TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Mr.Boli to
    Člen

Jo omlouvam se, ze jsem kapanek mimo misu. Jaky bude vlastne tema letosni sensation? Ted se mi to nechce hledat kdyz uz jsem tady……..

drobex
    Člen

Přesně tak. Od chvíle co jsem se to dověděl, tak se na to neskutečně těšim. Bude to výborna akce.

Mr.Boli to
    Člen

Ale jeste mi tam chybi nejakej maserskej headliner sm17, osobne bych si tam pral nekoho z anjunabeats, ale to budu muset asi nekam jinam.

Navic problem ktery tu nekteri z vas mate je ten ze si neuvedomujete ze SW je predevsim SHOW a hudba je jejim doplnkem 🙂 Az zacnete tuhle Show takhle brat budete se zamerovat na vic veci nez jsou jen jmena DJs sm4

Mimochodem ten line up je opravdu vyborny sm3

Line UP na SW uz sice znam dele, ale i tak je to pro me naprosta lahudka a neskutecne se na to tesim sm5 sm2sm3

Partygirl
    Člen

at uz bude nebo nebude na Bagettu zvedava nejsem stejne jako na ostatni shit jmena sm15sm15

A co ta slečna povídalasm6

drobex
    Člen

Partygirl: Máš špatny info. Bageta tam nebude.

Tak za 3 hodiny začnou tranceři hojně prodávat lístky, které už si koupili. – Ne dělám si srandu.

Podle toho co „jedna slečna povídala“ Tak line-up na týhle SW bude alespoň pro mě naprosto luxusní. Doufám že slečna měla pravdu.

Partygirl
    Člen

jo a este Davida Bagettu sem zapomnela sm15

Partygirl
    Člen

porad mi nikdo neveri sm0 ale vazne prijede jen Markus,Marco,Grand,Axwell a Burian sm15

Pocitejte s tim ze to bude do House stylu. Je to jednoduche jak urcit Line Up Nebo co letos cekat. Srovnejte s tim co se hraje v holandsku a to same si prevedte na nase pomery jen s tim ze tam bude asi vic trancu. 🙂

dusantt007
    Člen

zdarek lidi, no co myslite, jake to bude tento rok? lepsie nez minuly? ja som zvedavy na tych DJs, listok som kupoval v sobotu, kua vsetko na cas sm0

Partygirl
    Člen

je to tak mam to z prvni ruky sm15

DomManiac
    Člen

takovy podle me bude lineup->>> Axwell, Fedde Le Grand, Marco V, Markus Shulz, Michael Burian

a jestli to tak bude tak nejedu nikam sm18

Partygirl
    Člen

resp Grand,Axwell ani Burian me nezajimaj sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.