TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,051. až 1,065. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Kašlu na SW… Chtějí za to moc a protože jsem student, tak si to dovolit nemůžu.. Jedině, že by koupili rodiče :-).. Ale na 70% nejdu

komar
    Člen

Tak já mám poslední šanci zítra až otevřou nějaký terminály odpoledne….jinak nevím….nejsem doma v Praze, nemám tu stálý přístup k netu a jako v regionálním městě mají všechny sazka terminály už od včera zavřeno….chjooo%-)

ondrab
    Člen

uff…tak sem to jeste stihl…diky sompet:´-))

sompet
    Člen

Lidičky, opozdilci…máte na netu další volné lupeny za 1090Kč….o pul 12 jich tam bylo ještě 13…

Creams
    Člen

No a pak zase před halou budou stát desítky lidí co prodávají lístky také pod cenou. A tenhle masový výprodej první vlny znamená jen to, že akce bude více komerční a dopadne to jak Tiesto tento rok

Dolikus1
    Člen
    Flash2001
    Účastník

Já jsem lupení opatřil ještě v sobotu, doufám, že line-up bude stát za to.

komar
    Člen

Tak jdu to zkusit pro 6listku….tak uvidime:-D

ondrab
    Člen

jak sou otevreny terminaly sazky??..bude sou dneska otevreny nebo ne?

Tracid
    Člen

mám taky dva, myslím, že ty propadlé rezervace nechali už pouze pro přímý prodej na terminálech a na internet už nic nedají…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

armin: hele já dneska zkusil štěstí a vyšlo to, opatřil sem dva lupeny za 1090kč, někomu propadly rezervace

Armin
    Člen

Heh, tak uz dneska vím, ze mi tahle senzace nevyjde 🙁
    Tak si to aspon uzijte za me 😉

btw. tem co nestihli koupit lupeny v prvni varce drzi pesti at to stihnou aspon v druhe 😉

seven
    Účastník

buráka ne, když už tam byl, uvítal bych někoho jiného, třebaq luccu ,ale je mi jasný že to není jenom tak vybrat co nejlépe

prochi
    Člen

ja si třeba upřímně koupil 3 lístky abych je prodal o trochu dráž a zaplatil si cestu a třeba trochu utraty ale když jsem videl že jedna kámoška nestihla koupit listek a kámoš taky ne tak jim to prodam za puvodni cenu,protože kamarádi pro mě mají mnohem vyšší cenu než nejakych par set navic za listek

nechci nikomu sahat do svědomí ale ti co si koupili víc než jeden lístek by třeba mohli přemýšlet o tom jestli neni lepší se podělit s těmi co to nestihli

Jamie
    Člen

To kluk08: souhlas, ja si taky naridil budik na 01:00 a bezel jsem nakoupit hned po zahajeni predprodeje :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,051. až 1,065. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.