TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,081. až 1,095. (celkem z 1,347)
  • Autor
    komar
    Člen

hellman: +1

Člověk celej den stráví v práci, pak jde na Kandiho, druhý den vstane že si dojde pro ticket do trafiky (a to ještě jenom na podnět toho, že jsem si tu přečetl nějaký zvěsti o tom že se doprodává) a už nejsou…

Navíc si myslím, že tech 2500lístků jsou jenom rezervace, protože ty byly spuštěný včera….tak teď hraju refresh-contest se svým prohlížečem, jestli někomu rezervace nepropadnou…:-|

Dexx
    Člen

Překupníci jsou v této situaci skoro všichni ti, kteří nejdou jen na show, ale i na hudbu. Protože kdo se bude rozhodovat až podle line-upu, ten ti v této chvíli nezaručí, že se ty lístky nebude snažit prodat. I já počítám s tím, že za určité situace půjdou moje lupeny na trh. Ale v mém připadě se něboj. 1500 je uřčitě nabízet nebudu.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hej to mě se*ou neskutečně.. člověk se dva dny nedostane do trafiky a hned sou lupeny pryč X[]
    fakt se těšim na pány překupníky, udělali ste mi moc velkou radost.. nevěřim ani trochu, že se 3000 lístků prodá za 2 dny mezi normální návštěvníky akce
    zm*di to sou!

Tecko
    Člen

Ja kupoval 3 22.12 v pul 7 vecer tak to jsem stihl tak tak…juchuuuuu

komar
    Člen

Tak jsem byl právě pro lístky…nejsou…%-) Sakra co maj dělat lidi co prostě včera neměli čas dostat se pro tickety…dmnce

vlada2.4
    Člen

Nestrašte mě s těma lupenama nebo budu muset tady říct, že jako musím jet natankovat benzín a nafoukat kolo a dát prachy do peněženky .-))

Jimmy-Gellar
    Účastník

No ale hafec lidí si je rezervuje a pak nevyzvedne do druhýho dne tak snad se ještě vrátěj do prodeje……jinak jako za 2 dny lístky fuč tak to je síla

no zejtra se dozvíme jestli se něco vrátilo do oběhu

jerrry
    Člen

taaak a prvni vlna lupenu je v tahu… pred hodinkou si kamos jeste kupoval jeden pres terminal a zbejvalo jich asi 22, ted uz je to na nule a ani ze sazkaticket.cz nejdou obednat 🙂

Možná nevýhodu pro některé návštěvníky. Je to holt těžce komerční záležitost. Já například když si chci zapařit na techno, tak jedu přes celou republiku až do brna na apokalypsu (mimochodem, už se těším na únor). Příští rok bude SW dokonce v rusku, jsem zvědavý jaký bude line-up 😀

K1aptcha
    Člen

dance-event: nezapomínám, ale vidím to jako nevýhodu

Inferno , souhlasím.
    To K1aptcha: ale zapomínáš, že SW není záležitost jednoho stylu hudby. Dokonce to mají v názvu ‚dance event‘ – taneční událost, a s tím se nedá nesouhlasit 🙂

K1aptcha
    Člen

jj a na Transmission 4 stály 330, tak to vůbec hrozný neni nó :oD

kluk08
    Člen

na cene hodne zalezi, ale co se me tyce, tak 1090 kc mi prijde snesitelne za SW. Prece jen je to super akce s urcite super djs. Kdyz si vezmete ze lupen na tijse stal kolem 800 kc a nic moc, tak 1090 kc na SW zas neni tak hrozny. A jak uz bylo zmineno, po novem roce jde vsechno nahoru.

inferno
    Člen

prochi

Já myslím, že cenu určuje hlavně poptávka…

prochi
    Člen

nejde si nevšimnout že většině vadí cena lístků,ale zas je potřeba zohlednit pár věcí,protože ekonomicky neni ten nárůst takový jak se může zdát,jde totiž o to,že letos je vysoká inflace(5%) a taky hned po novém roce se zvedne daň u těchto akcí z 5% na 9%,takže nárůst nemusí být taky tak velký…….a dalo by se taky přihlédnout k tomu že minuly rok byla akce ne zas tolik výdělečná,protože kdyby UM přišla s příliš vysokou cenou hned na začátku tak by nemusela prodat tolik listku……nicmene ale letos na tom UM vytříská hodně peněz,páč zvýšení kapacity o 2500 míst a zvednuti ceny v prumeru od 40 až po skoro 110% je hodně….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,081. až 1,095. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.