TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 901. až 915. (celkem z 1,347)
  • Autor
    iamek
    Člen

Tomstar zna line up a rikal ze to je katastrofa…

j.djsyky
    Člen

Tak je to tady ! ! ! ! !
    V pondělí bude zveřejněný finální LINE-UP.
    konec spekulacím
    jsem na to teda zvědavej sm15

Panter
    Člen

Tak tipujte :o) kdo to bude…sm15

Panter
    Člen

Všichni vystupující umělci na Sensation White jsou již potvrzeni. Kompletní line-up bude zveřejněn v pondělí, 11.2. v 17.00 hodin, kdy budou rovněž spuštěny oficiální stránky k akci. http://www.unitedmusic.cz

Sima
    Člen

jaaaj sorry za to ja se snazim ale sem tak zvykla psat ploste sm4

Sima
    Člen

palda61: promiň za tvůj nick ale kdys ono je palda a polda …..jj jasně sm4 přidám ….určite jsem tě tím nechtěla naštvat sm5….končim debatu o češtině a tvým nicku sm4

Tracid
    Člen

deivis: ty už taky makáš u O2sm10

Palda61
    Člen

Paya: pravdasm12… Už to nemá cenu

Paya
    Člen

Palda61: a mě se to furt nelíbí, protože tam má pořád pravopisný chyby, i když se snaží sm13

Palda61
    Člen

Sima: jestli jsi si myslela, že drobná úprava mýho nicku mě naštve, tak vůbecsm16. Takhle se mi to líbí.. A prosím ještě háčky a čárky a budu spokojen sm0.

Sima
    Člen

a jeste jednu vec ve skole me to nenaucily to si jen tak delam srandu s kamaradama si tak pisu pres icq :)))takze bud v klidu:)))

Sima
    Člen

sheva : pozor aby si stebou taky nechtely vymenovat nazory me uz za luccu taky buzerovaly…….

Sima
    Člen

polda61: co delam za skolu umeleskou zlatnici sm13pekny ne …..ja dokazu psat i slusne a vubec me tim neurazis protoze fakt zas nejsem takovy debil dobra tedy omlouvam se ze sem vubec nekdy k****la cestinu budu vam tady psat i s hackama i s carkama chces :)) myslim ze vymena nazoru je zajimava chces si jeste nejake vymenit? sm4

Palda61
    Člen

Nebudu reagovat na Simu, něco jsem slíbil sm12.. Ale moc rád bych… Ne, nesmím.. Nesm18.. Ale jo, rád si vyměnuju názory. sm15

Vzhledem k tomu, že jsi na 3. ročníku na střední škole, tak by mě zajímalo, co děláš za školu? sm4. A vzhledem k tomu, že ti je naprosto jedno, že děláš takový chyby, který se opravdu jen tak nevidí, tak tvoje inteligence nejspíš nebude nějak extra vysoká sm3. Ano, klidně tě tímhle urazím, je mi to jedno, ale nemám rád, když se ku*ví češtinasm4.

sheva
    Člen

no tak Lucca by nebyla rozhodně špatná… ikdyž se objevily názory, že se nehodí do konceptu, tak si to nemyslím… prostě Burian ne sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 901. až 915. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.