panter
    Člen

Druhé vydání Sensation White v České Republice, které přiveze agentura United Music v sobotu, 31. května 2008 do pražské Sazka Arény, má potvrzené již všechny vystupující umělce. Stejně jako v loňském roce tvoří line-up jeden zástupce hájící domácí barvy, a pět zahraničních DJských superhvězd. Tentokrát Sensation představí tři umělce, kteří přestože dosud v Čechách nevystupovali, nebudou jistě domácímu publiku cizí.

Partygirl
    Člen

kdo mi neveril je .. no radsi nic sm0 NEJDUUUUUUUUUU sm15sm15sm15sm15

bob
    Člen

Není tam nikdo, kdo by stál za to, vyhodit 13 stovek, opakuji nikdo!!! Schulz i Marco V jsou okoukaný, každýho jsem slyšel nesčetněkrát, o ostatních radši nemá cenu se bavit…..jediný plus, že po mě ten lístek někdo chtěl a můžu se ho elegantně zbavit

LukaSH
    Člen

LOL! Jedině zadarmo… Za prachy ani omylem… sm18sm11sm15

inferno
    Člen

Axwell a Laidback Luke jsou bomba… koupím lupen za 500,- sm0

prochi
    Člen

haha to budou mít překupníci žně:
    Vvstupenky na Sensation jsou stále v prodeji v síti Sazka Ticket a k dnešnímu dni jich zbývá posledních 5000 kusů, což je prakticky poslední třetina z celkové kapacity. 2000 kusů těchto vstupenek bude v prodeji za stávající cenu 1375 Kč. U posledních 3000 kusů se cena zvýší na 1650 Kč. (Ceny jsou konečné, včetně všech poplatků) V prodeji jsou i vstupenky Golden, které kromě vstupu na plochu a přilehlé tribuny umožňují užít si Sensation v maximálním pohodlí a komfortu klubového patra arény, a zahrnují VIP catering po celou dobu trvání akce zdarma.

Více informací o vstupenkách a českém vydání Sensation najdete na nově spuštěných stránkách na adrese http://www.sensation-white.cz.

iamek
    Člen

Hnus….

djtomino
    Člen

Burian, Laidback Luke, Fedde Le Grand, Axwell, Marcus Schulz, Marco V…žádný překvápko

niki
    Člen

SUCK!!! to je mega shit….jeste ze nemam lupen

Starf
    Člen

trancekeeper: tak icq uz de sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.