TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,066. až 1,080. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Dexx
    Člen

To je tak krásně upřímné a milé.

kluk08
    Člen

tady strasne narikate a pri tom kazdy vedel, ze jsou v prodeji uz od vecera ze ctvrtka na patek. Kdybyste nebyli lini a dosli si pro ne hned v patek, nebo jak jste mohli, tak byste meli lupen za 1090 kc. Dobre vam tak, ted si pekne priplatte :oD

dukelak
    Člen

kamoš prej před hodinou normálně koupil,takže jsou to asi ty nevyzvednutý,nebo nevim :´-))

Paya
    Člen

hellman: souhlas! taxe těšim 😉

dance-girl
    Člen

hellman: ok, ok, beru 😉

Ruuda
    Člen

dolikus1: hmmmmmm a ja si tak pral aby tam dali Luccu

Anonymní uživatel
    Neaktivní

proč bych nešel? letos to byla dobrá kalba

Paya
    Člen

dance-girl: nehacknul, psal mi to i na ICQ :-O:-)

Dolikus1
    Člen

trochu z jiného soudku…koukal sem na myspace Buriana a když sem si čet data jeho vystoupení a u 31.května objevil větičku,,information coming soon !“ tak mi něco řiká,že už prvního DJ známe..Nevim,muže to být jen třeba náhoda,ale pokud by nic na ten den neměl,tak by tam nic nepsal..A vzhledem k tomu,že hned za týden bude na Sensation V Rize…

dance-girl
    Člen

taky se divim, co se to děje… nehacknul hellmanovi někdo účet na trance.cz?

SHP
    Člen

2 hellman: Ty jdeš na SW? :-O

Anonymní uživatel
    Neaktivní

komar: už to vidim, no přeju nám hodně štěstí zítra.. fakt radost, na štědrej den všude zavřeno

komar
    Člen

hellman: 1den na vyzvednutí lístků….právě proto je tu reálná šance, že ti co včera hned po spuštění rezervací rezervovali bambilón lístků s tím, že s nimi budou spekulovat, dneska budou přicházet o rezervace…Jenom nedokážu posoudit, jestli se to projeví na internetu tím že půjdou zarezervovat jiné, nebo jen terminály povolí prodej dalších lístků na místě (ale přenocovat v trafice se mi zase nechce:oD)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

komar: nevíš, jak dlouho ty rezervace vydrží?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dexx: u mě je překupník ten, co nakoupí, aby prodal za vyšší cenu.. jestli tam de někdo za hudbou, holkama, mejdanem nebo show, to je každýho věc

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,066. až 1,080. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.